10 Octombrie, 2025, 06:08:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Va plac femeile plinute ?  (Citit de 5399 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Aprilie, 2007, 07:56:58 p.m.
Citit de 5399 ori

Voislav

Eu le consider cele mai atragatoare femei.  :)

Latter edit : - Personal astept parerea si unui drag lovetimist !  :)
« Ultima Modificare: 09 Aprilie, 2007, 08:26:30 p.m. de Voislav »
In lumea celor ce sunt pentru a nu mai fi, satul sunt de rau si de bine, de ura si iubire, de egoism si altruism, de Dumnezeu si Satana, de viata si de moarte, de trup si de spirit, de zi si de noapte, de tot ce a fost, ce este si va fi.

09 Aprilie, 2007, 10:34:16 p.m.
Răspuns #1

Ramona

Eu le consider cele mai atragatoare femei.  :)

hmmm cat de plinute ?  :blink:

09 Aprilie, 2007, 10:43:15 p.m.
Răspuns #2

Voislav

hmmm cat de plinute ?  :blink:

In urma cu ceva vreme am urmarit pasarela Cibeles la TV cu fotomodele plinute si am fost naucit de frumusetea lor.
Eu mereu am fost convins ca cele mai frumoase femei sunt cele plinute. ( ''grase'' e jignitor )

In lumea celor ce sunt pentru a nu mai fi, satul sunt de rau si de bine, de ura si iubire, de egoism si altruism, de Dumnezeu si Satana, de viata si de moarte, de trup si de spirit, de zi si de noapte, de tot ce a fost, ce este si va fi.

10 Aprilie, 2007, 11:15:35 a.m.
Răspuns #3

Zantiala

Citat
Eu le consider cele mai atragatoare femei

Nu judec o femeie dupa aspectul exterior, acest lucru mi se pare inoportun.
Dar cel putin in trecut, femeile plinute erau mult mai apreciate decat sunt acuma. In plus, de multe ori se intampla ca acest fel de femei sa fie atrase de barbatii cu trasaturi corporale mai fine, mai delicate... si cum eu sunt mai finut...  :) :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

10 Aprilie, 2007, 02:54:23 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
moda se tot schimbă. până la urmă fiecare rămâne la ce îi place. 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Aprilie, 2007, 07:14:57 p.m.
Răspuns #5

valentina

Eu consider ca omul-femeia,nu trebuie apreciata numai dupa cum arata la exterior.Poate arata ca un manechin sau nu,daca interiorul e urat,atunci toata aceasta uratenie iese la suprafata.
Si la o adica nu toti oamenii au aceleasi gusturi.Gusturile difera de la om la om.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

11 Aprilie, 2007, 01:42:27 a.m.
Răspuns #6

suflet

eu cred ca fiecare are un anume tip de fizic care si-l doreste la aleasa lui, dar asta nu inseamna ca nu ii plac si celelalte ... deci un tip de fizic place fiecaruia in special ... cunosc lume care au la favorite pe cele plinute ... mie sincer imi plac cele "medii" :P ... dar nu ma deranjeaza daca e plinuta sau "scheltica" atata timp cat rad si ma distrez mai bine decat cu un manechin ... conteaza cum te simti cu ea ca persoana ... de obicei fetele plinute sunt mai pline de viata si mai vesele decat cele "medii" (nu chiar la toate ... dar marea majoritate sunt asa), asta apreciez cel mai mult la fetele plinute
... concluzie ... nu prea conteaza cum arata conteaza cat de bine te simti cu ea
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin