12 Octombrie, 2025, 08:10:28 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ziua noastra!!!  (Citit de 3940 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Martie, 2007, 05:17:46 p.m.
Citit de 3940 ori

suflet

am o mare problema ... maine 1 aprilie 2007, eu si prietena mea implinim 2 ani de cand suntem impreuna ... asta nu ar fi o problema, dar nu stiu ce cadou sa ii fac ... nu ma prea pricep la cadouri
va rog sa imi dati niste sugestii chiar daca ar fi greu deoarece nici unul dintre voi nu stiti ce i-ar place ...
sunt intr-o mare dilema si vreau sa ii fac  un cadou care sa ii ramana sa ii lase o amintire placuta ...
am hotarat sa nu primim maine cadourile ci sa le primim in oricare din zilele ce urmeaza ca sa fie o surpiza totala deci mai am timp ... deocamdata pentru maine am planificat un picnic si o cina romantica
PS: indicii: florile i le daruiesc "la ordinea zilei" deci nu ne gandim la un buchet urias si un inel i-am oferit deja (mare cat inima mea, mare cat inima mea, mare cat inima mea ...  ;D )

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

31 Martie, 2007, 06:08:32 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
o pereche de cercei... 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Martie, 2007, 08:16:48 p.m.
Răspuns #2

valentina

O carte cu poezii de dragoste si o felicitare.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

01 Aprilie, 2007, 08:18:44 p.m.
Răspuns #3

Miss M.

Ceva dragut ... sa iei o poza reusita cu voi doi si s-o pui intr-o rama frumoasa iar pe spatele ei sa atasezi o foaie pe care sa-i scrii ceva din sufletul tau pentru ea , nu neaparat o poezie , e mai original sa folosesti cuvintele tale ... Ca femeie , eu as fi coplesita sa primesc asa ceva in dar  :laugh: ... Sa fie totul perfect poti sa-i mai oferi un trandafir ( rosu = dragoste pasionala sau alb = dragoste curata ) eu as prefera alb , cel rosu e clasic ... eventual sa-i scrii "te iubesc" pe fiecare frunza , eheee ... Asa da !

Daca-ti mai ramane ceva din buget poti sa-i iei o bijuterie , ceva de argint ... bratara , lantisor sau cercei  8) Asa e femeilii , greu de multumit , ce sa le faci  ;D Dar cu ce ti-am sugerat succesul e garantat ... bine , acum depinde si de ea ... cum apreciaza . Good luck !  ;)
« Ultima Modificare: 01 Aprilie, 2007, 10:18:18 p.m. de LoveGirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "