10 Octombrie, 2025, 11:47:23 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Minunile mele cele mai frumoase s-au întâmplat într-o zi de...17!  (Citit de 33957 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Mai, 2007, 11:57:04 p.m.
Răspuns #15

alexia

"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

10 Mai, 2007, 12:01:12 a.m.
Răspuns #16

Lady Allia

Da..., nu-i aşa?
 Oare unde e LoveGirl? Ea povestea despre faptul că bebela ei Deni...care e un înger stătea cu degeţicu în guriţă...şi mă gândeam...offf, oare eu o să am fericirea să văd asta la bebelu meu? Şi...DA! Şi bebica mea stă cu degeţicu în guriţă în poză!  ;D! Nu pot să îmi iau ochii de la ea...deşi acum parcă e un mic alien  :laugh:... şi nu îmi dispare zâmbetul de pe faţă defel, defel... ;D!!! Mulţumesc alexia... :-* :-* :-*!!

10 Mai, 2007, 07:34:58 a.m.
Răspuns #17

sunshine

DUMNEZEULE , E FETITAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! SIS, O ALTA MINUNE ! PLANG DE FERICIRE PENTRU TINE!!!ASTA IMI DA O NOUA SPERANTA ,  INTR-O ZI VOI FI SI EU CA TINE ! SA FITI FERICITI SI IMPLINITI, DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA DEA MULTA SANATATE. O IUBESC PE ALIA MARIA! :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 Mai, 2007, 07:59:46 a.m.
Răspuns #18

pokemon

iubita mea!
da,se pare ca dorintele se indeplinesc!
sa fiti fericiti dragii mei!
 :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

10 Mai, 2007, 10:08:44 a.m.
Răspuns #19

Lady Allia

Da sis, da Pika...e oarecum un alt miracol...e fetiţă!
 Mereu, de când suntem împreună eu şi Cătă ne-am dorit fetiţă. Când bebelu nu mai vroia să vină şi plângeam într-una gândindu-mă că poate asta este o pedeapsă pentru toate clipele în care nu am ştiut poate să fiu om bun...m-am rugat tare mult la Doamne Doamne (tu sis...ştiii  :-*)...şi atunci cred că nu avea importanţă ce mi-aş fi dorit: vroiam doar un sufleţel mic să mă bucur şi eu de el! Nu cred însă că nici pe perioada sarcinii (până acum) a contat...important era şi este să fie săsnătos, să se dezvolte frumos şi să se nască fără probleme...atât!
 Aşa va fi mereu, doar că acum am fericirea să ştiu că este fetiţă  :) :-* :)!
 Îmi amintesc...că în 2005 nici măcar nu puteam spera ca eu şi Cătălin să fim alături! Apoi...au venit zilele de coşmar în care eu şi Cătălin eram împreună, dar în afara mamei lui şi a câtorva prieteni...toţi erau împotrva noastră! Uneori e mult prea greu să te lupţi cu umbrele, cu minciuna şi cu nedreptatea! Zile...luni...în care munceam, munceam...de abia aveam timp să ne vedem, să ne zâmbim, nopţi în care nici nu dormeam unul de dorul celuilalt şi doar vorbeam şi ne îmbrăţişam! Au fost clipele grele apoi în care bebelu nu venea...problemele mele de sănătate se accentuau şi...speranţa deja aproape nu mai era...doar disperare! Singurul meu sprijin real mereu, dar mereu a fost Cătă! Mereu avea o vorbă de încurajare, o vorbă caldă, un zâmbet...deşi de multe ori îi vedeam tristeţea când fugea în bucătărie...îi vedeam lacrima care se furişa! Mereu m-a iubit şi m-a sprijinit şi mă bucur că nu mi-a lăsat mâna niciodată din mâna lui...deşi...a fost greu!
Nopţi pline de lacrimi, de tristeţe, de lupte, de întrebări! Nopţi în care purtam cu Doamne Doamne discuţii întregi, în care doar EL şi eu eram în întunericul meu şi rugăciunea! M-a ascultat...aşa cum a făcut-o întotdeauna! Uneori mă simt ciudat...ca şi când D-zeu m-ar răsfăţa într-un fel, pentru că întotdeauna, dar întotdeauna a ştiut să audă adevăratele mele rugăciuni!
Acum însă ştiu! Dumnezeu ne iubeşte cu adevărat...pe toţi, dar credinţa trebuie să existe sincer, rugăciunea la fel, iar iubirea trebuie să fie din adâncul sufletului! Dumnezeu nu pedepseşte...nu e crud aşa cum de multe ori ÎL descriu oamenii...EL sprijină iubirea dintre doi oameni chiar dacă uneori societatea condamnă aceea iubire! Pentru Dumnezeu nu contează "ce zic" oamenii...contează ceea ce este cu adevărat în sufletul nostru, iar dacă este sinceritate...mereu, dar mereu ne va ajuta!
 MUlţumesc dragele mele pentru tot! Mulţumesc Pika pentru că eşti de mult timp lângă mine şi prin sufleţelul tău minunat m-ai ajutat de multe ori să zâmbesc din nou...şi mi-ai dat speranţă în zilele în care nu credeam în ea! Unii mereu au crezut că am prea multă pentru mine şi de cele mai multe ori s-au săturat să mă audă, să mă citească...povestea vieţii mele li s-a părut fără sfârşit şi deja plictisitoare, dar aproape nimeni nu s-a gândit că poate aşa...îmi găseam şi eu puterea de a merge mai departe, aproape nimeni nu s-a gândit că deşi dăruiam...aveam şi eu nevoie...de o vorbă caldă, de sprijin, de speranţe...! Tu te-ai gândit, ai simţit şi ai dăruit! Bebica...mereu va ştii asta!

Sis...la tine şi pentru tine cuvintele mele TAC!
 Poate am fost privată de o soră în viaţa reală pentru acea zi în care noi două ne-am întâlnit prima dată...virtual! Virtual sau nu...am ştiut de atunci faptul că între noi două este ceva mult, mult mai special decât ne dăm noi două sema...şi tu ai simţit la fel! Părea că mereu mi-ai fost alături..., că ai fost surioara care în fiecare vis de al meu, mă săruta pe frunte, mă legăna şi îmi alina sufletul. Ai fost surioara care mi-a vorbit despre iubire şi trădare, care a avut grijă de mine, care îmi împletea codiţe în serile de iarnă...şi care întotdeauna ştia ce îmi doresc sub brăduleţ! Când am vorbit prima dată...am ştiut că viaţa în sfârşit mi-a dăruit surioara după care am tânjit atâţia ani!
 Ne-am vorbit mereu de atunci..., ne-am sprijinit, ne-am bucurat împreună...am fost mereu alături una alteia oricât de greu a fost şi aşa va fi mereu!
 Mi-ai luat rugăciunile şi mi le-ai pus lângă ale tale, iar eu am ştiut mereu să mă rog pentru tine şi dacă mai este un miracol pe care Doamne Doamne va trebui să mi-l împlinească pentru că altfel o să ÎL înnebunesc cu rugăciunile mele...este ca tu să fi fericită, liberă de tot ce acum te reţine, să poţi să te bucuri de copii, de iubirea ta şi de viaţa de care ai fost atâţia ani privată fără nici un drept!!!
 Şi...ştii sis? Ştii că ţi-am mai spus de atâtea ori: va veni vremea când vei privi în urmă zâmbind şi totul nu va fi altceva decât un coşmar demult, demult trecut, iar fericirea şi iubirea vor fi lângă tine!!! ŞTIU ASTA!

Alia Maria...te va iubi mereu aşa cum o fac eu...atât doar că ea va avea bucuria de a fi ţinută în braţe de tine de când se naşte..., iar eu am aşteptat 30 de ani  :-* :-* :-*! Te iubim toţi trei...ştii asta, nu?

10 Mai, 2007, 03:07:17 p.m.
Răspuns #20

Little Rose

felicitari mamica draga!
sa fie frumoasa si sanatoasa!

o asteptam cu nerabdare :)
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

10 Mai, 2007, 08:43:35 p.m.
Răspuns #21

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Mai, 2007, 09:07:09 p.m.
Răspuns #22

pokemon

des laudaroaso! :-*
lady,stii tu,dupa fiecare ploaie iese soarele si intotdeauna este mai stralucitor!
sunt clipe grele doar pentru ca mai apoi sa ne bucuram mai mult de fiecare lucru bun!
eu intotdeaua sper ca pentru fiecare lacrima varsata va aparea si un suras!
pupici
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

10 Mai, 2007, 09:25:44 p.m.
Răspuns #23

desdemona

p.s.
ce este ciudat ca si eu am asteptat-o pe Alia-Maria.
atat de mult m-am legat de Ramona,incat mi-a transmis emotiile,asteptarile,dezamagirea si bucuria.
cand am aflat ca este insarcinata am fost bucuroasa toata ziua.

sa ne traiasca copilasul

sanatate si bucurii trimise de Maria-Alexandra si Mihai-Claudiu
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Mai, 2007, 07:00:24 a.m.
Răspuns #24

Evangeline

:) Ma bucur mult pentru tine draga Lady. Sa fie sanatoasa fetita si sa aiba un suflet frumos ca mama ei :-* :hug:
Never, never quit!

