10 Octombrie, 2025, 06:09:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vreme buna pe aici !  (Citit de 5764 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Aprilie, 2007, 08:30:08 p.m.
Citit de 5764 ori

Voislav

Buna la toata lumea si de cand am intrat m-am simtit excelent pe acest forum.

All the best.  :)
In lumea celor ce sunt pentru a nu mai fi, satul sunt de rau si de bine, de ura si iubire, de egoism si altruism, de Dumnezeu si Satana, de viata si de moarte, de trup si de spirit, de zi si de noapte, de tot ce a fost, ce este si va fi.

09 Aprilie, 2007, 09:22:42 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Cum te-ai simtit... e greu sa fiu sigura daca e ironic sau chiar ai satisfactii mai ciudate  :laugh: :laugh: dar vreau sa-ti spun si aici bun venit.  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

09 Aprilie, 2007, 09:27:56 p.m.
Răspuns #2

Voislav

Cum te-ai simtit...

Cand ?
Cat timp ai fost plecata, iar eu eram in ''duel'' cu Escu ?  :)

Citat
dar vreau sa-ti spun si aici bun venit.  :)

Incantat.

In lumea celor ce sunt pentru a nu mai fi, satul sunt de rau si de bine, de ura si iubire, de egoism si altruism, de Dumnezeu si Satana, de viata si de moarte, de trup si de spirit, de zi si de noapte, de tot ce a fost, ce este si va fi.

09 Aprilie, 2007, 09:30:26 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Nu, era de fapt un fel de "despre cum te-ai simtit... nu stiu ce sa cred", exprimare eliptica. Cat despre "duelurile" voastra (imi place exprimarea eufemistica  ;D)... au ajuns deja la cos. Deci... odihneasca-se in pace!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

09 Aprilie, 2007, 09:47:18 p.m.
Răspuns #4

Voislav

NU MI SE PARE NORMAL CA ESCU SA FACA IDIOT PE CINEVA SI SA NU FIE DRASTIC PENALIZAT!(ASTA DACA TINETI LA REGULILE ACESTUI SITE DE DOI BANI, PE CARE VOI LE-ATI IMPUS!)

Rudy

Rudy dragul meu, userul Escu e trecut deja in baza mea de date, daca va mai continuua cu vreo jignire asupra mea nu-mi va fi greu sa-mi sun avocatul si sa-i trimit un fax cu jignirile pe care mi le-a adus.

PS. Voislav, scuze pentru off-topicurile astea, vor ajunge si ele curand la cos.

Ma bucur.

Si-l invit pe userul Escu alaturi de noi, nu stiu de ce s-a suparat atat de tare.  :)

09 Aprilie, 2007, 10:15:07 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
fii binevenit îţi zic şi eu, în ciuda furtunii pe care ai declanşat-o cu sosirea ta  :D
ce să spun...sper să te simţi excelent în continuare, făcându-ne şi pe noi să ne simţim la fel... :bounce:
« Ultima Modificare: 10 Aprilie, 2007, 02:48:49 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Aprilie, 2007, 05:32:37 a.m.
Răspuns #6

Evangeline

Bine ai venit! Sper sa ne intelegem chiar de ai inceput cu stangul :P

:-*
Never, never quit!

10 Aprilie, 2007, 07:35:37 a.m.
Răspuns #7

pokemon

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

10 Aprilie, 2007, 09:06:02 a.m.
Răspuns #8

valentina

vant bun si vreme buna,sa ai in viata si aici desigur...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

10 Aprilie, 2007, 11:23:54 a.m.
Răspuns #9

Zantiala

Bine ai venit !
Fie ca sederea sa iti fie cat mai placuta !
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"