10 Octombrie, 2025, 08:19:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Minunile mele cele mai frumoase s-au întâmplat într-o zi de...17!  (Citit de 33940 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Noiembrie, 2008, 11:57:58 p.m.
Răspuns #45

Lady Allia

18 septembrie 2007 - o zi...o poveste...o minune - Augusta-Maria s-a nascut !
De ziua ta...din locul unde toate cuvintele-mi tac, iar iubirea le umple in tot locul!
Sa ne traiesti, sa ne cresti mare, sa fi sanatoasa si fericita...iubita noastra!

desi intarziat urcat filmuletul...mai bine decat niciodata  :) pentru cei care l-au asteptat  :-*.

http://www.youtube.com/watch?v=dHKSE_wrRK8

07 Noiembrie, 2008, 07:26:28 a.m.
Răspuns #46

sunshine

ESTE MINUNATA, SIS! MINUNATA....printre lacrimi de multumire si fericire ca EU sunt mama spirituala a acestui ingeras, va spun iar cat de mult VA IUBESC ! VA IUBESC cu toata fiinta mea si va multumesc pt tot ce-mi oferiti. :hug: :hug: :hug:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Noiembrie, 2008, 10:43:31 a.m.
Răspuns #47

sunshine

Imi permit sa adaug o fotografie cu cei 4 obraznici( dupa ochi se vede...) :): nanul , sisulet, nana si ingerica( cam nemultumita de chinul prin care trece ;D)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Noiembrie, 2009, 11:02:13 a.m.
Răspuns #48

amelie

Va doresc un “maine”patruns de cea mai deplina iubire traita in prezent.Ati urcat in acelasi tren,cel al viitorului.Sa cresteti precum un copac,ram dupa ram,mana in mana,pana ajungeti acolo unde doriti voi.Sa va fie bine!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

09 Noiembrie, 2009, 08:39:34 a.m.
Răspuns #49

sunshine

Nu pot sa descriu in cuvinte fericirea pe care o traiesc acum...MULTUMESC! este prea putin pt ceea ce simti tu pt mine.
Acum vreau sa-ti scriu atatea insa nu stiu in ce ordine sa le asez.
Te iubesc, surioara mea,D-zeu stie ca esti primul om din viata mea care m-a facut sa cred in mine ca femeie si in viata frumoasa care ma astepta.
Aseara am plans de fericire si multumire ca il am pe Catalin, acum lacrimi de recunostinta imi curg suvoaie din ochii intineriti de gandurile tale minunate.
Prima data cand ti-am vazut chipul am simtit ca te cunosc dintotdeauna. Cand am aflat ca porti un inger in pantece am stiut ca eu voi fi aleasa sufletului tau,sa fiu nasa minunei din viata ta.Am simtit asta pentru ca asa era scris desi nu ne-am vazut niciodata.Cand te-am intalnit,aici pe forum,am inteles cine sunt si am acceptat sa raman aceeasi, cu multele mele defecte si cu putinele calitati.
Nu sunt nicidecum asa cum ma vezi tu ,sisul meu scump, insa carei fiinte omenesti nu i s-ar topi inima daca ar sti ca cineva poate simti astfel pentru o persoana aparuta de nicaieri ?Nimeni nu m-a descris atat de frumos niciodata si nu cred sa existe cineva sa o faca vreodata.Esti unica ,Ramona Sandrina, asa cum este si dragostea mea pt tine si asa cum nimic nu este de ajuns sa-mi exprim iubirea pt Augusta Maria, al treilea miracol din viata mea.
Maine  se  implinesc doi ani de la triplul eveniment din viata mea: intalnirea surioarei mele,botezul finutei mele si casatoria voastra.
Ce as putea eu sa va doresc...o viata implinita , plina de iubire ,sanatate si Dumnezeu sa va tina in imbratisarea lui inca 10 vieti.
Multumesc, surioara mea, ca existi si ma ierti pt toata departarea dintre noi, pentru promisiunile pe care nu mi le-am putut respecta dar, mai ales, pentru ca m-am indoit o clipa ca nu sunt ceea ce ai dorit sa fiu pentru voi.
VA IUBESC NESPUS!

18 Februarie, 2010, 01:14:09 a.m.
Răspuns #50

andutzyk18

culmea este ca si eu tot pe 17 august sunt nascuta ;D ;D
iti doresc mult succes in viata si sa dea Domnu sa ai o fetita sanatoasa tun,frumoasa foc,foarte desteapta si cu mult noroc in viata.
mie imi place si Maya ca nume,dar nici cel ales de tine nu este urat,chiar mi-ai dat si mie o idee despre ce nume sai pun viitoarei mele fetite,cand va veni momentul.
va dorect mult noroc in viata,mai ales ca ve-ti fi parinti...ce frumos suna acest cuvant ::) ::) ::)