Nu demult, într-un topic aproape asemănător aduceam vorba despre faptul că în ultima vreme aproape nimeni nu mai participă la discuţiile de pe forum ci doar intră, stau activi şi se mulţumesc să privească. Din punctul meu de vedere acest lucru nu este neaparat un lucru rău..., bine că măcar citim...,dat fiind faptul că fiecare avem momente bune şi momente mai puţin bune în ceea ce priveşte inspiraţia de orice fel...asta, pentru că nu toată lumea poate să scrie doar de dragul de a scrie.
Unii dintre noi, în afara acestui forum avem poate unele probleme, servici, familie, şcoală, atestate, pregătiri de bacalaureat..., iar acestea de foarte multe ori ne ţin ocupaţi în cea mai mare parte a zilei, ba mai mult uneori ne ţin ocupaţi sătămâni şi luni întregi - asta dacă tot ţinem să vorbim despre realitate !
Ceea ce mă uimeşte pe mine este faptul că mulţi se plâng despre faptul că nu se deschid topicuri noi şi interesante..., dar dacă nu ar fi atât de "greu" pentru unii dintre voi să mai răsfoiţi prin topicuri vechi şi foarte vechi...aţi descoperi cu stupoare câte topicuri interesante există şi aşteaptă doar să fie exploatate la maxim.
Dacă nici asta nu vă este convenabil...poate unii dintre voi deja aţi scris la acele topicuri şi...mă rog...vă plictisesc...de ce mereu aşteptaţi de la alţii să vină cu idei noi în timp ce nici voi la rândul vostru nu aduceţi nici o idee nouă şi viabilă?! Ştiu că este mai uşor să aşteptăm mereu de la alţii topicuri noi, discuţii interesante, dar...de ce nu deschide fiecare un topic nou măcar o dată la două săptămâni, pentru că...aşa, mersi...şi mie mi-ar place să vină mereu alţii cu ideile şi eu doar cu participarea!
Apoi...iertate-mi fie vorbele dacă sunt puţin mai dure, dar..., Lorelei, Iulian, eu...tot deschidem pe topicuri şi...nimeni nu participă. Nu suntem nici noi telepaţi ca să ştim ce vă place sau nu...ca să fim mereu doar pe placul vostru şi să vă stârnim interesul...nu?
În concluzie...e foarte simplu ca să dispărem o perioadă fiecare, să nu prea fim activi prin discuţii, topicuri şi apoi să ne plângem că nu ne place ce găsim când ne întoarcem! Simplu şi convenabil! Cine nu e mulţumit de topicuri, de calitatea discuţiilor, a subiectelor...să îşi stoarcă creierii şi să vină la rândul său cu ceva mai bun sau mai interesant, pentru că zic eu e mai benefic decât să ne tot lamentăm!
Sper că am fost înţeleasă corect şi nu am jignit pe nimeni, deoarece intenţia mea este deasemenea să avem un forum cu membri, discuţii, subiecte şi topicuri de calitate!
cu drag şi prietenie,
Lady Allia