05 Noiembrie, 2025, 10:38:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De dorul tau ...  (Citit de 93375 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Aprilie, 2007, 10:02:15 a.m.
Citit de 93375 ori

andrada

De dorul tau ascult sunetul inimii si numar razele din soare, de dorul tau..ascult soaptele nerostite si-mi rog sufletul sa te mai sarute o data, de dorul tau ...modelez vise si le dau sperante , punand in ele sufletul meu ...sufletul tau ...de dorul tau ...sufletu-mi plange cu stropi de iubire ...cu care te sarut neincetat 
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

05 Mai, 2007, 07:47:36 a.m.
Răspuns #1

andrada

Sunt atat de singura incat nu mai aud nici ecoul sufletului care te cheama neincetat. As putea sa rog trandafirii...sa-ti sopteasca cu fosnet de petale cat de dor imi e... as putea ruga  pasarile... sa-ti cante cu triluri jucause cat de mult imi lipsesti....as putea ruga stelele sa-ti scrie pe cerul instelat cat de mult te iubesc...
Dar nimeni...si nimic nu poate reda dimensiunea dorului pe care-l simt...
Daca fiecare lacrima de dor, ce mi-a udat obrazul te-ar aduce macar cu un centimetru mai aproape de mine acum ti-as simti atingerea...te-as strange la piept...si-atunci ultima lacrima va cadea...pe buzele tale....
Mi-ai spus ca iti sunt draga, si tu-mi esti drag...chiar foarte drag, dar cursul vietii tale eu n-am dreptul sa-l stric.
Si totusi asta nu ma poate impiedica sa simt ceea ce simt...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

07 Mai, 2007, 07:42:02 a.m.
Răspuns #2

andrada

M-am trezit cu tine-n suflet iar, visul meu drag....Azi ploua....si vantul poarta in palmele lui imbratisarea sufletului meu ,iar ploaia duce lacrimile mele pline de dor ....pana la tine. S-a intamplat pur si simplu sa te intalnesc intro alta lume ...mi-ai atins sufletul cu sufletul tau si am inteles ca te voi iubi toata viata, totul a fost asa, fara sa inteleg cum sau de ce ....si fara sa stiu ca viata mea se va schimba chiar din clipa aceea..
Te iubesc eu si sufletul meu, iar inima mea a devenit dintro data prea mica pentru a cuprinde toata dragostea mea! Am descoperit ca existi si iti multumesc, am indraznit sa sfidez ratiunea si sa ma las prada unei iubiri..atat de neinteleasa pentru cei din jur..in bratele sufletului tau am descoperit o lume noua, am gasit o alta definitie a fericirii, am invatat sa respir un alt aer, sa zambesc sub un alt cer...
Adie vantul si stropi de iubire cad din cer....ploaia-mi saruta lacrima...dragul meu drag,lasa ploaia sa te sarute si vantul sa-ti mangaie chipul nevazut, dar atat de drag mie....saruta ploaia, dragul meu ...

http://www.youtube.com/watch?v=V7nAk0iUuoY
« Ultima Modificare: 07 Mai, 2007, 07:48:39 a.m. de andrada »

09 Mai, 2007, 10:01:39 a.m.
Răspuns #3

andrada

Cel care pricepe viata stelelor, pricepe si iubirea omeneasca !!

Dulcele meu vis... te  caut zi de zi cu privirea si uneori stiu ca nu o sa te gasesc dar mereu tot sper....mi se pare ca te vad si la fel de repede te pierd pentru ca-mi dau seama ca e doar dorinta si dorul enorm de a te vedea, de a fi aici langa mine...si cu toate astea continui sa te caut printre sutele de chipuri pe care le vad zilnic  trecand pe langa mine ....si sper ca intr-o zi voi putea sa te vad.... sa nu mai dispari cand primele raze de soare imi gadila genele...si-mi lasi doar amintirea... in sufletul meu, in gandul meu, in mintea mea, in inima mea ...Te iubesc asa cum esti acum ...asa cum te-am visat si asa te vreau o vesnicie...Te iubesc atat incat nu-ti cer nimic.... nu vreau nimic pentru mine...vreau doar toata dragostea pentru tine... 

