10 Octombrie, 2025, 12:14:11 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De dorul tau ...  (Citit de 92458 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Februarie, 2008, 05:48:13 p.m.
Răspuns #30

andrada

Draga mea draga,tacerea spune mult mai multe decat pot spune cuvintele ...si mie imi lipsesti dar uneori e mai bine sa stau si sa-mi ascult sufletul si sa stiu ca la celalalt capat e mana ta ...scumpa Lady care ma tine strans strans....azi imi e enorm de dor de ingerul meu...nu va sti niciodata cat de mult il iubesc!

http://www.youtube.com/watch?v=3DWI55ZorR8
« Ultima Modificare: 26 Februarie, 2008, 05:50:34 p.m. de andrada »
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

26 Februarie, 2008, 06:12:25 p.m.
Răspuns #31

Lady Allia

uneori iubirea frumoasa, pasionala, adevarata, daruita, primita, nesperata, nemarginita...este asemeni unei insule pe care acostam de cate ori vrem sa ne incarcam sufletul cu soare, putere de a inainta si viata!
cu cat acostam mai rar, cu atat ne e mai greu!
cu cat se pierde in zare cu atat ne pare tot mai departe, mai departe si ne este atat de teama ca singura punte de legatura cu noi insine si frumusetea din noi va disparea odata cu singura oaza de lumina din sufletul nostru!

draga mea...sunt sigura ca stie cat il iubesti si sunt sigura ca asta ii da mereu puterea pasilor in viata! iubirea voastra e cu atat mai frumoasa cu cat e neinteresata, imposibila si totusi atat de libera si sincera!

03 Martie, 2008, 05:34:05 p.m.
Răspuns #32

andrada

Ce faci cand in viata ta intra pe nepregatite si lin o persoana deosebita ? Cum raspunzi la privirile intense, la zambetele ascunse, la semnele simtite doar de tine ? Ce faci daca este langa tine pentru putin timp si apoi va despartiti ? Drumul voastre se intersecteaza. Drumurile voastre se transforma pentru scurt timp intr-un singur drum. Oare fiecare constientizeaza ce inseamna pentru celalalt ? Ce faci daca intr-o zi realizezi ca ti-a daruit inima si sufletul; ca privirea si zambetul lui sunt ale tale ? Te trezesti facand gesturi cunoscute si stii ale cui sunt. Ajungi sa zambesti intr-un anume fel, drag sufletului tau. Visezi la acele momente atat de fericite. Nu stii daca si el simte sau vede aceleasi lucruri. Oare este pacat sa-i marturisesti ca i-ai dat inima neconditionat ?
Stai in fata portii inimii tale si nu stii daca sa pasesti dincolo. Privesti cele doua coloane ce se inalta de o parte si de alta a portii. Una se numeste Frica, cealalta se numeste Dorinta. Pui atatea in balanta, simti atat de mult si gandesti si mai mult. Stai in fata portii, primesti in sufletul tau acel diamant stralucitor al privirii lui cand se uita la tine, adaugi o lacrima a despartiri, invelesti totul intr-un ambalaj obisnuit cu teama pentru ca nimeni sa nu descopere secretul tau. Gandurile-ti zboara spre el si sufletul tau doreste sa va intalniti,poate pentru prima si ultima oara.
Oare el simte coarda subtire care leaga inimile noastre? Oare aude glasul care-si striga dorul? Oare simte privirea luminoasa care-l cauta in fiecare? Oare respiratia, lacrimile si linistea ta ii sunt suficiente ? Ti-a furat inima, visele, sufletul si viata. Oare el stie asta ?
Inca auzi pasii lui langa ai tai. Umbra lui o insoteste pe a ta. Parfumul lui te intampina la fiecare respiratie. Glasul lui este muzica sufletului tau. Oare te cauta sau s-a resemnat ? Oare te striga si crede ca nu-l auzi ? Oare te simte asa cum il simti tu in sufletul tau ? Noaptea a devenit alba si luna-i soarele tau. Stele-ti lumineaza drumul spre el. In fiecare seara il vizitezi. Nu te vede, dar tu-l cauti. Nu te simte, dar tu-l visezi. Culoare ochilor lui este culoarea vietii tale. Intreaga ta fiinta traieste si respira pentru a rememora clipele dragi petrecute cu el.
Cum rezolvi aceste dileme ? Cum raspunzi la ceea ce ti se intampla ? Cum afli daca cealalta inima este linistita sau tulburata ca a ta ? Cum intrebi daca are grija de inima pe care i-ai dat-o ? CUM ?

http://www.youtube.com/watch?v=NnXKfAEzmJ0
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

16 Martie, 2008, 12:02:53 p.m.
Răspuns #33

andrada

... mi-e dor sa zbor si sa cant... mi-e dor sa ard si sa ma lovesc de stele... mi-e dor sa imi pun tampla pe norii cei albi si sa adorm visand la tine...
si, da... mi-e dor sa adun dintre valuri perle si nestemate pe care sa le asez la capataiul zilei si s-o plang asteptand un nou rasarit, cu ochii atintiti in zare...
.. mi-e dor sa cad cu fulgii de zapada si sa devin poveste pe buzele tale catifelate... mi-e dor sa ghicesc soaptele tale si sa ghicesc daca ai sa vii intr-un tarziu...
mi-e dor sa numar clipele cu tine... sa le numar si sa le adun ca si cum ar fi cele mai pretioase lucruri din lume... mi-e dor sa incrustez in pamant urmele pasilor tai

cat de departe te poti intoarce in timp? ai putea sa alegi orice moment si orice amintire pe care o ai ascunsa intre toate gandurile tale ?... e de ajuns sa inchizi o clipa ochii si sa respiri usor.... usor...undeva, aproape, un rau murmura incantatii carora doar tu le cunosti intelesul... iarba sopteste incetisor si ritmat un cantec despre inceputul lumii... sau despre sfarsitul dulce al unei calatorii prin univers...ecouri indepartate transforma intrebari in raspunsuri pe care le-ai cautat dintotdeauna... privirilor tale secretele lumii li se dezvaluie, iar tainele inceputurilor si timpului erup la tot pasul... iar gandurile tale se insenineaza...
razele soarelui sunt atat de curate aici... vantul sufla cu putere si totusi nu simti frig, ci mai degraba o imbratisare calduta, ca si cum ingerii te-ar inveli si ti-ar mangaia trupul cu atingeri de lumina pura...
... mi-e dor sa zbor si sa cant... mi-e dor sa ard si sa ma lovesc de stele... mi-e dor sa imi pun tampla pe norii cei albi si sa adorm visand la tine...

http://www.youtube.com/watch?v=S6ZnzJ7QrQ0

17 Martie, 2008, 02:19:52 p.m.
Răspuns #34

andrada

tac...
litere mi se rostogolesc incet pe sub piele... cuvinte curg prin venele mele si se aduna cumva sub limba... si le simt gustul usor dulce-amarui...
lacrimile imi sunt idei... incerc sa-mi ascund amintirile sub bolte mari de surasuri...
te privesc... si in ganduri imi esti tot tu... si as vrea sa iti spun toate cate simt...

dar tac...

http://www.youtube.com/watch?v=Owe5MTDIXa8

28 Martie, 2008, 06:27:04 p.m.
Răspuns #35

andrada

29 Martie, 2008, 07:56:36 a.m.
Răspuns #36

andrada

Am stiut ca viata e o lupta permanenta si daca Dumnezeu mi-a daruit-o inseamna ca sunt destul de puternica sa o pot trai pana la capat, spunand:
Viata este ca o poezie…Poate fi citita de oricine, dar nu oricine o poate scrie …
Nu am sperat niciodata ca voi ajunge undeva sus. Mi-a fost bine acolo unde am stiut intotdeauna ca imi este locul.Nu de putine ori m-am intrebat de unde vin si care este sensul existentei mele.
De ce petecul de pamant pe care calc e intesat de numeroasele dealuri peste care trebuie sa trec ca sa pot merge mai departe? De ce fiecare clipa e unica ? Cum poate Dumnezeu sa ne ierte pe toti si de ce trebuie uneori sa facem ocolul pamantului pentru a avea ceva care de fapt se afla in noi?
Nu stiu de unde vin sau unde merg,nu stiu de ce nu sunt ce par a fi…nici care-i rostul meu de fapt, nu stiu
Si chiar de-as sti , la ce mi-ar folosi ?
Tot ce-am iubit si am visat, am pus asa cum am stiut...in cuvinte...scriu de fiecare data cand simt ca am ceva de spus.Iubesc, plang sau visez in lumea in care mi-e drag sa traiesc si pe care am refuzat sa o distrug chiar daca am fost considerata a fi de moda veche.
Pentru cine scriu ?
Pentru un OM,pentru un inger, asa cum sufletul meu il simte: impovarat de greutatile vietii, alergand dupa fiecare strop de fericire si sperand mereu ca in secunda ce urmeaza ii va fi mai bine.
In  paru-mi  blond  pastrez o stea  si  ti-o  voi  da  la  noapte
Cand  voi  veni  in  visul tau  sa  iti  aduc trei soapte :
Intr-una  este un sarut , in  alta  o  iubire ,
A  treia  ascunde-n  ea  un  rai  si-un drum   spre  nemurire …
Vom scrie-n astre o legenda  si  vom  trai mereu ,
Nu- ti fie  teama ca te pierzi , am sa te caut eu …
Chiar nu mai stiu iubite de unde a venit 
Secunda-n care timpul in suflet mi te-a pus ...
Cu zambetul tau dulce,din nori ai rasarit
Si chipu-ti fin de inger ,pe viata m-a   sedus ...
Straina   sunt, departe ... si-ngenunchez de dor
Cand departare-asterne un pod azi intre noi... 
Nu pot sa-l trec iubite , doar cerul il implor
Sa ploua cu iubire si flori peste-amandoi ...
Si n-ai sa stii vreodat? cum glasu-ti cristalin
Imi mangaie fiinta cand reci tristeti m-ating ...
Chiar nu mai stiu ... ce-mi pasa ? stiu doar ca te iubesc !
Nu vreau sa stiu nici unde, nici cum a inceput ...
Cu tine-mi este viata sublimul dar ceresc
Si-i multumesc azi clipei in care te-ai nascut !