11 Mai, 2007, 11:56:31 a.m.
Răspuns #25

Lady Allia

:) :-* :)!
  şi Ramona s-a ataşat de tine draga mea copilă... :)! M-am ataşat atât de mult încât am emoţii la fiecare teză de a ta, la fiecare examen, la olimpiadele la care participi, la prima întâlnire, la gândul că vreau să fi fericită şi am emoţii mereu, mereu când mă gândesc la faptul că nu vreau să te văd suferind...! Am avut emoţii când am auzit că Mihai intră în viaţa ta....dacă aş fi fost acolo eram ca o rază laser...tot-tot îl inspectam până în suflet (bine că nu am fost  ;D) să văd ce intenţii are..., ce simte, cum simte... (offf săracul  :) :-* :)), dar mă bucur că este, că a apărut şi fetiţa mea e fericită şi iubită aşa cum merită!
 Te-am iubit din prima clipă Maria mea, iar tu ştii asta! M-a legat de tine ceva...de neexplicat, caşi cum undeva, cândva, firul nostru a fost ascuns şi l-am regăsit! Într-adevăr...mulţi mă întreabă: "de unde numele Maria?" - de la Maria mea, de la Desdemona, surioara mai mare a Aliei şi năşica ei cel mai mult probabil - asta ca să fiu împăcată asupra faptului că fetiţa mea va fi mereu iubită, protejată şi ajutată...şi atunci când eu aş putea să nu mai fiu!
 Am avut parte de multe greutăţi, dar viaţa mi-a compensat ce nu am avut dăruindu-mi o surioară minunată...pe newhope, Lili a mea...şi o fetiţă splendidă, inteligentă, veselă...pe Desdemona, Maria mea!
 Mi-a dăruit iubirea, mi-a dăruit cel mai minunat om pe care nici în gând nu aş fi putut să mi-l închipui...care mă face să simt viaţa, fericirea, iubirea, împlinirea...şi lângă care vreau să îmi împart fiecare secundă a vieţii...pe Cătălin Ilie! Mi-a dăruit un bebelic minunat...o fetiţă pe care am visat-o şi aşteptat-o asemeni unui miracol...şi pe care am iubit-o atât, atât de mult încă înainte de a se concepe!
 Mă întreb: ce aş mai putea să îmi doresc? Prieteni? AM! Vă am pe mulţi dintre voi şi am prieteni şi în viaţa reală! Nu mai vreau nimic...decât ani să mă pot bucura de ceea ce am cât mai mult, putere de muncă şi sănătate să pot lupta pentru familia mea şi pentru o viaţă bună....şi iubire multă să pot recompensa fiecare zâmbet!
 Atât îmi doresc pentru mine...pentru că pentru cei dragi...îmi doresc mult mai multe  ;D!

Mulţumesc fetelor pentru gânduri şi pentru...tot! Mulţumesc!...Am să încerc să nu vă dezamăgesc şi să fiu mereu aşa cum mă cunoaşteţi acum...!

20 August, 2007, 12:12:55 a.m.
Răspuns #26

Lady Allia

Ziua de 17 august ... a trecut!
A fost oarecum greu, deoarece dragul meu inger nu a fost cu mine! Ne-am petrecut ziua lui de nastere si totdata ziua noastra...in fata camerei web! El intr-un colt de lume eu in celalalt!
Mi-am amintit oarecujm de cum ne-am cunoscut in urma cu doi ani...in fata unui web...el intr-un colt de tara, eu in celalat!
Acum insa...avem atatea amintiri frumoase, atatea clipe minunate...si asteptam un copil!
Ii multumesc atat vietii cat si lui Doamne Doamne pentru minunile pe care mi le-a daruit si de care ma bucur atat, atat de mult.

Desi s-a pregatit si am tras o sperietura care m-a obligat sa imi pregatesc bagajelul pentru maternintate Augusta-Maria...se pare ca mai asteapta putin!
Poate...stie ca trebuie sa soseasca tati sa fie alaturi de noi in acest moment deosebit cand vom face cunostinta cu ea...!
Imi doresc doar sa se nasca sanatoasa, fara probleme, intr-un ceas fericit si...sa fie totul bine!
Recunosc ca am emotii..., dar teama nu!
Probabil mi-am dorit aceasta minune, acest copil, aceasta iubire atat, atat de mult...incat in suflet nu pot sa simt decat multumire, caldura si emotie!

20 August, 2007, 12:17:53 a.m.
Răspuns #27

serenity82

Am crezut ca ai nascut pentru ca nu te-am mai vazut online. Abia astept sa vad ce data si-a ales fetita ta ca sa vina printre noi. Eu sunt sigura ca va fi sanatoasa si una dintre cele mai iubite fetite din lume pentru ca are doi parinti minunati.

Te sarut draga mea si imi pare sincer rau ca fetita ta nu se naste intr-o zi de 17 (ca acum vorbind serios nu cred ca mai rezista ea o luna).

:-* :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 August, 2007, 11:06:56 a.m.
Răspuns #28

Lady Allia

Multumesc Sere  :) :-* :-* :-* :)!

Nu s-a nascut in 17...asa este, dar sunt convinsa ca se va naste intr-o zi care va fi la fel de minunata prin insasi semnificatia ei! Va fi o zi in care Dumnezeu a ales sa imi trimita un ingeras caruia sa invat sa ii fiu un inger la randul meu, iar eu am sa ii multumesc mereu pentru asta...atat Lui cat si lui Catalin.
Oricand se va naste va fi binevenita, dorita si iubita...la fel de mult  :), iar tu cu siguranta vei ti si data si momentul...pentru ca altfel nu se poate  ;).
Iti multumesc pentru ca esti alaturi de noi!  :-* :-* :-* :-* :-*

23 August, 2007, 02:10:53 p.m.
Răspuns #29

pokemon

lady...mi a stat inima cand am citit :"nu s a nascut pe 17"
am crezut ca uremaza sa zici... "s a nascut pe X "
nastere usoara!
 :-*