Iti trimit noaptea-n vis..sarutari dulci care sa-ti aline setea, dar lacrimile iti trezesc in suflet doruri mari, istovitoare si dragi, pe care nu ti le pot alina nici sarutarile mele...din ochii mei picura lacrimile...din izvorul cel vesnic al iubirii.... din iubire picura dorul...  acel izvor vesnic al lacrimilor....

11 Mai, 2007, 08:37:22 a.m.
Răspuns #4

andrada

Cine sunt eu ? Sunt lacrima din ochii ingerului din vis...
As vrea sa fiu acolo,langa tine,sa te privesc cum dormi..poate te-ai trezi auzindu-mi bucuria sufletului si m-ai privi nedumerit..dar as citi zambetul din privirea ta..ti-as zambi,ti-as ridica barbia un pic sa vad stralucirea ochilor...ai ochi frumosi..si gura..mi-as plimba un deget pe conturul obrazului tau..imi plac momentele de liniste dintre doi oameni,momentele de gesturi..cred ca mi-as opri degetul pe buzele tale,sa le simt caldura,umezeala,respiratia....
Mi-e sete de buzele tale...trebuie sa te sarut..trebuie sa incerc..nu m-as ierta niciodata daca nu as face-o..buzele mele le ating usor pe ale tale,tremurand..apoi mai apasat..le deschid usor si le cuprind pe ale tale...te simt pana-n suflet..mi-ai intrat acolo,fara sa vreau..te-ai strecurat,usor,secunda cu secunda...
Mi-e dor... si mi-e bine ca mi-e dor... mi-e atat de dor, incat am senzatia ca ma topesc...poate apari tu si sorbi cu iubire, picatura cu picatura... sufletul meu e zbor de randunica care iubeste primavara, iarba, florile si pomii inmuguriti...e soare, vant, luna si stele... si in toate astea esti tu...
Probabil ca pana maine o sa ma topesc... dar o sa imi adun picaturile pentru tine... sa ma strecor in gandul tau sa-ti spun...cat mi-e de dor, de sarutari si-mbratisari...de cer senin de vara,de curcubeu,de zori,de seara...
Covor de stele se astern,sub pasii mei,sub pasii tai ...e noaptea mea,e noaptea ta,e noaptea celor ce viseaza....visad, iubind, zambind, ca doi copii in noapte,ne sarutam, ne-mbratisam,nimic in vis nu ne desparte....iar luna, ne insoteste,e candelabrul noptii, e lumina,e sfatuitorul, e destinul....
Doar eu si tu,doar ea si noi sub raze blande, tremurate,visam la ce vom fi, visam in noapte...noapte buna ! dulcele meu vis !

11 Mai, 2007, 10:35:51 a.m.
Răspuns #5

Lady Allia

de dorul tău am născut îngeri
 din priviri
 o aripă - din lacrima de ieri
 cealaltă aripă - din lacrima de azi
 timpul îmi lasă îngerii fără aripi
 dar eu îi renasc iar şi iar cuminte
 iubindu-te
 te desenez în sufletul meu munte
 să te simt când te urc încet
 cu buzele şi sufletul meu
 ţi-am găsit izvorul
 ascuns după privirea mea
 în care te pierzi fără să te văd
 şi adorm pe palma ta
 ca într-o poieniţă de zâmbet,
 visele îţi conturează îmbrăţişarea
 în timp ce eu
 te sorb din căuşul sufletului

13 Mai, 2007, 09:29:18 a.m.
Răspuns #6

wanderer

Vizitator
De dorul tau m-as transforma in mare
Sa pot veghea pe tarmul tau atat de cald
Sa te cuprind in valul meu de soare
Punand o raza in decoru-mi drag.

Sa te inund cu valul meu de dor
Cand rasaritul este prea pustiu
Privesc in larg, mi-s zilele cu nor
Iar totu-n jur i-atat de aramiu.

Iar dorul meu strabate in miscare
O amintire a clipei implinite
Azi singur, sunt simplu, intr-o stare
Ce nu-si gaseste rostul printre clipe.

De dorul tau, m-as face umbra ta
Sa te urmez in drumurile-ti toate
Sa fim doar noi in tot ce va va urma
Sa adunam tot ce-am pierdut prin fapte.

15 Mai, 2007, 08:19:06 a.m.
Răspuns #7

andrada

Plutesc din nou in visele cu  tine... Si-mi este dor de tine...
Ma plimb ganditoare prin amintirile cu tine...toata viata am asteptat o iubire care sa ma copleseasca cu  pasiunea ei... astept... in vise vii mereu si-mi promiti ca vii... dar eu stiu ca n-ai sa vii ,stiu ca in acest univers nu exista nici un colt... in care sa fim noi, in acelasi spatiu si in acelasi timp...ai sa te ratacesti pe drum venind la mine... am sa te pierd ...
Jura-mi tacere... ca tacerea  vine, nu ma intreaba de vreau, daca o doresc, ea vine linistita si mi se aseaza in inima si in suflet...
Te-am vazut... in vis ai venit si m-ai cuprins in tacere in brate... tacut... m-ai privit... tacut... ai plecat tacut...
Un tunet a cuprins pamantul, sunt hohotele mele... ploaia ce curge siroaie... sunt lacrimile mele ..Cum impaci un suflet care plange ? Ii poti spune oare ca totul va fi bine? cand stii ca nu va fi asa...astept  sa vina seara... sa adorm din nou cu tine-n gand...si tu  nu stii... acolo vii... mereu... mereu... mereu...
Vreau sa ating cerul, vreau sa zbor departe, in ganduri cu tine...
Ti-am spus? Te voi iubi la noapte, in visele mele, vreau sa te ating... Esti departe... esti prea departe...iubitul sufletului meu ...

16 Mai, 2007, 07:37:14 a.m.
Răspuns #8

andrada

Gandurile mele pleaca hoinare printre amintiri,in cautarea unei iubiri imposibile....adorm...visez  clipe dragi,fericite...e bine ,e liniste

Se intampla ca o data in viata sa iti intalnesti sufletul pereche si sa-ti imaginezi ca puteti fi impreuna numai pentru ca asa iti doresti...din pacate nu intotdeauna se intampla asa. Sufletul acela poate avea deja alt suflet langa el, poate incompatibil...dar nu pereche... un suflet la care tine si de care nu vrea sa se indeparteze....un suflet care era prea gol si suferea prea mult, reusind numai sa-i aduca alinare, de fapt incredere in sine si atat!
Suflete pereche! ....Asa ma alinti tu ...imi spui "sufletul meu pereche"....exista suflete pereche care, incredibil, nu pot fi impreuna niciodata, suflete sortite intr-un fel tristetii si durerii neimplinirii... atunci iti spui: sufletul meu pereche e pierdut, il voi regasi poate, candva, intr-o alta viata!...iti juri asta...juri ca vei cauta ...si toata asteptarea asta naste munti de durere...izvoare de lacrimi...
Din fericire, avem capacitatea asta, putem uita macar cu mintea si pastra numai in inima sentimentele si tot ce a fost frumos, fiecare clipa distincta si minunata pe care am trait-o...intro lume doar de noi doi stiuta...LUMEA SUFLETULUI .
Ce ne-am dorit, ce am avut din tot ce am vrut, se va pastra acolo, odata cu trairile, cu tot ce am simtit si nu va disparea niciodata, chiar daca sufletul nostru pereche merge mai departe pe drumul lui, nu impreuna cu sufletul care ii este daruit.
Uneori cand sunt singura si tristetea ma apasa ..ma gandesc la tine...imi amintesc ca undeva ...departe tu  te gandesti la mine si imi dai putere sa mai zambesc inca o zi ...
Nu e niciodata de ajuns tot ce poti sa dai, mai ales pentru un suflet deja alaturi de alt suflet, chiar daca acela nu e perechea lui.... are sufletul lui, clipele lui, dragostea lui, la care nu poate renunta niciodata...
Trist! Insa trebuie sa intelegi, sa-l lasi sa mearga mai departe cu toate ca stii: nu-l vei regasi niciodata! Vei vrea sa ajungi intr-o alta viata in care speri sa-l intalnesti, asteptandu-te...poate va fi asa sau poate destinul se repeta iremediabil, dar ai vrea sa ajungi acolo pentru a-l cauta din nou!..poate ne vom regasi in alta viata ...

« Ultima Modificare: 16 Mai, 2007, 07:51:32 a.m. de andrada »

20 Mai, 2007, 08:38:53 a.m.
Răspuns #9

andrada

Buna dimineata! ingerul meu drag, te iubesc pe tine fara sa-mi fi propus, fara ganduri si planuri pregatite...nu stiu daca m-as fi plictisit 10 zile, 10 ani ori 10 vieti langa tine... nu stiu daca nu iti luai tu lumea in cap de zece mii de ori...
      Vorbesc cu tine in gand, te miros si te simt langa mine, te gust si te am in suflet....
      Sunt trairi reale, puternice, sunt momente unice si irepetabile... sunt vise neimplinite dar atat de minunate...
     Te iubesc pentru ca esti tu, cu intrebarile si mirarile tale, cu necunoscutele si angoasele pe care le induci, cu tresaririle si soaptele buzelor tale....te iubesc fara sa-ti cer ceva, fara sa am sperante...te iubesc pentru ceea ce esti in mine si in sufletul meu!....Esti ingerul meu... dragul meu inger, esti prietenul meu cand am nevoie!...esti umarul pe care plang mereu, esti tu, un om atat de simplu, un suflet cald si bland, esti plinul care umple golul cand te simt acolo, ascuns in inima mea...esti surasul amintirilor placute din viata mea si ma trezesc zambind, cu gandul la tine... esti gandul dulce al serii ...cu ce cuvinte sa-ti spun ca esti cea mai frumoasa intamplare din viata mea, ca tu ma ajuti sa uit raul, si caderea, si nedreptatea?... Cu ce vorbe sa-ti spun ca nimic nu se aseamana cu certitudinea ca imi zambesti in suflet oriunde as fi si ca nu mai sunt singura pentru ca.... da, tu m-ai invatat sa cred in steaua mea? ....Nimeni nu mi te poate lua si nimic nu poate schimba bucuria pe care o am de a crede in tine, de a ride cu tine, de a avea aripi pina la cer cand gandurile noastre devin una... pentru ca stiu ca increderea in tine imi da sansa de a fi nemuritoare. ...Si chiar daca am dus cu mine o povara necrutatoare, si chiar daca mi-am jucat toate sansele de a atinge fericirea..... ceea ce simt este mai mult decat ceea ce pot simti pamantenii pentru ca intre mine si tine nu exista un targ, pentru ca eu nu dau pentru a primi in schimb... Cu ce cuvinte sa-ti spun ca esti cea mai frumoasa intamplare din viata mea si ca nu ma mai tem de nimeni si de nimic?...
Am adormit in paradis
pe pieptul tau prea plin de stele.
si-am fost secunda dintr-un vis ...nepamantesc
mult prea frumos!

« Ultima Modificare: 20 Mai, 2007, 08:47:21 a.m. de andrada »

10 Iunie, 2007, 09:38:36 a.m.
Răspuns #10

andrada

nu depinde de noi...nu tine de ratiune...ci  doar de acel fir care ne leaga si ne face sa ne simtim unul pe celalalt!...mi-e dor de tine intr-un mod instinctiv, mai presus de judecata... astfel simtirea imi plange neimplinita si fara putere.... iti sarut sufletul...
Inger drag, imagine a perfectiunii din puritatea naturii...plang si cred in imaginea ta si doresc impacarea cu sufletul din mine....sunt gand ,sunt speranta...sarut petala sufletului tau lacrimand de dor...Sufletul vede umbra trecutului si suspina ...suspina de dorul tau ...suspina de neputinta de a te face fericit...
 Ce ciudata e Viata! ...dorinta si minunea ce ne-a fost daruita o putem trai doar in suflet...ascult vocea inimii si cred in vointa ei dar destinul...plange in mine...sunt suflet de iubire ...si zbor frant..sunt..imi plang iubirea sarutandu-ti sufletul pur....
Ingerul meu drag... iubire nascuta din aripa franta a dorului...privesc luna si astept sa-mi arate calea .
Sunt aripa franta a sufletului tau... plang si ma umilesc in fata ploii ce imi va darui spalarea pacatului de a te fi dorit in serile cu stele si lacrimi de ceata.
Ploua din nou, stropii cad peste mine.... Cad la fel ca si lacrimile mele nevazute de nimeni....Picaturi mari cad fara oprire peste toata realitatea, parca dorind sa spele toti anii in care am fost departe de tine dar existand intr-un mod miraculos... in sufletul tau ...
Ploua la fel ca in sufletul meu...ploaia asta care tot picura din cer.... ca lacrimile nevazute din sufletul meu… ploaia asta tot cade cu incapatanare, parca pentru a-mi demonstra ca are dreptate... ca lacrimile vor picura in suflet pentru totdeauna...
Frumusetea zilei cauta imbratisarea noptii....imbratisarea noptii este cea care cheama misterul, taina, ceea ce ramane mereu ascuns privirii omului de rand, ceea ce doar inima poate dezvalui omului...ma-ntorc la tine-n vis ...intoarce-te in somn ...intoarece-te cand dorm ....
Ai privit vreodata doar cu inima? ...Sa ai senzatia ca ochii sunt de prisos...sa vezi acel "ceva" pe care doar ochiul sufletului poate sa-l perceapa.....

« Ultima Modificare: 10 Iunie, 2007, 09:43:00 a.m. de andrada »