L'amour, c'est l'espoir...
              Dépourvue d’elle,
la vie n’est rien d’autre qu’une illusion…

http://www.youtube.com/watch?v=Hbg7n3MW3To

06 Aprilie, 2008, 09:43:48 a.m.
Răspuns #37

andrada

http://www.youtube.com/watch?v=L-N7gLpqP94

E liniste in suflet, e liniste cu tine vorbindu-mi. Ai plecat de mult... de mult..tu ma simti, si din departare imi trimiti vantul cu care semeni asa de mult si in adierea lui iti aud glasul ce parca imi sopteste si acum: ,,e putin, e mult prea putin, dar mult mai mult decat au altii.’’ Iti aud soapta, si incep sa scriu....Nu ma certa ca plang, ca fur amintiri, ca vreau sa zbor, ca nu mai am cuvinte.... Vreau sa invat sa spun...altfel...cat de mult te iubesc...si mai ales, cat de important esti pentru sufletul meu....
Mi-e dor de tine dragul meu, ingerul visurilor mele din spatiu si din timp....Intinde-mi o mana si atinge-mi obrazul...mangaie-mi fruntea incruntata de griji...alunga-mi tristetea, fa-mi ochii sa rada.. Trimite-mi vocea, sa-ti aud doar glasul ... Daca pasul imi este gresit pe acest drum, tu indreapta-l cu glasul bland, cu sfatul bun, pentru ca imi esti fiinta cea mai draga...si sufletul ti-am dat la inceput de drum.....
Visele mele...sunt fulgi de zapada, iar cand ajung la realitate...jos, se topesc! Visele mele sunt simple amintiri, desertaciuni... Visele mele s-au pierdut in timp, printre atatea dureri si suferinte... Visele mele, sunt flori ale durerilor... Realitatea insasi...este un vis crud.
Visele mele sunt amintiri....amintiri dulci...amintiri amare care poarta ca o povara amintirea grea si trista a imaginii noastre.
Dragostea este un mister pe care nimeni nu l-a explicat si nici nu va putea sa o faca vreodata! EU însumi...traiesc...misterul vietii mele.... Tacere! Tacerea e atat de grea! si noaptea e atat de lunga! Sunt singura...nimeni nu ma intelege. Inchid ochii, simt cum o lacrima imi curge pe obraz si ca o picatura de sange se pierde in ingenuncherea inimii mele. Cu siguranta nu e singura, vor urma si altele. O, Doamne, daca as putea sa transform lacrimile in cuvinte...oare ce ar putea rosti? Nu stiu si cu siguranata nu voi afla niciodata. Cine ar putea avea raspunsurile lacrimilor mele triste...o interpretare a suferintelor si zbuciumului meu sufletesc? Cred ca nimeni, nici macar EU!!
Azi...azi poate ma simt un pic mai bine ca ieri...azi cred ca ma doare doar sufletul...Traiesc o mare dilema...am o mare incertitudine...Nimeni si nimic nu mi le poate descifra...!
Vantul imi fura o lacrima, e lumina trecutului, iar ochii tai sunt ca doua licariri de stele, caldura mainilor tale ma cuprinde fara sa simt atingerea lor.
Mi-e dor de tine...dragul meu, de dincolo de spatiu...de dincolo de timp!

