10 Octombrie, 2025, 08:01:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Abis  (Citit de 4459 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Martie, 2007, 01:11:27 p.m.
Citit de 4459 ori

BELLA16

Da,ma iubesti;dar simt prea bine
Cu cat te strang la pieptul meu....
Ca-i un abis pana la tine
Eu nu sunt tu,tu nu esti eu.

Si dragostea ce am simtit-o
Sa umple-abisul nu putu,
De te-as iubi oricat iubite
Tu nu esti Eu,-Eu nu sunt Tu....

;D

03 Aprilie, 2007, 12:42:02 p.m.
Răspuns #1

BELLA16

dc nu comenteza nimeni? :(  :'(

03 Aprilie, 2007, 01:42:39 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Pentru ca nu este "job"-ul nimanui sa comenteze. Nimeni nu e obligat sa faca acest lucru. Ce vreau sa spun, pe scurt, este ca pe forum se scriu o multime de poezii, unele comentate, altele nu, asta nu le arata nici valoarea, nici importanta pentru cel care le scrie.
In al doilea rand atitudinea ta este copilaroasa, un fel de "hai nu ma baga nimeni si pe mine in seama un pic?". Daca chiar ai nevoie de feed-back, invata sa il ceri. O cerere simpla, deschisa, onesta, tip: am nevoie de un feed-back. Sa continui? Sa nu continui? Conteaza pentru cineva ce sau cum scriu? M-ar ajuta in ceea ce voi scrie in continuare etc. Dar ceea ce faci tu... o mutrisoara plouata ca nu a scris nimeni ceva in josul poeziei tale este copilaresc.
Inca ceva... nu mai scrie cu roz, e infernal de greu de citit.
Stiu ca tot ce am scris aici suna a repros si imi asum lucrul asta. E bine sa vina de la mine, aici, decat in viata de la oameni importanti pentru tine. Ia-o ca pe un impuls de a merge mai departe cu fruntea sus si atat. Si ai grija de tine.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Aprilie, 2007, 04:15:44 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
mai iubi...ce rea te-ai facut!!!

bella, ideea e sa sti sa vorbesti si da...renunta la culorile astea...
Let's put a smile on that face!

05 Aprilie, 2007, 03:28:27 p.m.
Răspuns #4

BELLA16

ok eu totusi zic ca trebuia sa postati pentru topic..referitor la poezie..dae fie...P.S.data viitoare am sa scriu cu alta  culoare,daca o sa mai fie "data viitoare"  :-[

05 Aprilie, 2007, 04:01:06 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
ok eu totusi zic ca trebuia sa postati pentru topic..referitor la poezie..dae fie...P.S.data viitoare am sa scriu cu alta  culoare,daca o sa mai fie "data viitoare"  :-[

eu zic ca daca taceai..."poeta" ramaneai.... nu ai cum sa impui userilor sa posteze...iar cu postatul...nu te obliga nimeni sa postezi...
cred ca "Bella16" spune totul...mai ales ce e ingrosat...
Let's put a smile on that face!

05 Aprilie, 2007, 04:32:11 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

Fata frumoasa, nu lua lucrurile asa personal. Si ai grija sa existe o data viitoare. Era o observatie la un anume tip de atitudine, atat si nimic mai mult. Asta nu are nici o legatura cu poezia in sine sau cu alte posturi ale tale. Asa incat eu astept datile viitoare  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

05 Aprilie, 2007, 05:31:01 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
"mă doare toate ălea..."  când citesc astfel de discuţii. :ninja:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!