10 Octombrie, 2025, 01:26:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Neverending story  (Citit de 10720 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Martie, 2007, 04:39:11 p.m.
Citit de 10720 ori

crocantzel

Vizitator
Am vazut ideea asta prin cateva locuri si mi-a placut cand am vazut-o pusa in practica, asa ca m-am gandit sa o copiez si eu :)

Deci, jocul e cam asa: eu o sa incep sa spun o poveste iar la un moment dat ma intrerup. Apoi vine cineva si continua, iar la un moment dat se intrerupe si tot asa... Nu e neaparat nevoie sa aiba sens :D asta-i partea amuzanta.

Intr-o zi insorita de decmbrie Fat Frumos mergea pe cararea care duce la moara calare pe martzoaga lui favorita. Cum mergea el asa, fluierand din trombon melodia sa rock favorita si mirosind florile de cactus de pe marginea drumului, auzi un sunet ciudat. Se uita in stanga, in dreapta, perpendicular si vertical. Nimic. Cand se uita in jos, ce vazu? Martoaga sa ........

17 Martie, 2007, 08:02:03 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
...se opri cu ochii la un om mic, mic. Făt Frumos îşi scutură capul, nevenindu-i să creadă ce vede. Piticul îi zâmbi, se prezentă ca fiind "Prinţul Cel Înalt", mezinul împăratului cu barba roşie şi îl rugă să îl ia cu el pe cal până la castelul din miază-zi, pentru că trebuia să ajungă până la apus, altfel soţia sa o să fie foparte îngrijorată. Îi mai promise că o să îl găzduiască o noapte la castel. o să-i dea de mâncare şi o să aibă grijă de cal.
Făt Frumos, inimos, îl săltă în şa şi îşi îndemnă mârţoaga la trap.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Martie, 2007, 08:25:26 p.m.
Răspuns #2

Just

Ajuns la castelul din miaza-zi Fat Frumos a fost placut surprins de frumusetile din imprejurimi. Usa impunatoare a fost deschisa cu repeziciune ,iar in intampinarea piticului si a lui Fat Frumos iesi intreaga familie Piticot -doamna mama Pitica si fiul, piticul Piticot.

Dupa ce s-a bucurat de o cina piticeasca ,Fat Frumos a hotarat sa faca o plimbare in gradina pentru a se bucura de aerul curat .Cei din familia piticot se uitau sovaielnici unul la celalalt "Sa mearga ,sa nu mearga!?" ," a sosit oare momentul!? " .In cele din urma au hotarat ca Fat Frumos sa mearga ,dar sa umble cu grija ca nu cumva sa trezeasca pe "stim noi pe cine!"

Nedumerit,Fat Frumos a plecat in explorare si uituc ,asa cum il cunoastem, a inceput sa fluiere in padure cat il tinea gura de tare trezind astfel pe ...
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

27 Aprilie, 2007, 12:15:12 a.m.
Răspuns #3

Eve

iepurele cel tarcat. Stiind ca prin preajma vizuinei nu treceau decat furnicutele acelea cu doua picioare si scufite tuguiate, iepurele se opri ametit, si-si ingropa speriat urechile in frunze. De ani buni cauta o gradina cu morcovi din belsug, varza proaspata si tufe de rosmarin si tocmai acum, cand doamna iepuroaica i-a promis cea mai frumoasa duzina de urecheati din tinut ca urmasi, apare monstrul acesta tunand si fulgerand de parca...
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

27 Aprilie, 2007, 02:58:33 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
...venise sfârşitul lumii. Făt-Frumos auzi ceva fâşâind şi se opri din aşa-zisa interpretare a melodiei fluierate.
 - Tu cine eşti, spuse prinţul când dădu cu ochii în boscheţi de urecheat.
 - Eu? Sunt o himeră, tu de fapt nu mă vezi....uuuuuuu
 - Ce himeră dom-le cu urechile alea tărcate şi ascuţite? Nu vezi că sunt ele mai mari decât tine?
 - Şi urechile sunt o himeră, spuse Urechilă sperând ca Făt-Frumos să se cărăbănească în treaba lui.
 - Eeee, iluzie aiurea, zise Făt-Frumos şi întinse mâinile să-l apuce pe iepuroi.
Când colo, din tufiş apăru consoarta legitimă a iepurelui tărcat şi...

27 Aprilie, 2007, 03:20:42 p.m.
Răspuns #5

Eve

fluturand un ciot de coada alba se apuca sa clipeasca din gene
- domnule Mare, sotul meu are dreptate: de doua ceasuri il astept cu trei verze si un morcov iar dumnealui parca-i fata morgana. sau him... ma rog asa cum a zis.
-himera, spuse razand Fat-Frumos
-in fine, voi barbatii le stiti mai bine cand e vorba de cuvinte. parca ati muscat din mar in locul bietei Eva. dar mai bine spune de ce vrei sa ne strici fericirea. si da-i drumul la urechi amaratului asta de-mi este amant oficial ca si asa nu aude cand ii spun sa faca...
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

02 Mai, 2007, 01:39:37 a.m.
Răspuns #6

crocantzel

Vizitator
...curatenie, mancare, sa stearga praful, sa ingrijeasca de iepurasi, gradina. Ce, doara nu-i cer cine stie ce! Ete nah! Umbla mereu teleleu de zici ca acum acum se apuca sa si cante"Umblu, umblu, umblu teleleu" si-l vad cu blanita trasa pana pe la genunchi asa. Ia lasa ca mai bine-i prind urechile una de alta de-i trag o creasta d-aia rea de tot si ii fac vant pe coasta-n vale cantandu-i "Keep on rollin` baby". Fat Frumos se prapadea de ras auzind la iepuroaica cum batea campii, pe cand iepurele se rosise pana-n varful urechilor. Pana la urma, luandu-si inima-n dinti, se intoarse spre consoarta si-i zise: ...

17 Februarie, 2008, 06:17:09 p.m.
Răspuns #7

amelie

of,of,of...mai-draga....ce-o zice viteazul asta? ca ma transformasi in menajera....eu care-s cel mai curajos dintre curajosi....cel mai viteaz dintre viteji....cel mai...amant dintre amanti....spune tu ca nu-i adevarat...ca doar nu de altceva ma vrei liber si intreg....
-Ho ho ho....zise Fat frumos nerabdator...ia terminati cu ciondaneala si spuneti-mi voi.....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

17 Februarie, 2008, 06:41:08 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
...unde mă cazez şi eu la noapte? mi-e foame, mi-e sete, trebuie să adăp calul, să-i găsesc şi lui un culcuş. tu doamnă iepuroaică, ce ai gătit azi? bucuroşi de oaspeţi?
-bucuroşi mare prinţ, numai să ne iei pe calul matale, ca să ajungem mai repede la vizuină.
zis şi făcut, plecară toţi trei. în drum, se opriră la piaţă, mai luară de-ale gurii şi...

17 Februarie, 2008, 07:55:15 p.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

...niscavaia energizante,ca vorba ceea:"Red Bull iti da aripiiii" si cum printul nostru era foarte obosit,chiar avea nevoie de ceva care sa-i dea aripi;Iepurel si Iepuroaia nu aveau sa-l lase in pace cu una cu doua,aveau sa il tina de vorba pana tarziu in noapte caci nu mai schimbasera cateva cuvinte cu un om de cand....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Februarie, 2008, 08:32:06 p.m.
Răspuns #10

Minerva

plopul facea pere si rachita micsunele. Cine nu ma crede, sa mearga pret de-o zvarlitura de plapuma si sa-i intrebe chiar pe eroii nostri. Dar sa revenim.
O data intorsi la vizuina, iepuroaica si-a pus sortul cu inimioare care-i placea grozav lui iepurila si de care era renumita printre urecheati si cat ai clipi din gene a tocat varza si morcovii, iar urecheatul a adunat sucul pentru print intr-o frunza mare (ca doar nu era sa se faca de rusine si sa-l lase pe oaspete sa bea chimicale). Si cum

17 Februarie, 2008, 11:19:59 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

...termina de stors morcovii si intoarse capul sa-l cheme pe print la masa.acesta adormise pe bolovanul patrat,pe care iepuroii o numeau mandrii"canapea".Dezamagiti,s-au asezat la masa si au inceput sa manance in liniste.Nici unul nu scotea nici un cuvant;fusesera atat de entuziasmati ca vor sta la povesti cu un om.....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Februarie, 2008, 12:53:14 p.m.
Răspuns #12

