10 Octombrie, 2025, 08:09:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Eu sunt Rose,bine ca v-am gasit!  (Citit de 5946 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Aprilie, 2007, 08:55:22 a.m.
Citit de 5946 ori

Rose

Eu....eu sunt Rose,
Despre mine ce-as putea sa spun?? Mult prea putine din pacate… Poate cam ezitanta, plina de indoieli si de obsesii, de vise si amintiri. Usor de pacalit (aparent), din dragoste, datorie sau jena. De bicei in postura de calau. Prea sensibila, fireste. Fara replica in fata mojiciei, chestie pe care mi-o tot propun spre remediere. Cu frica de moarte, de paianjeni, de penibil. Neintelegand cum functioneaza sistemul bancar, bursa, ceasul, interesul pentru structurile din beton, pasiunea pentru alergare, dorinta de a avea un diamant, lipsa de scrupule, existentza oamenilor buni care nu cred in Dumnezeu... aaa... si altele si altele... Si imi place sa ma mai cred romantica sau, mai degraba, in cautarea romantismului. Si-as vrea sa fiu o mama buna. Si as mai vrea…
Mai sunt o vesnica indragostita de cuvant, mai ales de cel scris, cel gandit pe indelete, s-atarne greu, sa tenteze perfectiunea, dar, din pacate n-am cu cine sa vorbesc despre placeri din astea, cam uitate si de mine...
Duc o viata banala, cuminte... Ma vad cu putini oameni, din lipsa de timp, de chef, de …. cine mai stie ? Impletiturile au un ochi pe fata, unul pe dos. Poate de aceea sunt aici…

23 Aprilie, 2007, 11:18:41 a.m.
Răspuns #1

Eve

Bun venit, Rose!
Sa iti fie placut popasul. Imi place cum te-ai descris in cele cateva randuri.  In timp poate o  sa aflam noi mai multe. Poate ca sentimentele prietenilor de pe love si cele propuse de ei, te vor pastra si nu se stie daca nu vor schimba putin punctul tau de vedere incat ai sa uiti a spune: "din pacate n-am cu cine sa vorbesc despre placeri din astea, cam uitate si de mine... "
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

23 Aprilie, 2007, 11:26:54 a.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Frumos!
 Frumos ţi-ai desenat paşii înainte să reuşim să îi recunoaştem aici printre noi, dar cu siguranţă vom ştii să le deosebim adâncimea şi profunzimea minunată printre topicuri...
 Într-adevăr...asemeni basmelor...împletitura este una pe faţă, una pe dos..., ca şi zâmbetele copilăriei noastre pierdute printre frânturi de amintiri şi nostalgie...
 Draga mea...bine ai venit în această lume plină de magie şi...îţi doresc să îţi fie şederea plăcută, să rămâi cât mai mult alături de noi şi...să ne mai ţeşi astfel de poveşti frumoase...!  :) :-* :)

23 Aprilie, 2007, 12:08:34 p.m.
Răspuns #3

Little Rose

bine ai venit. ma bucur ca ni te alaturi.
Love Rose
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

23 Aprilie, 2007, 02:29:29 p.m.
Răspuns #4

sunshine

bun venit si sa ne fii alaturi cat mai mult timp.

cu multa caldura, o raza de soare
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

23 Aprilie, 2007, 02:41:51 p.m.
Răspuns #5

crocantzel

Vizitator
Bun venit si sa-ti fie placuta sederea.

23 Aprilie, 2007, 06:10:28 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit trandafiraş!  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Aprilie, 2007, 07:20:09 p.m.
Răspuns #7

valentina

O descriere frumoasa,cred ca ne vei incanta cu tot ceea ce vei scrie.Deja ai inceput bine.bun venit Rose
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

23 Aprilie, 2007, 07:38:48 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
bine ai venit iti urez si eu. la cat mai multe randuri frumoase!
Let's put a smile on that face!

23 Aprilie, 2007, 09:25:15 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Bun venit! Sa-ti fie sederea placuta si cu folos!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Aprilie, 2007, 06:35:24 a.m.
Răspuns #10

Evangeline

Never, never quit!