10 Octombrie, 2025, 05:42:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Inaccesibilul  (Citit de 3409 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Mai, 2007, 09:51:52 p.m.
Citit de 3409 ori

Escu

Global Moderator
"Incercand sa atingem inaccesibilul, facem sa devina imposibil si ceea ce ar fi fost realizabil"

P. Watzlawick

De multe ori ne legam la cap fara sa ne doara.Suneti de acord cu ce zice nenea asta?
Let's put a smile on that face!

04 Mai, 2007, 09:30:30 p.m.
Răspuns #1

alexia

Da, sunt de acord! Ce pacat insa ca, desi a spus-o si el, si altii, nu invatam din cuvinte, ci din ceea ce traim. Ne legam la cap mai mereu si asta pentru ca sta in firea noastra. Ne propunem sa realizam ceva, iar daca am asculta de primul impuls, ar fi poate realizabil, insa ne adancim atat de mult in detalii incat ne pierdem pe drum si in final, nu ramane mai nimic. De asta imi propun putin si orice depaseste asteptarile mele inseamna o reusita!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

04 Mai, 2007, 10:22:01 p.m.
Răspuns #2

Alia

Asa este....si totusi....incercam neincetat sa ne masuram limitele...sa le impingem catre extreme...intr-un joc nebun cu focul....

04 Mai, 2007, 11:19:40 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Eu nu sunt de acord  8)

Lupta cu imposibilul este o piatra excelenta de polizor pentru vointa, caracter, minte. Nici nu mai conteaza acel realizabil pana la urma, cand poti sa afli atata la iveala din tine.

Incercand sa turezi la maxim motorul unui Porsche nu vei reusi niciodata sa ajungi instantaneu [ie. inaccesibil] din punctul A in punctul B, sa fie de fapt imposibil ceea ce ar fi fost perfect realizabil (sa mergi cu viteza ok si sa ajungi totusi in B).

DAR! Cand incerci sa te prinzi de unde dorinta de a tura la maxim... incepi sa afli despre tine.. E. Sa vedem atunci imposibilul si inaccesibilul.

04 Mai, 2007, 11:24:17 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Nimic nu este inaccesibil decât ceea ce închidem noi în mintea noastră punându-ne singuri piedici!
 A lupta constant pentru ceva ce ţi se pare irealizabil nu este neaparat o nebunie...nu este ceva ce te trimite iremediabil câtre imposibil ci...este lupta care ne remodelează continuu aspiraţiile!
 Cu cât ne ridicăm standardele mai mult...cu atât mai repede vom atinge ceea ce cândva ni se părea imposibil şi inaccesibil!