05 Noiembrie, 2025, 10:27:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Hobby-uri, pasiuni  (Citit de 9078 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Aprilie, 2007, 05:41:33 p.m.
Citit de 9078 ori

Zantiala

Ce fel de hobby-uri, ce fel de pasiuni aveti ? Cum va place sa va petreceti timpul liber ?

Mie imi plac foarte mult calatoriile, pictura (desi din pacate nu am mai apucat sa pictez de destul de multa vreme) si poezia. Iubesc natura, iubesc mai ales padurea cu care simt ca pot sa rezonez intr-un mod sufletesc intim. Iubesc totodata foarte mult desertul, desi din pacate nu am ajuns sa il vizitez niciodata...  :(

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

02 Aprilie, 2007, 06:28:00 p.m.
Răspuns #1

Lady Allia

;D...aşaaa...topicul meu preferat... ;D!
 Îmi place foarte mult să ascult muzică şi să dansez în ritmul inimii...cu ochii închişi! Îmi plac foarte mult copii, bătrânii şi aş sta în preajma lor cât de mult s-ar putea! Îmi place escalada montană şi natura...nimic nu se compară cu o excursie cu cortul, cu un foc mare de tabără, cu nopţile adânci şi presărate cu mii de stele care fac din cer o broderie magică, cu cri-cri-urile greieraşilor! Îmi place să scriu..., să scriu, să scriu tot ceea ce sufletul meu simte! Iar ceea ce iubesc enorm este fericirea oamenilor...iubesc să văd oameni fericiţi!!!

02 Aprilie, 2007, 07:07:52 p.m.
Răspuns #2

Zantiala

Referitor la copii si la batrani, imi povestea o prietena ce a plecat pe straine meleaguri ca nicaieri nu mai sunt asa batrani cumsecade si cuminti ca cei de la noi, de la tara... ochii batranilor nostri sunt plini de poveste, de caldura respirand un aer ireal, de basm :) Sau poate ca dorul acesta de tara o face sa simta astfel ?

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

02 Aprilie, 2007, 08:27:54 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
îmi place să dansez (în special tango şi vals lent, aaa şi rumba), îmi place să citesc (mult), îmi place să călătoresc (aş umbla în toată lumea asta dacă aş putea şi aş avea bani)...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Aprilie, 2007, 08:59:16 p.m.
Răspuns #4

Zantiala

Tango... unul din dansurile mele preferate. Mereu mi-am dorit sa il cunosc.Dar nu a avut cine sa ma invete.
Ma inveti si pe mine ?  :)

02 Aprilie, 2007, 09:04:29 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

...Zantiala...cât de minunată va fi femeia care te va iubi  :)! Ai un suflet nobil şi plin de sentimente frumoase şi calde!
...Despre bătrâni am creat anul trecut un topic, dar nimeni nu s-a înghesuit la el... :'(! Bătrânii noştri sunt deosebiţi pentru că viaţa aici este grea şi spre fericirea noastră ei nu se înăspresc, nu devin agasanţi, răi  ci devin asemeni unor flori absolut unice, superbe care strălucesc printr-o tristeţe aparte...!
 Mulţi nu ne merităm bătrânii...deoarece îi avem şi îi facem să sufere cât de mult putem ca după ce mor să învăţăm regretul... :'(!

02 Aprilie, 2007, 09:20:51 p.m.
Răspuns #6

Zantiala

Oare ma va iubi cineva ? Nu stiu...

Despre batrani, pot sa spun ca in cultura romineasca exista un respect deosebit pentru batrani. Comparativ cu alte tari, unde acestia sunt trimisi la azil, aici, inca mai sunt respectati. Nu degeaba se spune ca "cine n-are batran la casa sa isi cumpere"...

Cateva chipuri... de strabunici... de strabuni.

02 Aprilie, 2007, 09:30:42 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

Topicul se află la "Zona Libera"

De ce ne lasam batranii si copiii sa ne moara singuri si tristi???
« on: 01 April, 2006, 11:31:10 AM »

http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=3410.0

Putem discuta acolo despre "respectul" faţă de bătrâni...faţă de bătrânii noştri!  :'( :'( :'(

03 Aprilie, 2007, 08:22:35 a.m.
Răspuns #8

Cruella

Exista o vreme când aveam multe pasiuni, hobby-uri....  Mi-a rămas cititul şi.... cam atât. Dacă aş putea să mă trag de mânecă şi să-mi revin, poate m-aş apuca de calarit, paraşutism, aş vizita mai multe locuri. Grădinăritul îmi plăcea la nebunie. Să stau vara la sat la părinţi şi să-i ajut la treburile prin gospodărie.... Să pun arpagicul primăvara, si salată si ridichi. Să culeg mărar proaspăt, să-mi miroase mâinile a leuştean....
Iubeam iarna şi zăpada, oamenii de zăpada şi derdeluşurile.....
Au dispărut multe din viaţa mea, din păcate mi-a rămas doar cititul.
My imaginary friend says you are crazy!

03 Aprilie, 2007, 01:10:16 p.m.
Răspuns #9

catty

mereu am admirat si respectat oameni care au o pasiune...
mereu mi-am dorit una...
eu prin pasiune inteleg ceva ce faci cu tot sufletul si te dedici intru' totul...in limita timpul

imi place muzica, imi place inotul, imi place sa citesc poezi, imi place sa vad oameni razand...dar nu le pot numi pasiuni...

de curand am inceput sa dansez...sa invat sa dansez...stiam ca imi va placea si imi doream asta de aproxoimativ 5 ani...nu ma asteptam sa imi placa asa mult...cand repet ceea ce am apucat sa invat reusesc sa nu ma mai gandesc la nimic si nimic nu mai doare...oare va deveni pasiunea mea?! asa cred si asa imi doresc...

04 Aprilie, 2007, 08:10:29 a.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
hobby-uri ? cred ca am si uitat ce sunt alea...imi place sa ma plimb...mai nou m-am apucat sa citesc (asta nu cred ca se pune...ca citesc foarte rar).Din pacate timpul nu ne mai permite in ziua de azi sa avem hobby-uri...tind eu sa cred. Poate ma insel. Daca ai un hobby..inseamna ca ai si timp liber....iar eu nu prea am timp liber...
Let's put a smile on that face!

10 Aprilie, 2007, 07:25:28 p.m.
Răspuns #11

valentina

integramele,rebusurile,sa joc wist in week-end,remi.Imi place sa ma plimb prin curtea casei admirand fiecare floricica,sa ma bucur de fiecare rasarit de soare,sa ma bucur de fiecare zii.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

10 Aprilie, 2007, 08:15:36 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
imi place sa joc scrabble.
Let's put a smile on that face!

10 Aprilie, 2007, 08:55:24 p.m.
Răspuns #13

Just

Mie imi place muzica ,traiesc fiecare sunet .Imi place sentimentul de libertate pe care mi-l da.Iubesc din suflet marea cu nisipul ei cald si valurile ce-mi inunda sufletul cu frumusetea lor.
 Imi place sa inot noaptea cand nu este nimeni in preajma ,doar eu ,stelele si un suflet drag.
 Am o dragoste aparte pentru proza ,imi place sa citesc si sa ma pierd printre randuri.
 Imi plac pozele alb-negru ,imi place sa pastrez amintiri in cutiute si sa le rascolesc cand mi-e dor.

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

11 Aprilie, 2007, 01:30:07 a.m.
Răspuns #14

suflet

hobby-uri, pasiuni ... exista o gramada de chestii care imi plac
cel mai mare hobby de departe este voleiul ... dar in special voleiul 2 contra 2 indiferent ca e beachvolley sau ca e in sala, voleiul "2 la 2" e mult mai spectaculos si mai frumos  ;)
imi plac filmele foarte mult (desi nu am mai gasit in ultima perioade prea multe care sa imi placa la maxim  :( )
imi place sa joc remi si monopoly  ;D ... si sahul imi place dar nu am mai jucat de mult :o
imi plac plimbarile prin parc  :angel:
imi plac joculetele mici pe calculator  :police:
imi place sa compun poezii  :D
......................................
imi place sa iubesc (normal)  :P
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin