05 Noiembrie, 2025, 10:27:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI !!!!!!!!!! Zantiala  (Citit de 11070 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Martie, 2007, 08:43:43 a.m.
Citit de 11070 ori

andrada

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta.
Azi trebuie sa crezi in visele tale !
Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericit si mereu insotit de cei care merita sa te iubeasca.
 "La multi ani!!!"
« Ultima Modificare: 21 Martie, 2007, 09:00:14 a.m. de andrada »
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

21 Martie, 2007, 09:00:15 a.m.
Răspuns #1

catty

La multi ani!!! si din partea mea

Sa fie cat mai fericiti, impliniti si linistiti. Sufletelul tau sa isi gaseasca drumul mult cautat si dorit!!!

Cat mai multe zambete si raze de soare sa lumineze viata ta!

La multi ani!

21 Martie, 2007, 09:18:11 a.m.
Răspuns #2

pokemon

la multi ani!
multi si cat mai fericiti sa fie!
 :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Martie, 2007, 09:30:09 a.m.
Răspuns #3

Zantiala

Va multumesc, iubiti prieteni...
Va imbratisez cu mult drag pe toti, si fie ca gandurile voastre bune revarsate asupra mea sa se oglindeasca asupra sufletelor voastre calde !

Inca odata, va imbratisez cu drag !
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

21 Martie, 2007, 11:29:57 a.m.
Răspuns #4

Lorelei

La multi ani iti zic si eu... ne stim de o gramada de vreme, chiar daca avatarii par sa-ti dezvaluie mereu alta si alta fata. Si esti neschimbat, poate ceva mai optimist ceea ce e bine. Sper sa-ti merga corabiile numai pe vanturi prielnice si mai ales sa gasesti "comoara" inimii pe care o cauti de atata vreme. Sa fie deci multi, dar mai ales fericiti!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Martie, 2007, 12:00:41 p.m.
Răspuns #5

serenity82

La multi anisori si de la mine. Sa avem posibilitatea sa iti uram cele bune si peste 100 de ani  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Martie, 2007, 12:11:20 p.m.
Răspuns #6

Doniacris

Te-ai nascut odata cu primavara ... ce poate fi mai frumos!
Fie ca toti anii care vin sa iti fie senini, plini de impliniri si fericire!
Sa ai o viata minunata, Zantiala!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

21 Martie, 2007, 12:21:31 p.m.
Răspuns #7

Zantiala

Dedicatie speciala tuturor celor ce s-au gandit la mine astazi :)

Celine Dion, Let`s talk about love

http://youtube.com/watch?v=alPtY0iZ4PA
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

21 Martie, 2007, 01:02:40 p.m.
Răspuns #8

Miss M.

La multi ani fericiti plini de liniste si dragoste ! ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

21 Martie, 2007, 06:18:52 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
La mulţi ani pirat drag  :-*
Fie ca fericirea să îţi stea mereu aproape!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Martie, 2007, 07:05:54 p.m.
Răspuns #10

Lady Allia

Azi, mai mult ca niciodată îţi doresc să crezi în visele şi speranţele tale, iar viaţa să te ajute să le săruţi într-o zi cu fericirea şi împlinirea! Fie ca dragostea în care tu crezi atât de frumos să te aştepte într-o zi şi să îţi sărute sufletul atât de minunat, să te îmbrăţişeze şi să te poarte pe aripi de vis! Nu uita niciodată să visezi, să zâmbeşti şi să crezi în visele tale..., doar aşa din buchetul vieţii vei culege cele mai frumoase flori!
 LA MULŢI ANI, dragă prietene şi să îţi fie viaţa plină doar de bucurii, împliniri, fericire şi iubire...!

"Un prieten adevărat te prinde de mână şi îţi atinge inima. - Gabriel Garcia Marquez"

21 Martie, 2007, 09:06:36 p.m.
Răspuns #11

valentina

Fie ca bobocii trandafirilor fiecarui anotimp in care te simti ca esti mai tanar,dar si mai batran cu un AN-vasnic sa plesneasca de bucurie,de speranta si sanatate.
       In aceasta zii de primavara,iti urez si eu sincerul si nemuritorul :
                         "La multi ani!"
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

23 Martie, 2007, 12:16:24 a.m.
Răspuns #12

diana_nistor

Vizitator
La multi ani! In partea asta de lume inca e ziua ta! Sa fii cuminte, bland si bun, asa cum te stiu eu, prieten drag!
Diana

23 Martie, 2007, 12:18:06 a.m.
Răspuns #13

Just

La multi ani ,Zantiala!Sa fie frumosi si fericiti ,sa te bucuri de ei!Viata sa-ti arate de acum inainte numai partea ei buna,sa cunosti numai fericirea,sa fii sanatos si sa lupti pentru visele tale ca ele sa devina realitate. Sa ai o zi cat mai frumoasa si o petrecere pe masura.La multi ani!
                                                                                                                                Andreea.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

23 Martie, 2007, 07:42:01 a.m.
Răspuns #14

Escu

Global Moderator
cu intarziere iti spun si eu "la multi ani"  :)
Let's put a smile on that face!