11 Octombrie, 2025, 12:57:34 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dragostea  (Citit de 6157 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Mai, 2007, 09:35:41 p.m.
Citit de 6157 ori

Escu

Global Moderator
"Nu exista dragoste care sa nu te raneasca
 Nu exista dragoste care sa nu te ofileasca
 Si nici dragostea de tine, nici dragostea de tara
 Nu exista dragoste care sa nu traiasca din lacrimi

Nu exista dragoste fericita
                                 Dar e dragostea noastra a amandurora."

Louis Aragon - Nu exista dragoste fericita (1943)

Voi ce parere aveti ? Are sau nu dreptate?
Let's put a smile on that face!

02 Mai, 2007, 10:21:53 p.m.
Răspuns #1

serenity82

dragostea e fericire si tristete in acelasi timp, e durere si alinare, e liniste si furtuna. Daca una lipseste atunci nu e dragoste  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

04 Mai, 2007, 08:19:01 p.m.
Răspuns #2

valentina

"Daca dragoste nu e,nimic nu e."cam asa e vorba nu?
"Dragostea nu traieste decat prin suferinta:inceteaza odata cu fericirea:fiindca dragostea fericita este perfectiunea celor mai frumoase visuri,si tot ce e perfect,sau perfectionat, isi afla sfarsitul."
"Iubirea fara suferinta nici nu e iubire."
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

18 Octombrie, 2007, 09:11:24 p.m.
Răspuns #3

ally

"Nu exista dragoste care sa nu te raneasca
 Nu exista dragoste care sa nu te ofileasca
 Si nici dragostea de tine, nici dragostea de tara
 Nu exista dragoste care sa nu traiasca din lacrimi

Nu exista dragoste fericita
                                 Dar e dragostea noastra a amandurora."

Louis Aragon - Nu exista dragoste fericita (1943)
textul asta m-a speriat, pentru ca l-am primit in urma cu 2 zile de la un "fost"
Voi ce parere aveti ? Are sau nu dreptate?

18 Octombrie, 2007, 09:31:38 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
fostul tau? sau autorul ?
Fiecare om are experienta sa. O capata in timp si la un moment dat scrie ceva. Insemnari fara de inteles sau pline de inteles. Nu inseamna ca are dreptate, ci doar contureaza ceea ce a trait, ceea ce a simtit. Nimic mai mult. Se aplica pentru fiecare separat. Sa raspunda fiecare pentru el, in cazul lui, daca are sau nu dreptate.
Let's put a smile on that face!

18 Octombrie, 2007, 09:52:54 p.m.
Răspuns #5

Sonrisa

Dragostea apare in sufletul omului, iar omul nu este (din pacate) perfect. Asadar se intampla ca din iubire unii sa greseasca, sa-i raneasca pe cei dragi. Cei care nu au fost iubiti cand erau mici, cand devin mari nu stiu sa-si exprime iubirea si RANESC. Dragostea e o floare delicata, ce poate fi distrusa usor si poate iremediabil.                 
Cuvintele "grele" sunt mai usor suportate daca vin de la un strain, decat daca vin de la omul pe care il iubesti. Simti ca ti se sfasaie sufletul si dragostea ta este calcata in picioare. Simti ca aluneci in abis si nimeni nu te mai poate salva. Cred ca ar putea sa nu fie asa. Cum? Daca dragostea ar fi dublata si de respect! Daca ai iubi si respecta pe cineva, ai fi incapabil sa-l ranesti. Bunul simt nu te-ar lasa sa faci asta.  Nu cred ca in iubire ar trebui sa fii ranit, ca sa simti ca iubesti. Mie mi s-a intamplat doar sa fiu ranita. Stiu ca e vina mea pentru ca am lasat sa se intample asta.

19 Octombrie, 2007, 06:09:26 p.m.
Răspuns #6

valentina

Dragostea apare atunci cand nici nu-ti dai seama.Acum scriu si dupa ce am citit "O plimbare de neuitat"-Nicholas Sparks,e si un film "A walk to remember",e super,aici poti sa vezi ceea ce inseamna sa iubesti cu-adevarat.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume