05 Noiembrie, 2025, 10:09:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI SEMIRAMIS !!!!!!! ....  (Citit de 12847 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Martie, 2007, 12:06:56 p.m.
Citit de 12847 ori

Miss M.

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca.

Un cer senin si fara nori
Ca viata ta sa fie
Sa ai in cale numai flori
Succes si bucurie! 

:-*  :-*  :-*  :-*  :-*  LA MULTI ANI draga noastra ! ...  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*   
« Ultima Modificare: 25 Martie, 2007, 12:22:23 p.m. de LoveGirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

25 Martie, 2007, 12:54:53 p.m.
Răspuns #1

serenity82

Acum inteleg de ce ai fugit la munte, nu voiai sa faci cinste  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Oricum nu scapi saptamana viitoare.  :P Pana atunci LA multi anisori, muuuuuuuuuuuuuuuuuulta fericire, minte, sanatate si ce mai vrei tu. Te pupacesc si vorbim ca nu scapi tu de mine  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Martie, 2007, 01:20:05 p.m.
Răspuns #2

valentina

La multi ani!
    Eu iti doresc ca fericirea sa te urmareasca,iar in cale-ti sa presare numai flori...iubire si intelepciune.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

25 Martie, 2007, 01:54:10 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Multi ca multi, dar frumosi sa fie! In rest... sanatate si-un pic de noroc. Ca dragoste deja ai...

Si cadoul de astazi...

Frunzele acaju ale Semiramidei

Uneori esti jumatate frunza si jumatate femeie
in plete porti cate o stea rebela
si mai mereu un zambet
din umeri ti-au crescut vise ca niste aripi
si seara, cand luna adoarme sub stresini,
ingani povesti cu vantul hoinar
despre frunze... si despre ceata
si mai ales despre frumosul din fiecare detaliu marunt
al lumii... mereu minunata, mereu miraculoasa.
Din cand in cand poate ca nu-ti mai cunosc pasul
dar iti ghicesc mereu umbra palmata de frunza in urma...
Uneori esti jumatate femeie si jumatate frunza
si nu mai stiu daca sa-ti mangai parul despletit peste umar
sau nervurile lungi, acaju, ale viselor noastre...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Martie, 2007, 02:18:44 p.m.
Răspuns #4

Zantiala

La multi ani, tie, suflet cald si plin de dragoste !
Te imbratisez cu toata dragostea !

:-*  :-*  :-* LA MULTI ANI  :-*  :-*  :-*
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

25 Martie, 2007, 02:21:17 p.m.
Răspuns #5

Just

La multi ani ,Semiramis. Sa fie plini de fericire ,iubire si vise implinite . Iti doresc o viata frumoasa ,frumoasa de tot.

Andreea
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Martie, 2007, 05:12:01 p.m.
Răspuns #6

pokemon

La multi ani iti spun si eu!
toate visele sa  se indeplineasca si toate cele  bune!
 :-*
« Ultima Modificare: 25 Martie, 2007, 06:18:42 p.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Martie, 2007, 06:02:32 p.m.
Răspuns #7

diana_nistor

Vizitator
Se scutura clipa din timpul deplin
Surade si cade. Si altele vin...
Un drum spre stele, o umbra-n abis
Un lider de-opinie e Semiramis!

La multi, multi, multi ani!
« Ultima Modificare: 25 Martie, 2007, 06:17:16 p.m. de diana_nistor »

25 Martie, 2007, 06:21:38 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
 =D> La Multi Ani Semiramis :)

25 Martie, 2007, 07:47:12 p.m.
Răspuns #9

sunshine

LA MULTI ANI , BLANDA SEMIRAMIS.........doar atat pot sa-ti spun in momentele astea, as fi vrut sa-ti fac o urare deosebita dar nu pot decat sa-ti spun un LA MULTI ANI din suflet , sa fii fericita si ferita de  nedreptatile vietii.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Martie, 2007, 10:00:44 p.m.
Răspuns #10

crocantzel

Vizitator

25 Martie, 2007, 10:50:20 p.m.
Răspuns #11

Alia

26 Martie, 2007, 12:13:39 a.m.
Răspuns #12

Semiramis

Global Moderator
m-am întors în seara asta dintr-o poveste de iarnă, cu fulgi mari şi fără vânt. am stat îmbrăţişată în căldura unor prieteni dragi mai vechi sau mai noi. acasă, mă aşteptau gândurile voastre. povestea mea de iarnă a ţinut o zi în care a nins mai mult decât un anotimp...

Îngerelu, să ai drumul lin şi să ajungi acolo sus unde ţi-e locul (profesional dragă, ce ai crezut?)
LoveGirl, fată dragă, să trăieşti fericită lângă soţul tău şi fătuca ta, iar numărul bucuriilor să îl pierzi!
Serenity, fie să ai noroc tot atât câtă candoare şi sinceritate ai în obrăjorii ăia! (şi nu te uit eu cu "Revizorul"  ;))
Zantiala, pirat cu suflet cald şi ochi de foc, îţi întorc îmbrăţişarea şi fie ca dragostea să-ţi fie aproape, cât să-ntinzi o mână s-o apuci!
Just a tear, viaţă liniştită şi plină de iubire îţi doresc!
Pokemon, pe lângă tot ce e mai bun pe lume, îţi doresc să ajungi într-un final cu noi la un ceai...hai, ce mai stai?
Valyusck, fie-ţi zilele frumoase şi fetele sănătoase. tot ce vrei să se petreacă!
Diana, draga mea, îmbrăţişarea ta a ajuns la mine...sper într-o zi să ne vedem. şi până atunci, tot ce e frumos să ţi se întâmple!
Iulian, te pup mamă, să fii fericit!
newhope, nimic nu e mai bun decât urarea ce mi-ai scris-o  ;). primăveri să ai în ochi şi-n suflet!
Crocantzel, să nu-ţi pierzi verva niciodata! fii fericit!
Alia, copil cu flori pe buze, fericirea să nu te ocolească!
Lorelei, sirenă cu trup de apă şi cu blonde despletiri, tot ce pot să-ţi dau e un buchet de frunze şi acaju şi şatene sau chiar albastre, uneori căprui...sirenă cu viers de ceaţă, te îmbrăţişez cu mare drag! doar zâmbeşte!  :)

vă mulţumesc pentru gândurile frumoase! noapte bună pentru astăzi, poate o să va mai povestesc despre iarna mea...

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Martie, 2007, 12:18:24 a.m.
Răspuns #13

catty

intraziata din pacate...dar...vreau sa iti doresc si eu un sincer La multi ani!!!

sa ai parte de cat mai multe impliniri si succese...de cat mai multe vise implinite...sa fi mereu iubita si indragostita...

La multi ani!!!! :-* :-* :-*

26 Martie, 2007, 12:20:09 a.m.
Răspuns #14

Semiramis

Global Moderator
mulţumesc draga mea! îţi întorc gândurile bune! să fii fericită şi frumoasă!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!