13 Iunie, 2007, 10:45:58 a.m.
Răspuns #11

andrada

Te iubesc ! inger drag..prefer sa te iubesc asa... neconditionat... nu pot iubi rational, asa cum nu pot opri sentimentele care-mi invadeaza sufletul...nu pot opri fiorii care imi imbratiseaza inima de cate ori ma gandesc la tine... am sarutat si am simtit fiecare cuvant din tot ce ti-am scris...am plans fiecare litera si am sarutat-o...apoi am pus-o cu grija in acel coltisor al inimii si am asteptat noaptea...tu vii in visul meu si imi culegi fiecare lacrima..sarutadu-mi inima... iubesc..exist..plutesc..visez...asa sunt eu ...iubesc un suflet cu nume de vis...IUBIREA e singura mea comoara ... iubirea nu se poate cumpara cu nimic...  cand iubesti simti ca esti pe alta lume..asa cum ma duci tu purtandu-ma pe bratele sufletului ..ma porti intr-o lume de basm ...acolo nu exista durere, nici lacrimi...acolo simt doar iubire,  iubire care imi umple inima si sufletul ...cand sunt cu tine simt ca timpul se opreste, ca totul din jurul nostru dispare si ramanem doar noi doi, pierduti pe aripile unei clipe, undeva... nu stiu unde, stiu numai ca traim acel moment...te iubesc ! visul meu drag
Traiesc prin tine ... daca ma trezesc dimineata o fac pentru tine, daca respir o fac pentru tine, daca plang, plang pentru tine si nimic si nimeni, iubitul meu nu va putea vreodata sa-mi schimbe sentimentele, pentru ca sunt prea pure, prea sincere si prea intense....
Prin ochii tai ...in ochii mei rasare soarele! ...esti mereu un rasarit de soare cu chip de inger...In ochii tai se nasc atatea stele, desi au un singur cer, dar lumina si stralucirea ochilor tai o regasesc in ele ...cand plina de dor privesc cerul ...cautandu-te.Luna ingana si ea cuvinte magice, parca rupte de realitate, cuvinte ce se regasesc parca in adancul sufletului meu... fara tine ma simt pe un drum fara sfarsit...Un drum care parca nu se mai termina niciodata... Incerc sa merg mai departe, dar totul mi se pare un abis...
Lumina sufletelor noastre isi doreste un strop de transparenta pentru a putea vedea trairi si regasiri din vremuri de demult...traim prin necunoscut, prin carari de stele si vise......suntem uneori singuri, dar totusi inconjurati de suflete care ne inteleg gandurile... inima noastra tanjeste dupa singuratate... dupa vraja si mister......alerg in vis sa te prind in brate, sa te ating ,ma imbratisezi, ma saruti asa cum numai tu stii sa o faci si imi soptesti aceleasi cuvinte magice pe care le aud de cand ne-am cunoscut...rasare soarele si pleci tacut, din nou, din visul meu. Astept sa treaca ziua... O alta zi ce aduce noaptea sa te visez... O alta noapte... Astept...

cerul sta grabit sa se retraga inspre zi ... vreau noaptea...noaptea in care imi saruti buzele si simt ca sunt izvor nesecat de iubire

« Ultima Modificare: 13 Iunie, 2007, 10:57:32 a.m. de andrada »

16 Iunie, 2007, 09:27:21 a.m.
Răspuns #12

andrada

Buna dimineata ! ingerul meu ...tu dormi acum, cand iti scriu...eu iti scriu cu mintea golita si cu dorinta de visare...imi mangai sufletul si le spun ...celor doi ochi tristi... "asta e! nu avem ce facem! " si o lacrima a neputintei imi saruta obrazul ...si dupa ea altele si altele...sunt lacrimi fierbinti care imi curg pe fata....e dor sfasietor care uneori simt ca ma sufoca, este durere... dar mai important decat orice ...este iubire!
Iubire cum nu am simtit pana acum....iubire ce nu trebuie aparata, pentru ca ea a creat o aura in jurul nostru si sufletele noastre se vor cauta incontinuu ...indiferent de ceea ce se va intampla...iubesc viata si ce poate ea sa ofere mai frumos si ceea ce pot crea in viata asta... imi place sa creez, sa incant ochii celor din jurul meu, sa ii bucur, sa incerc sa ii fac un pic mai fericiti sau poate doar mai veseli.... Desi imi place ceea ce fac ... nu sunt pe de-antregul multumita de rezultat pana nu vad ca ceilalti se bucura... si ca poate viata lor se va schimba in bine.... Iubesc toate astea desi ma supar pe viata... uneori nu o mai vreau... ma revolt...sunt o uniune a contrariilor... Iubesc si urasc viata, o vreau si o reneg, creez si distrug... si toate astea intr-un singur suflet, intr-un singur corp, o singura inima si o singura minte.... toate astea sunt EU...un suflet care iubeste... prizonier in inchisoarea tristetii...de foarte multe ori m-am acuzat ca sunt un om rau, ca nu ma multumesc cu ceea ce am, dar cand stau si ma gandesc , felul meu de a vrea mai mult e cumva inocent.... nu imi doresc bogatii si palate... imi doresc ceea ce mana omului nu poate sa faca… vreau ca, chipul ingerului meu sa fie luminat de fericire...si zambetul fermecator sa nu dispara de pe buzele lui....vreau ca, ochii ce ma privesc in vis, sa straluceasca de dragoste si fericire... obrajii sa-i fie mangaiati de linistea si fericirea din suflet... si buzele sa-i fie mereu udate de saruturi magice si cuprinse de zambetul omului fericit...vreau sa-mi stiu ingerul fericit acolo in lumea lui ...

te iubesc! inger drag... te ador din clipa in care mi-ai aparut prima oara in vis...lasa-ma sa te iubesc tot restul vietii, sa fiu umbra pasilor tai, sa respir sufletul tau....te iubesc si am descoperit ca esti unicul care poate sa deschida raiul din vise.... am intalnit acel inger care tine in mana cheia de aur a iubirii , singura cheie care-mi deschide sufletul ...te iubesc....exista in tine un izvor nesecat, o fantana din care tasneste mereu un farmec irezistibil, esti o caseta deschisa , plina cu cele mai pretioase comori....iti iubesc fiecare pas...fiecare clipire si fiecare suflare.....iti ador fiecare cuvant....gest sau privire....te iubesc intr-un totul....cu calitati si defecte...la bine si la rau...la bucurii si la suparare....te iubesc si nu ma feresc sa-ti spun pentru ca este cel mai pretios sentiment pe care inima mea il poate nutri in aceasta lumea ciudata...ti-am simtit mirarea, atunci cand am aparut sub speranta noptilor...si am stiut ca te voi iubi pana la ultima respiratie si apoi te voi lua in sufletul meu ....dincolo de lumea asta in care pentru sufletele noastre nu a existat niciodata un loc...este ceva peste puterea mea de a explica...caci iubirea este de necontrolat...nu pot spune de ce te iubesc..chiar nu-mi dau seama de ce te iubesc...si totusi ..te iubesc...caci am un suflet...!!!....si atata timp cat voi avea suflet ...te voi iubi mereu !!!!!!!!!!!!!!!!!

iarta-ma ca te iubesc atat de mult !!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CDvLJC0vnss

« Ultima Modificare: 16 Iunie, 2007, 09:36:46 a.m. de andrada »

16 Iunie, 2007, 06:43:37 p.m.
Răspuns #13

wanderer

Vizitator
                              Eu am cantat iubiri inchipuite
                              In calea mea spre marea vesnicie
                              Dar n-am gasit cuvinte potrivite
                              Sa cant in versuri scumpa mea iubire

Ea merita, in versurile mele,
                              Sa fie zana mea cea mai iubita,
                              Incununata de un cer cu stele
                              Sa fie o icoana presfintita.

Tu pentru mine esti speranta vietii
                              Si idealul meu de implinire
                              Esti oglinda clara-a diminetii
                              In drumul meu spinos spre mantuire

Tu m-ai iubit mereu, fara-ncetare
                              Si mi-ai-iertat greselile rebele
                              Ai fost zeita mea rupta din soare
                              Si-ai fost o dulce doamna printre stele

Ai mers mereu alaturea de mine
                              In cautarea marilor iubirii
                              Plutind cu mine-n barca cu destine
                              Spre tarmul insorit al fericirii

Iubita mea mi-a luminat cararea
                              Cand trebuia sa traversez prin noapte
                              Ai fost iubita mea si incercarea
                              Prin vremurile grele si desarte.

In casa noastra-ai fost mereu altarul
                              Credintei noastre sfinte-n devenire
                              Ai fost tandretea dulce si limanul
                              Sperantei noastre-n marea nemurire

In calea mea de vise-nchipuite
                              Cand uraganul timp m-a dus departe
                              Ma-nchin iubitei mele mult iubite
                              Si-ti multumesc din suflet pentru toate.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
« Ultima Modificare: 16 Iunie, 2007, 06:49:31 p.m. de wanderer »

19 Iunie, 2007, 08:29:48 a.m.
Răspuns #14

andrada

Buna dimineata ! vis dulce....cum ti-a fost somnul ?....eu am fost din nou acolo unde visele incep odata cu noi, unde tacerea prinde sunet.... prin iarba, prin adieri dulci de vant ...acolo am fost, unde poti sa asculti tacerea care nu-i tacere... dincolo de noi, prin parfum de flori sadite cu lacrimi de dor si culoare...
M-am dus acolo unde, fara sa vrei pasesti sfios, ca pasul tau sa nu tulbure amintiri trecute duse pe culmi inalte, nestiute...in lumea sufletului...acolo unde sufletul e plin de acea lumina a iubirii, a frumusetii si a dorului de ceva ce n-ai vazut ...ce n-ai atins ...ceva ce doar ai simtit... de acolo ma intorc mereu in lume cu sufletul plin de magia iubirii.... si incerc sa-ti umplu sufletul cu iubirea pe care o simt ca se revarsa din inima mea...TE IUBESC ! inger minunat ...nici luna si nici stelele cerului, nu pot percepe maretia puterii care ne uneste sufletele... nici vantul ,nici soarele nu inteleg...desi imi aud  soaptele pline de iubire...oricata iubire simt, orice maretie si frumusete ce va salaslui in inimile noastre , stiu ca e de la Dumnezeu si doar el stie de ce mi-a sadit in suflet iubirea ce ti-o port...stiu doar ca trebuie sa am grija de ea ... sa o ud cu lacrimi de dor ...sa-i vorbesc cu dragoste...sa-i dau toata caldura sufletului meu ...
Cea mai mare fericire este sa iubesti... si iubesti cu adevarat atunci cand nu astepti nimic in schimb.. atunci cand si mireasma unei flori doare, atunci cand si o simpla amintire iti invadeaza mintea...
"Iti multumesc ca te iubesc!" asta ar trebui sa spunem mereu.
"Iti multumesc ca simt frumusetea in tot ce ma inconjoara, in razele soarelui, in parfumul florilor, in magia noptii. Iti multumesc ca existi."...As vrea sa fiu o aripa din gandul tau, ca sa-ti sarut tacerea si sa-ti mangai singuratatea!! ...daca nu te-as fi intalnit nu as fi stiut niciodata cine sunt cu adevarat.
TE IUBESC!!! ingerul viselor mele ...Te iubesc...si asta nu trece cu nimic! Te iubesc cum nu exista iubire pe lumea asta! ..Tu esti cel care ma face sa sper si sa visez, esti sufletul meu...
Toata existenta mea este un sir lung de intrebari ...atunci cand voi reusi sa aflu raspunsul macar la jumatate din ele...poate voi intelege de ce te iubesc atat de mult...
Te iubesc cu tot ce am mai nobil, mai inalt si mai cinstit in suflet... Te iubesc pe tine si pentru tine, numai pentru tine!.... Nici o picatura din bucuria si fericirea dragostei mele nu vreau sa se reverse asupra mea, ci toata, toata sa fie a ta si numai a ta!....
Te iubesc pentru tot ce ai suferit de-a lungul timpului , pentru tot ce te-ai bucurat, pentru cat ai luptat .... de-ai sti cum binecuvantez durerile si suferintele care ti-au facut sufletul asa cum este astazi...Te iubesc pentru infrangerile ce le-ai suferit, pentru durerile care poate te-au sfasiat, pentru multumirile care ti-au inseninat o clipa sufletul! ...Te iubesc asa cum esti acum!....
Imaginatia nu poate deschide PORTILE RAIULUI ...cand s-au intalnit sufletele noastre am simtit ca s-au  deschis portile fericirii..si ale iubirii... Visam eu la ceva asemanator ,dar realitatea este cu totul diferita...tot ce simti nu poate fi pus in cuvinte ...Visele nu pot deschide portile raiului ...ai aparut tu in viata mea si de atunci ...portile raiului sunt deschise pentru mine...ITI MULTUMESC, CA EXISTI  !!!!!!!! Iti multumesc ca te iubesc !!!!!