12 Octombrie, 2025, 05:43:08 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: as vrea....  (Citit de 6053 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Aprilie, 2007, 09:37:47 p.m.
Citit de 6053 ori

amelie

as vrea...ca iubirea sa nu se transforme in suferinta....poate doar suferinta in iubire.....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

27 Aprilie, 2007, 05:42:10 p.m.
Răspuns #1

sunshine

cand iubesti, suferi, suferinta asta iti arata ca stii sa iubesti.in ambele cazuri doare.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Aprilie, 2007, 06:41:03 p.m.
Răspuns #2

valentina

as vrea ca acest site sa fie ceea ce spune cuvantul lovetime.Sa nu se mai aduca critici ,nici sa nu ne mai suparam,sa fie ceea ce trebuie.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

30 Aprilie, 2007, 06:44:11 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
as vrea....un soim...
Let's put a smile on that face!

30 Aprilie, 2007, 06:47:39 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
as vrea....un soim...

ce naiba să faci cu el? :whip:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Aprilie, 2007, 06:53:54 p.m.
Răspuns #5

Eve

As vrea sa inteleaga lumea ca iubirea inseamna altceva decat naivitate, sau ascunderea defectelor celor apropiati. Cat ajuta o persoana ca nu-i spunem unde greseste din... "iubire"? Il iubim mai putin daca ii aratam cand greseste? Si daca cei dragi nu-i spun oare va intelege de la un strain?
Adesea vedem bubele lumii in care traim si trecem mai departe cu indiferenta. Nu-i treaba noastra. Noi trebuie sa fim doar buni. Dar oare asta e bunatatea? A face pe orbii nu inseamna ca simturile noastre nu reactioneaza.
As vrea sa inceteze odata prostia asta. Sa pricepem ceea ce ne batem cu pumnul in piept ca pricepem: o critica facuta de cineva nu inseamna ura.
Sunt pentru un astfel de Lovetime. Nu pentru unul bun dar... nepasator. Este un spatiu al nostru, trebuie sa invatam ceva cat stam aici (despre noi, despre ceilalti, despre cat suntem de ipocriti -chiar si cu noi- cand spunem ca admitem critica). As vrea sa invat.
« Ultima Modificare: 30 Aprilie, 2007, 08:09:21 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

30 Aprilie, 2007, 09:28:10 p.m.
Răspuns #6

Alia

As vrea ca melodia pe care o ascult acum, sensibila, profundă, sa poata fi auzită si de voi....
 Aş vrea să existe mai multă sensibilitate, adevăr, trăire şi dincolo, în lumea reală, să nu fiu nevoită să evadez în muzică, ci doar să o trăiesc împlinit.
  Aş vrea să fug de ipocrizia oamenilor, dar nu în Grădina Alliei ci tot acolo, printre oameni reali, să nu-mi fie teamă să le răspund sentimentelor, cu reţinere şi neîncredere...
  Sau poate că aş vrea să nu mai fiu o romantică cronică, sau să nu-mi fie teamă să arăt că sunt totuşi o romantică....
   Aş vrea să opresc muzica acesta minunată şi totuşi...nu pot.....

30 Aprilie, 2007, 09:43:58 p.m.
Răspuns #7

valentina

as vrea ca lumea in care traim sa nu mai fie murdara...as vrea sa pot iesi linistita la o plimbare,fara sa-mi fie teama ca la colt ma pandeste primejdia,sa nu mai fie mizerie,sa fie toti corecti,sa le placa adevarul si dreptatea,sa pot spune ca traiesc intr-o tara civilizata..as vrea...frumusetea lucrurilor marunte sa fie privite de toti...,as vrea ca fiecare zii sa reprezinte ceva in viata fiecaruia dintre noi,as vrea...bucuria si rasul zglobiu al copiilor sa ne faca sa ne descretim fruntile,as vrea....
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

30 Aprilie, 2007, 09:58:13 p.m.
Răspuns #8

Little Rose

as vrea sa invat sa tac. as vrea sa invat sa ascult. sa respect tacerea sau rezerva celui de langa mine.
empatie unde esti tu?
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

01 Mai, 2007, 01:48:15 p.m.
Răspuns #9

katya1886

As vrea sa am vointa sa-mi invat pentru examene.  :P
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

01 Mai, 2007, 02:24:25 p.m.
Răspuns #10

Doniacris

As vrea sa pot trece de bariera "trecut", sa nu il mai las sa traiasca in mine, sa ma pot darui intru totul prezentului, bucurandu-ma de toate maruntisurile de fiecare zi, de fiecare rasarit si apus, as vrea ...
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

01 Mai, 2007, 02:37:48 p.m.
Răspuns #11

Lady Allia

Doniacris draga mea...din păcate şi din fericire...trecutul este bagajul nostru spiritual, sufletesc, moral, intelectual pe care îl purtăm în noi şi cu noi de-alungul vieţii! El ne-a format într-un fel sau altul şi ne-a modelat ca şi persoane...! Poate fără el azi nu am fi atât de frumoşi sau atât de furioşi... Nu ştiu..

Eu...aş vrea să nu mai mă simt atât de obosită..., atât de bătrână...parcă mi-e viaţa împovărată cu nori plini de bolovani... aş vrea să dorm..., să dorm...şi în jurul meu să fie iarbă înaltă şi verde..., pământul să miroase a izvoare..., fluturii să se hârjonească asemeni unor copii fericiţi..., păsărelele să ciripească angelic cum doar ele ştiu..., iar iubitul şi copilul meu aş vrea să fie feriţi de toate greutăţile, să zburde în jurul meu şi să radieze...
 ...aş vrea să nu mai visez...ci să dorm...atunci visele nu mai dor...doar se nasc...
 ...aş vrea...

02 Mai, 2007, 04:03:57 p.m.
Răspuns #12

charlie

sa nu vina sesiunea.

who's with me ?!  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

02 Mai, 2007, 09:14:44 p.m.
Răspuns #13

katya1886

Eu! eu! propuneri?  :D  :D
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."