04 Noiembrie, 2025, 03:49:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voastre ?  (Citit de 19149 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Mai, 2007, 07:44:18 p.m.
Citit de 19149 ori

viulian

Administrator
Eu nu stiu sa fac mai nimic de mancare [noah, mancaruri de burlac :D oua ochiuri si salata de rosii ].

Dar.. m-a invatat maica-mea sa fac snitele din piept de pui. Problema este... ca fac la o data pe luna, asa ca am nevoie mereu sa o sun si sa-mi reaminteasca ce sa fac.

Asa ca m-ar tenta sa adun retele la un loc, incat sa-mi fie usor sa le regasesc :)

Intrebarea mea este daca v-ar tenta sa postati si voi retetele voastre - daca fac o pagina gen wikipedia pentru retete romanesti, ati posta ?

05 Mai, 2007, 07:49:13 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
eu una aş posta.
ideea e că sunt multe site-uri cu reţete foarte mişto. eu una sunt colecţionară de reţete pe care le şi încerc. de multe ori iau o reţetă numai ca să văd ingredientele dar la măsuri, o mai adaptez. de exemplu, nouă ne place foarte mult usturoiul şi întotdeauna pun extra în reţete... :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Mai, 2007, 07:51:06 p.m.
Răspuns #2

pokemon

pe mine m ar interesa :D
mai ales ca ma pregatesc sa plec de acasa.nu stiu cate retete o sa pot posta eu,dar cu siguranta m ar interesa.
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

05 Mai, 2007, 07:59:58 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
iuliane...cineva iti zicea "cumpara ba si un cuptor". sa inteleg ca l-ai achizitionat intre timp ?  :D  :D :bop:  :cheers:
Let's put a smile on that face!

05 Mai, 2007, 08:07:58 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Eu gatesc zilnic, mare parte din retete le inventez eu :D Ce sa-i faci? ..nevoia te invata, de venii vorba de burlacie.. Chiar acum cateva minute mi-a zis maica-mea ca ma descurc mai bine ca ea  :angel:
Acum ma duc la o prietena sa ii fac ceva de papa, ca e bolnavioara... See yaaa! :)

P.S. Nu glumesc!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Mai, 2007, 08:16:46 p.m.
Răspuns #5

pokemon

pai te asteptam cu retete atunci :D
pentru noi cei mai neinitiati  ::)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

05 Mai, 2007, 08:19:15 p.m.
Răspuns #6

Lady Allia

Eu sunt PRO! M-ar bucura să fac rost de tot felul de reţete noi...pentru că îmi place diversitatea în bucătărie.
 Culmea e că tocmai mă gândeam dacă să postez pe LoveTime un topic de genul: "Ce mai gătiţi oameni buni?"  :laugh: :laugh: :laugh:, dar...nu ar fi prima dată când telepatia funcţionează  ;D.
 Eu folosesc foarte multe reţete proprii - inovez mereu - , iar asta pentru că ador să gătesc şi ador să şi mănânc  :D ceea ce gătesc!

06 Mai, 2007, 05:27:18 p.m.
Răspuns #7

valentina

E foarte interesanta propunerea,mai ales ca uneori ma intreb ce pot sa mai fac de mancare.Si eu le mai fac adaugiri dar uneori parca intru in colaps si habar nu mai stiu ce sa fac si cum...
Va astept retetele...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

06 Mai, 2007, 05:37:42 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Oooki, cu toate ca ideea initiala [a mea] era destinata unei pagini cu retete clasice, pentru... ingineri sa zicem - gen snitele, supa, cartofi prajiti etc :ninja: - vad ca se doreste de fapt ceva cu retete cat mai aparte, cat mai .. dificile.. cat mai.. originale - pentru profesionisti aproape :D

Nu ma opun :) o sa fac un demo sa imi ziceti ce parere aveti.

06 Mai, 2007, 06:18:20 p.m.
Răspuns #9

Zantiala

Din pacate, acesta este punctul meu slab. Nu stiu sa gatesc deloc, inafara de cartofi prajiti, mai nimica. De aceea, prezenta unei femei in viata mea este indispensabila :)

Va dau totusi reteta unei mancari, pe care am denumit-o "poshirca" adica mancare "proasta".

Ingrediente : Orez, apa, sare, boia.
Preparare : se amesteca cele de mai sus.
Rezultat : dureri de burta cateva zile.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

06 Mai, 2007, 06:22:39 p.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
Am creeat boardul "La Bucatarie" - link aici: http://www.lovetime.ro/community/index.php?board=54.0

(e pe pagina principala a forumului).

Va rog sa postati retete bune  :ok:

06 Mai, 2007, 09:05:19 p.m.
Răspuns #11

pokemon

06 Mai, 2007, 09:11:04 p.m.
Răspuns #12

viulian

Administrator
:)

Super.

Daca faceti poze ceva, va rog sa-mi trimiteti si le postez eu pentru voi - si va dau link inapoi.

Iulian

06 Mai, 2007, 09:24:19 p.m.
Răspuns #13

Eve

"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

07 Mai, 2007, 12:10:31 a.m.
Răspuns #14

Lady Allia

:'( :bop: :help: :bop: :'(...sunteţi răuţiciiiiiiiii!!! Aţi zis reţete nu şi poze cu mâncăruri... :baby: :-[ :baby:! Eu ce fac acuma???? Vă cer la pachet de câte ori gătiţi??? Păziţi femeile însărcinate!
  Iulian acuma numai la mâncărurile alea mă gândesc...!!! Tu cu pozele tale  :P :P :P!!!