Te simt in fiecare vis ... mi-e teama doar sa ma trezesc ...
Caci printre clipele reale nu am sa pot sa te gasesc
Carbuni incinsi imi ard destinul si-n marea ta am sa ma sting
Iubindu-te o vesnicie, fara sa pot sa te ating ...

Ma infioara asteptarea ... E mult mai grea decat credeam
Si ma sfarama o durere stiind ca doar in vis te am
In vis ne-am tot iubit o vreme pana cand zorii au venit
Iar soarele cu-a lui minune fara sa vrea ne-a despartit

O,dulce vis, sa iei cu tine parfumul meu si sa nu-l uiti
Iar de-ti va fi prea dor de mine,doar glasul vantului s-asculti ...
Te simt in fiecare noapte si chiar de nu ne-am intalnit
Povestea noastra a fost scrisa .. .of , Doamne !   Cat ne-am mai iubit !

10 Iunie, 2008, 09:53:43 p.m.
Răspuns #38

Lady Allia

de dorul tău au învăţat sălciile să îngâne apa atingând-o uşor ca o mângâiere
de dorul tău au învăţat apele să urce şi să coboare căutând...căutând
de dorul tău au învăţat munţii să aibă cuiburi - două mâini de Dumnezeu
până la cer...
de dorul tău eu am învăţat doar să rămân.

12 Iunie, 2008, 11:38:07 a.m.
Răspuns #39

andrada

Iubindu-te etern voi deveni o clipa...din care voi uita  sa mai plec...De dragul clipei, zambeste-i trecutului !
Tot ce am sperat a ramas doar un vis, si-am cunoscut o parte din abis
Nu sunt ce par a fi, nu sunt nimic din ce-as dori.
Nu sunt nici apa si nici vant, sunt doar un suflet pe-acest pamant
Pentru ca m-am nascut fara sa stiu , ori prea curand sau poate prea tarziu.
Vremea inapoi nu pot acum s-o dau, nici viata de la capat sa o iau
M-am resemnat si n-am ramas...decat un suflet ce iubeste...fara glas!!!....

http://www.youtube.com/watch?v=qilUbnBI7JI

[poem]Ti-as recunoaste trupul chiar de mi-ar fi privirea
Licoare stravezie cu gust de putred lemn
Si nu te-as vinde clipei in care fericirea,
Cu mainile legate, razand, imi face semn…

In miezul unduirii ti-as recunoaste glasul
De te vei naste-n susur pe sanu-mi insetat…
In zambet de matase ti-as plamadi popasul
Cu muguri, flori si miere, izvor imaculat…

Si-n altul sau acelasi festin faradelege,
Peste-naltimi barbare, prea dezinvolt si prunc,
Pasind peste traire, te-as recunoaste…
Rege
Al dragostei eterne in care ma arunc…..

M.E.K.
[/poem]
« Ultima Modificare: 12 Iunie, 2008, 11:47:06 a.m. de andrada »

28 August, 2008, 09:03:42 a.m.
Răspuns #40

andrada

Mai este timp destul sa te iubesc....Din crestet pana-n talpi si sa mai pot...S-acopar trupu-ti fin cu nopti fierbin?i....Ce n-or mai vrea din minte sa te scot...Da, este timp ... tu de ce crezi ca nu-i ?....Si chiar de nu-i, voi scotoci-n abis,.....Pe tampla noptii sa te pot iubi.....Pe-aceeasi stea, la margine de vis

http://www.youtube.com/watch?v=DAVY0Y6S8XU

A inceput ca un joc, si da, l-am jucat amandoi sa vedem unde se poate ajunge, iar astazi s-a terminat, a ajuns acolo unde ajung toate iubirile pasionale, imposibile, iubirile care se nasc in mintea noastra si tot acolo mor. Jocul ar mai fi contiunuat, dar soarta a decis ca aici trebuie sa se opreasca. Nu ma opun acestei decizii, asa este cel mai bine..
Acum imi dau seama ca simtirea nu are nici o legatura cu ratiunea....si parca tot nu-mi vine sa cred ca este gata,...tot mai am o speranta in suflet...tot mai sper pentru o minune....
Azi m-am gandit ca s-a incheiat un capitol in viata mea si imi dau seama ca acest capitol ce poarta numele tau nu se va incheia decat atunci cand nu vei mai fii in mintea mea...stiu ca asta nu se va intampla niciodata...gandul la tine si acum ma face sa tresar.
Azi te iubesc si iubesc si toate zidurile dintre noi pe care nicicum nu le vom putea sparge....nu vom putea face nimic ... dar tocmai aceasta imposibilitate m-a facut sa te iubesc nebuneste...azi te iubesc mai mult ca oricand pentru ca stiu ca nu vom suferi din cauza vreunei dezamagiri.... Stii de ce imi este cel mai teama? Ma ingrozeste gandul ca as putea sa ma trezesc intr-o dimineata si sa imi dau seama ca am uitat de tine.... Ca am uitat momentele petrecute. ... Ma ingrozeste ideea ca as putea sa te pierd… si din amintiri....Asta este spaima mea cea mai mare. As fi pierduta pentru totdeauna....Din cuvinte nu poti construi nimic, decat fraze, iar din vise, nu poti decat sa te trezesti. Dar sentimentele… sentimentele au o personalitate aparte, se nasc si mor sau sunt uitate....De ce te iubesc…De ce ? ...te iubesc pentru ca stii sa-mi  faci fiecare zi mai frumoasa si pentru ca, de fiecare data cand ma gandesc la tine, inger drag...incep sa zambesc...te iubesc pentru ca te iubesc..... acestea nu sunt cuvinte, nici vise ....sunt  sentimente, la fel de reale cum suntem si noi, iar sentimentele, ingerul meu drag … se simt....Mereu vei fi acolo mult prea departe pentru mine si eu voi fi mereu aici... mult prea aproape de tine!
Da, te iubesc.... si nu mai stiu in cate vise te-am ascuns, nu mai socot, nu mai e timp...ma-nalt pe varfurile toate, sa aud tacerile cum cad incremenind al vremii plans...

Am fost ce sunt si iti voi fi iubirea scrisa-n nicio carte..
Mi-e dor si dorul tau ma doare si uneori imi spune - poti sa plangi ....in jurul meu domneste azi tacerea, chiar daca eu cu dorul meu vorbesc..... Mi-e dor, mi-e tare dor de tine....Mi-e dor cum nu mi-a fost nici cand....

TE IUBESC !!!!! suflet nevazut...imi ascult inima ...pentru ca ratiunea nu conteaza atunci cand iubesti... te iubesc cu toata suflarea, cu zambetele si lacrimile vietii mele...

http://www.youtube.com/watch?v=0Ay8i8Uh4Ls
« Ultima Modificare: 28 August, 2008, 09:43:26 a.m. de andrada »

26 Martie, 2009, 08:36:57 a.m.
Răspuns #41

andrada

http://www.youtube.com/watch?v=RMsm78HiZwI

Azi azi umbra mea tacuta te cauta in soapte...si  rascolind pamantul te chema iar in vis, sunt umbra-nchipuita ce cheama mut in noapte, sa ma transforme-n raza ce iti saruta pasul ...in ora tarzie din noapte cand stelele dorm sub patura lor... Ai grija de tine, ai grija de soapte...ca soaptele mele te striga in noapte, si tot ce spun ele e mult prea putin...Te privesc cum dormi, iti aud rasuflerea si bataile inimi si nu am somn, te sarut usor sa nu te trezesc si simt fericirea ce imi inunda inima si spiritul...Te iubesc , dor drag ....Te iubesc atunci cand esti trist. Te iubesc cand sunt trista, iar tu incerci sa ma faci sa zambesc. Te iubesc pentru ca imi inspiri calm si liniste. TE IUBESC pe tine OM -MINUNE !
« Ultima Modificare: 27 Martie, 2009, 07:59:09 a.m. de viulian »

17 Iunie, 2010, 08:59:19 a.m.
Răspuns #42

andrada

Viata e ca o ploaie de sentimente...niciodata nu poti sti care picatura iti va atinge sufletul...la ceasul bilanturilor, constat ca, de pe urma iubirilor necerute si nedorite, nu am avut decat franturi de fericire. In schimb, in iubirea in care am dat enorm, chiar daca nu am primit nimic in schimb, am avut clipe de stralucire, de speranta, de vis, care m-au facut sa ma inalt si sa imi bucur inima cu lumina. Iar pentru mine a fost intotdeauna mai insemnat sa iubesc si sa daruiesc, decat sa fiu iubita si sa primesc ceva ce n-am cerut….
    N-a fost o singura zi in 5 ani in care sa nu ma gandesc daca  ti-e bine,daca esti linistit si impacat cu viata ta,daca iubesti si esti iubit.
    Este intr-adevar minunat ca ma trezesc dimineata gandindu-ma la tine, ca adorm  seara cu gandul la tine, ca simt ca se face cald in jurul inimii numai la auzul vocii tale, ca ma topesc cand te privesc , ca imi doresc sa te vad zambind, dormind, in orice ipostaza, dar sa te  vad … ca imi doresc sa fii langa mine in fiecare clipa, pentru totdeauna … Dragostea adevarata exista! … Nu vom stii niciodata de ce unii o intalnesc, altii nu … de ce unii o intalnesc in tinerete, altii mai tarziu, ca mine … de ce ne alege tocmai pe noi … E soarta? E mana lui Dumnezeu? …
    Am simtit de multe ori fiorul dulce al iubirii traite in vis. Cat de pure sunt aceste iubiri, in care poti sa alergi cu el de mana pe campurile aurii ale imaginatiei, intr-o lume construita doar de dorintele inimii. Cat de puternice pot fi bataile inimii pentru povestile de dragoste traite pe taramurile viselor. Si, toate aceste iubiri adolescentine, mi-au dat aripi de speranta, sa cred ca exista acea iubire intreaga. Mi-au fost muza in toate poeziile si randurile pe care le scriam atunci. M-au facut sa visez frumos cu ochii deschisi si inca nu mi-a trecut. Stiu ca viata mea a fost…si este o poveste… Ca de altfel vietile tuturor… Mai stiu ca ti-am marturisit bucati din ea…. uneori…..dar niciodata intregul cuprins! Nu stiu daca e bine sa amestec visarea cu ochii deschisi si imaginatia cu adevarul absolut dar stiu ca-mi place atat de mult si ma ajuta sa merg inainte.... e frumos sa visam,  doar asa putem atrage implinirea si viitorul pe care ni-l dorim. Daca nu vine o data, poate veni a doua oara, nu se stie niciodata... Imi scriu povestea in cuvinte colorate, dulci si satinate, imi visez iubirea cea mare cu ochii deschisi si o imbratisez in fiecare noapte… o astept pentru ca stiu ca e acolo, undeva...povestea mea are gust de dor in dimineata asta….iar maine de speranta si credinta…..Candva stiam sa te privesc printre randuri si sa te inteleg din cand in cand... acum te stiu simplu pe de rost si te iubesc absolut in fiecare gand...
    Cerul picura lacrimi de dor si din vant culeg o poveste copilareasca pe care o arunc in Univers... iar somnul imi aduna lacrimile intr-un suspin tarziu...Sunt povesti de iubire nescrise si nerostite decat in soapta de catre suflet, povesti cu un singur narator sortite sa ne invaluie inima intr-o asteptare tanguitoare si muta. Sunt acele povesti in care suntem singuri, acele povesti cu un final suspendat, estompat asemenea unui portret tempera in negura amintirilor amare. Iubirea neimplinita nu este mai putin nobila,mai putin intensa decat aceea din filmele cu final fericit. Este o iubire mistuitoare si purificatoare prin incercarea la care iti supune capacitatea de regenerare, de reinventare, de regasire a sinelui...
     Aseara ne-am privit absent... tu de la un capat al lumii, eu de la celalalt capat, azvarlit aiurea peste un minus infinit absurd... printre cerurile ce se revarsau intre noi, cateva amintiri ne priveau indecis, cu lacrimi in ochi, cu batai in suflet... cu cine sa ramana pentru totdeauna? ... se face dimineata, dor drag,... sufletele-si iau zborul de-acum cu zgomote asurzitoare... printre iluzii, totusi, te-am iubit...mi-ai intrat in suflet fara sa-mi dai de stire, mi te-ai ratacit prin vise si mi-ai devenit minune.....te regasesc clipa de clipa sub gene, in respiratiile grabite si pe buze, printre taceri absolute...
....te iubesc nepereche si totusi imperfect, pana la marginea lumii, spre plus infinitul inimii mele...aseara ti-am daruit un sarut violet... prin gand ratacea in tacere o iubire dinspre vara, iar pe buzele mele se nastea firesc o rugaciune...Dumnezeu ne coloreaza visele ... o sa ne invatam tacerile pe de rost si o sa te iubesc intr-o liniste absoluta.....
de dorul tau...  mi-e dor... http://www.youtube.com/watch?v=IZU8dc_Owr4&feature=related