11 Octombrie, 2025, 01:07:48 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum stim?  (Citit de 3861 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Martie, 2007, 10:24:02 p.m.
Citit de 3861 ori

catty

Intr-o relatie sunt nenumarate momente de nenumarate feluri, o multime de sentimente de diferite feluri si intensitati. Si fiecare relatie este unica prin ceva si fiecare iubire deosebita si minunata prin ea insasi.
Si totusi...in foarte multe momente suntem multumiti dar nu suntem convinsi, suntem siguri de ceea ce avem dar ne este frica de ceea ce vom avea, trecem prin diferite relati cu diferiti oameni prin diferite incercati si traim diferite sentimente...

si totusi...cum stim ca am gasit ACEEA persoana?...cum stim ca totul e bine?...cum stim ca momentul si mai ales persoana sunt potrivite pentru un DA din tot sufletul?

12 Martie, 2007, 10:32:23 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
ştim că am găsit acea persoană atuncfi când am dori să stăm o viaţă cu ea. sigur acest sentiment trebuie să rămână după ce ne trece starea de (după cum spunea o fostă cunoştinşă a mea) "flambare". este greu, mai ales în ziua de astăzi când multe se reduc la bani şi la dorinţa de a avea un trai decent, să găsim o persoană de calitate (implicit, se presupune că propria persoană este una de calitate).   8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Martie, 2007, 10:11:40 p.m.
Răspuns #2

Just

E nevoie de putin timp pentru ca trebuie sa-l cunosti bine pe cel de langa tine si sa te convingi ca merita sa-ti petreci intreaga viata alaturi de el .Cred ca atunci cand descoperi ca cel de langa tine stie sa fie mai mult decat un iubit ,stie sa fie un prieten de nadejde ,un sprijin pentru tine ,stie sa-ti ofere protectie atunci cand esti bolnava si cand iti dai seama ca el este cel care va suporta batranetea alaturi de tine (am eu o boala cu batranetea ,probabil pentru ca a mai trecut un an) .
 Stii ca este el acela cand il vrei o viata langa tine ,iar tu esti pregatita sa-i fii alaturi ,cand spui acel da ,"si la bine si la rau" .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."