Lady Allia

si cum stateau ei asa in toiul linistii uitate si de Dumnezeu ce ii veni lui Urechila?!
- Mai Urecheato haide sa il gadilam cu o frunzulita de morcov poate, poate s-o trezi si asa macar nu am ramane si noi cu ochii in tavan tocmai acuma cand avem si noi un om mare in casa.
- Hehe, ca bine mai zici dragul meu drag. Desi uitasem si chiar incepeam sa cred ca esti vreo himera...imi amintesc acum de ce te iubesc eu atat de mult...
- De ce? Pentru ca sunt invizibil? intreba Urechila nedumerit.
Urecheata, privindu-l incruntata pe sub gene ii raspunse oftand intr-o doara:
- Cred ca am sa uit la fel de repede precum mi-am amintit!
In timp ce ei se ciondaneau de la canapeaua unde se afla Fat Frumos se auzi un chicot. Apropiindu-se de el cei doi urecheati incepura sa-l inspecteze. Ii ridicara palaria regala si...nimic. Il ciufulira si...nimic. se uitara la ochii lui si...nimic. Doar buzele i se miscau a tremur.
- Hmmm! Cred ca pe aici a iesit chicotul, concluziona Urecheatul privind inspre colturile gurii care de abia se mai abtineau.
- Da? Dar nu doarme?
- Ba da, dorm! vorbi fat Frumos
- Cum dormi, daca nu dormi?
- Dorm! Defapt ma prefac ca dorm si voi nu trebuie sa stiti ca eu ma prefac ca dorm si trebuie sa va prefaceti si voi ca nu stiti ca eu ma prefac ca dorm...
- Pfuuaaa se auzi Urecheata, sufland cu dispret. Doar ce s-a intins pe canapeaua noastra si deja se transforma intr-o himera ca si tine...
- Nu! Asta nu trebuie sa se intample, continua ea. Sa il gadilam sa se trezeasca.
Cotrobaind ei prin cosulet gasira o frunzulita verde si rpoaspata de morcov. Cand se apropiara de el sa il gadile aceasta se indrepta si clipind din doua frunzulite fermecate riposta:
- Nu se poate! Nu! Nu! Eu sunt o frunzulita princiara de la Morcovul de Seama si nu se cuvine sa ma treceti pe sub nasul unui om. Nu! Nu!...
- Printesiara sau nu trebuie sa te folosim!
- Nu printesiara, princiara!  Si daca incerci sa ma folosesti in scopuri atat de josnice am sa te vrajesc sa stii! incerca frunzulita de morcov sa il pacaleasca in timp ce palea la culoare.
- Bine! Unde e morcovul ala Printesiar de Seama? se burzului la ea Urecheata.
- In oala ta! Nu il auzi? Aveti urechile lungi cat niste zile de post si tot nu auziti...
Cei doi urecheati (spre amuzamentul lui fat Frumos) se apropiara de oala si ridicand capacul strigara la cei cativa morcovi pe care Iepurica ii baga la fiert.
- Care de aici sunteti Morcovul Princesiar?
- de Seama..., replica Frunzulita si Fat Frumos.
- Care de aici sunteti Morcovul Princesiar de Seama...
- Nu..., nu asa. Morcovul de Seama...
- Si noi cum am zis?
- Ati zis Morcovul Princesiar de Seama.
- Mda...se auzi Iepurica indignata la culme. "Cine m-o fi pus sa vreau oameni in casa?" gandi ea venindu-i sa-l stranga de gat pe Iepuroiul himerelor.
- Care...
- Liniste! se auzi din oala. Eu, e-auuuu sunt!!! Liniste!
Iepuroii auzind...

05 Martie, 2012, 05:22:04 p.m.
Răspuns #13

Ben

Iepurorii auzind zgomotul se indreptara in fuga catre oala dar ceva neasteptat se petrecu : Iepurica isi dadu seama cine era de fapt oaspetele lor - era cel despre care se vorbea in ultima vrema in toata padurea. Si se vorbea cu multa tristete, pentru ca la palatul de unde plecase Fat-Frumos era jale male: mama eroului nostru era grav bolnava si el nu stia nimic. De altfel, daca prietenii nostri i-ar fi spus despre asta, sigur el s-ar fi intors la palat ......si era mare pacat, pentru ca Ileana cea Frumoasa - aflata la capatul puterilo, atat de aproape acum de el - ar fi pierit ea.
"-Ce situatie " - se gandi Iepurica......Ce-i de facut  ?