In primul rand Cruella nu ai dreptul sa te gandesti ca...nu ar mai avea rost sa traiesti.
Draga mea, acest dar al Fortei Divine, viata ta, oricat de incercata ar fi in acest moment, nu trebuie luata decat de...aceeasi forta. Macar poti plange, iti poti exterioriza sentimentele, sa stii ca nu toti o pot face, ceea ce este ...mult mai rau.
Apoi, asa cum a spus Lorelei, iubirea este un sentiment minunat, nu este un contract sinalagmatic. Dupa parerea mea, iubesti fara sa astepti sa-ti fie impartasite sentimentele, dai fara sa astepti ceva in schimb. In viziunea mea, dragostea adevarata nu este egoista. Sunt propriile mele sentimente, dar nu-l pot obliga pe celalalt sa simta la fel. Fiecare isi are propriile dorinti, propriile trairi, propriile nevoi.
Evident, situatia ideala ar fi, ca fiecare dintre parteneri sa aiba curajul raspunderii, sa joace corect, cum se spune, dar, in viata reala idealul nu prea exista, si de aici experientele noastre, ale tuturora.
Vezi tu, privesti lucrurile altfel, cand esti si intr-o postura si in cealalta. Eu iubesc total o persoana, dar...alta ma iubeste pe mine. Pe mine m-a metamorfozat propria mea iubire, am devenit alt om, privesc altfel lucrurile, in acest fel il inteleg pe barbatul ce ma iubeste, dar eu, nu-i pot raspunde sentimentelor. Ceea ce-i pot oferi este simpla mea amicitie, intrucat fiecare dintre noi are alte asteptari. Viata este complicata, iar noi trebuie sa-i facem fata, cu bune si rele...toate sunt experiente din care trebuie sa invatam. Iti doresc taria de a depasi situatia, cred ca timpul....vindeca acest fel de rani si mai ales dorinta noastra, uneori incrancenata de a trai si, de ce nu de a invinge.