Ziua de 17 august ... a trecut!
A fost oarecum greu, deoarece dragul meu inger nu a fost cu mine! Ne-am petrecut ziua lui de nastere si totdata ziua noastra...in fata camerei web! El intr-un colt de lume eu in celalalt!
Mi-am amintit oarecujm de cum ne-am cunoscut in urma cu doi ani...in fata unui web...el intr-un colt de tara, eu in celalat!
Acum insa...avem atatea amintiri frumoase, atatea clipe minunate...si asteptam un copil!
Ii multumesc atat vietii cat si lui Doamne Doamne pentru minunile pe care mi le-a daruit si de care ma bucur atat, atat de mult.
Desi s-a pregatit si am tras o sperietura care m-a obligat sa imi pregatesc bagajelul pentru maternintate Augusta-Maria...se pare ca mai asteapta putin!
Poate...stie ca trebuie sa soseasca tati sa fie alaturi de noi in acest moment deosebit cand vom face cunostinta cu ea...!
Imi doresc doar sa se nasca sanatoasa, fara probleme, intr-un ceas fericit si...sa fie totul bine!
Recunosc ca am emotii..., dar teama nu!
Probabil mi-am dorit aceasta minune, acest copil, aceasta iubire atat, atat de mult...incat in suflet nu pot sa simt decat multumire, caldura si emotie!