11 Octombrie, 2025, 05:52:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: He He He Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Citit de 5580 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Martie, 2007, 06:40:34 p.m.
Citit de 5580 ori

serenity82

Ca sa fiu cat se poate de scurta, saptamana trecuta intr-o zi de marti 13, am scapat de un stres maaaaaaaaaaare de tot. Am luat examenul de disertatie pe care trebuia sa-l trec ca sa termin definitiv si irevocabil cu masterul. Si nu numai ca am reusit, insa dupa cea mai proasta prezentare facuta vreodata de mine, si dupa ce m-am certat cu sefa de comisie ca nu voia sa inteleaga ce voiam eu sa zic, s-au decis sa-mi dea 9.5  :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :happydance:. Asa ca acum sunt un foarte fericit masterant  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.
Am scapat de o problema acum le voi rezolva pe restul  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Martie, 2007, 06:45:27 p.m.
Răspuns #1

Just

Bravo Serenity ! Ne bucuram alaturi de tine si daca as fi mai aproape m-as autoinvita la un pahar de vin in oras ca sa sarbatorim "fericitul masterant".
 Sa ai noroc si de acum inainte! 9.5 e admirabil. Bravo!

PS:Sper ca sambata va intalniti sa dati un ceai domnisoarei .Doar e de sarbatorit reusita . Ihm?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

20 Martie, 2007, 06:57:06 p.m.
Răspuns #2

serenity82

=)) luam 10 daca nu ma certam cu sefa de comisie dar m-a enervat si i-am zis sa citeasca lucrarea in loc si sa imi puna intrebari destepte nu sa se lege de titlul unui slide pentru ca nu stie cu ce se papa lucrarea.  :P Si mi-a zis profu coordonator ca daca nu ma luam de ea imi dadea 10 ca s-a simtit ofensata  ;D ;D ;D. Ce sa-i faca daca mi-a pus intrebari aiurea  :P ::) E bun si 9.5
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Martie, 2007, 07:00:14 p.m.
Răspuns #3

pokemon

felicitari!
asa vesti sa tot auzim...
eu inchin un pahar de vin in cinstea reusitei tale! :D
 :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Martie, 2007, 08:30:46 p.m.
Răspuns #4

katya1886

Felicitari si din partea mea! admir foarte mult faptul ca ai luat atitudine chiar daca asta te-a costat... ;)
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

21 Martie, 2007, 09:02:09 a.m.
Răspuns #5

catty

Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo bravo bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 ;D

21 Martie, 2007, 01:03:45 p.m.
Răspuns #6

Miss M.

Bravoooo ... fata frumoasa ! Esti dashteapta ce sa mai ...  ;D !!!
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

21 Martie, 2007, 01:50:01 p.m.
Răspuns #7

serenity82

21 Martie, 2007, 08:33:06 p.m.
Răspuns #8

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

21 Martie, 2007, 08:39:27 p.m.
Răspuns #9

serenity82

21 Martie, 2007, 09:05:44 p.m.
Răspuns #10

charlie

ce zgarcita  :'(
« Ultima Modificare: 21 Martie, 2007, 09:15:00 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Martie, 2007, 10:43:35 p.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!