In primul rand cred ca majoritatea dintre noi se bucura de venirea primaverii de forta naturii,automat ca timpul dedicat virtualului a scazut mult.
Acum un an poate si mai bine cand am descoperit eu "love time" atmosfera era cu totul alta,cel putin eu ma simteam ca intr o vizita la cei mai buni prieteni (care stiu sa se faca ascultati,stiu sa asculte ,dausfaturi sau simple ideei,alaturi de care poti trai bucurii si tristeti fara sa ti pui intrebarea"sunt sau nu bine primit"),in prezenta carora te simti liber,insa treptat ca si
in viata de zi cu zi am realizat ca nu era chiar asa de simplu si frumos....veteranii site ului au inceput sa fie deranjati de simpli"trecatori" care isi spuneau of urile sau cereau sfaturi(chiar daca subiectele erau legate de "iubire"altii sunt foarte deranjati de repetatele greseli gramaticale(pe care si ei le fac in nenumarate randuri),treptat au aparut si " _ " si "+ "care au adus dupa sine discutii .
Sunt foarte multe de spus,insa atata timp cat nu permitem nimanui sa fie el insasi si incercam sa l modelam dupa mici legi interioare...cred ca din ce in ce mai multi vor fii mai timorati si mai putin dornici sa imparta cu noi trairile&visele lor.
Va doresc o primavara cu mult soare in suflet!
PS:pentru fete

pentru baieti

Bebe