Adevarul este ca la 20 de ani (si crede-ma nu doar la aceasta varsta) risti sa te pierzi,,,pe tine
Aici nu cred ca trebuie sa cautam vinovati, ce vina are unul sau celalalt....mai bine ar trebui cercetata cauza.
A insela este o actiune pe care o persoana o face cu un anumit scop, neimplinire fizica, spirituala sau un anumit mod de a gandi libertin, de a trai clipa....oricum ar fi ea....
Cu siguranta nu-ti va conveni ce-ti spun, dar....asta este....nu o spun cu rautate, crede-ma
A te razbuna, nu rezolva problema si...oare iti va trece furia aceasta sau poate iti va aduce implinirea (sau linistea sufleteasca)?? Ma indoiesc!
Prea multa posesivitate duce, de cele mai multe ori la ruperea relatiei, sau mai rau, la infidelitati, este daca vrei un soi de razbunare (sau autorazbunare...)
Prietenii ei, buni sau rai, nu cred ca au un cuvant decisiv in actiunile fetei.
Relatiile de acest gen sunt complicate, sentimentele sunt contradictorii si mai ales nu uita ca...de la dragoste la ura nu este decat un pas....
Imi pare rau ca treci prin aceasta stare, cu siguranta, tot tu si impulsurile tale de moment iti vor calauzi pasii.....