11 Octombrie, 2025, 12:00:22 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Feedback  (Citit de 4880 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Mai, 2007, 11:55:25 a.m.
Citit de 4880 ori

Iosif

Va salut

Acum ca mare parte din noi ne cunoastem deja, as indraznii sa spun destul de bine, propun sa ne dam feedback. Pentru cei care nu stiu ce inseamna acest cuvant am sa descriu putin. Feedbackul este o metoda de comunicare, un raspuns prompt si la obiect vis-a-vis de o anumita situatie/persoana. Feedbackul trebuie sa fie descriptiv, nu evaluativ, iar atunci cand este evaluativ trebuie sa fie concret. De asemenea, feedbackul trebuie sa fie direct, clar si specific si de preferinta furnizat la momentul potrivit.

Modelul de feedback pe care il propun este:

Citat
Feedback pentru: [Numele celui vizat aici]

1. Cred ca cea mai mare calitate a ta este .......
2. Ce dai tu acestei comunitati (LoveTime) este .....
3. Cel mai mare defect al tau este .....
4. As vrea sa imbunatatesti la tine .....
5. Mi-ar placea daca ai schimba (in comportamentul tau)...

Nu uitati sa multumiti pentru feedback, astfel cel care l-a dat va fi incurajat sa o faca si pe viitor. ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

09 Mai, 2007, 12:06:55 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Feedback pentru: Iulian

1. Cred ca cea mai mare calitate a ta este seriozitatea si implicarea in ceea-ce faci.
2. Ce dai tu acestei comunitati (LoveTime) este timpul si interesul tau.
3. Cel mai mare defect al tau este fumatul frate :)
4. As vrea sa imbunatatesti la tine ceva, orice, e bine sa vrei sa fi mai bun (omul in general, nu tu exclusiv) si sa si faci ceva in acest sens.
5. Mi-ar placea daca ai schimba (in comportamentul tau) ..sincer, aici nu gasesc nimic deocamdata :)

Okay, am uitat sa mentionez mai sus ca nu este capatul pamantului daca unul din puncte ramane necompletat. De asemenea, daca cel vizat doreste, poate intreba ce ai vrut sa spui la un anumit punct din feedback. Propun ca aceste schimburi de idei sa se faca pe mesageria privata pentru a nu disturba activitatea de aici si pentru a pastra confidentialitatea.
Cam atat, daca mai e ceva, revin :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Noiembrie, 2008, 08:13:22 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Am vazut ca ne-am tot codit mai multi citind acest topic. Asa ca hai sa-l relansam, pentru cine crede ca se poate aventura! Feed-back!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Noiembrie, 2008, 08:15:08 p.m.
Răspuns #3

Just

Ce fain !
Sunt surprinsa ca nu am gasit raspunsuri la acest subiect.

Feedback pentru Lumi Cris :

1.Cred ca cea mai mare calitate a ta este perseverenta .
2.Ce dai tu acestei comunitati (LoveTime) este : vitalitate .
3.Cel mai mare defect al tau este faptul ca uneori pui ceea ce nu trebuie la suflet si te necajesti .
4.As vrea sa imbunatatesti la tine ceea ce crezi ca ti-ar face doar bine .
5.Mi-ar placea daca nu ai schimba vreodata (in comportamentul tau) vigoarea, aerul tineresc , molipsitor .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Noiembrie, 2008, 08:30:24 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Feedback pentru: Escu, aka Sweeney, ca tot vrea el mereu o forma de feedback  :D

1. Cred ca cea mai mare calitate a ta este loialitatea (fata de prieteni, fata de idei, fata de orice)
2. Ce dai tu acestei comunitati (LoveTime) este timp, implicare, un pic de samanta de scandal  :laugh: :laugh: (trebuia s-o spun si p'asta!), perseverenta.
3. Cel mai mare defect al tau este impulsivitatea (rar stai sa judeci o actiune de doua ori, inainte sa decizi sa o faci. nici in actiunile bune, nici in cele rele)
4. As vrea sa imbunatatesti la tine capacitatea de empatie cu ceilalti, sa inveti mai mult decat o faci deja sa te pui in pielea lor.
5. Mi-ar placea daca ai schimba (in comportamentul tau) nickname-ul si ai reveni la Escu.
« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2008, 08:43:31 p.m. de Lorelei »

25 Noiembrie, 2008, 09:31:04 p.m.
Răspuns #5

lumycriss

Vizitator
Scuze pentru intarziere! Pana de curent...

Just... m-a emotionat intr-adevar feedback-ul tau...  :-[ :-[ :-[
Nu neg nimic din ceea ce ai afirmat, si stiu ca ar fi multe de slefuit la comportamentul si la felul meu de a fi... E nevoie insa de timp, de intelegere si de acceptarea celor din jur, nu-i asa? Iti multumesc mult!  :-*

Cat despre feedback-ul meu adresat altor persoane... Imi mai rezerv o perioada pentru a va cunoaste mai bine decat va cunosc in prezent, iar daca se poate, si personal. :)

Sa fiti iubiti!

25 Noiembrie, 2008, 09:51:27 p.m.
Răspuns #6

Floris van Rosemondt

Feedback pentru: Lorelei (credeai ca scapi???)

1. Cred ca cea mai mare calitate a ta este... hmmmm... pot sa o "cataloghez" ca implicare sufleteasca? Pui mult suflet in tot ce faci, in tot ce spui, in tot ce gandesti. Sensibilitate si daruire. Sinceritate fata de propria persoana in primul rand si fata ce ceilalti.

2. Ce dai tu acestei comunitati (LoveTime) este suflet si inteligenta. Un forum despre iubire abordat cu tot sufletul, lucruri noi care merita atnetie, analize fine cand e nevoie, raspunsuri care impletesc o gandire sanatoasa si o simtire care reflecta intelegere si afectiune.

3. Cel mai mare defect al tau este sensibilitatea. Sau asta e cea mai mare calitate? M-am incurcat :).

4. As vrea sa imbunatatesti la tine modul in care te vezi si te apreciezi. Si modul in care ii protejezi pe ceilalti in detrimentul tau. Daca gresesc, mea culpa :).

5. Mi-ar placea daca ai schimba (in comportamentul tau) - vezi punctul 4. Sunt in interdependenta :D.

25 Noiembrie, 2008, 09:52:43 p.m.
Răspuns #7

Just

Feedback pentru: Rudy

1. Cred ca cea mai mare calitate a ta este : iscusinta in manuirea condeiului .
2. Ce dai tu acestei comunitati (LoveTime) este : poezia scrisa cu talent si umorul parodiilor tale .
3. Cel mai mare defect al tau este faptul ca uneori nu ataci idei , ci lovesti in persoane .
4. As vrea sa imbunatatesti la tine relatia cu noi , colegii forumisti .
5. Mi-ar placea daca ai schimba (in comportamentul tau) "modestia" , bat-o vina !
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Noiembrie, 2008, 10:55:54 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

Floris, numai tu puteai sa vezi doar partile bune din mine si acolo unde ar trebui sa fie cele rele  :laugh: :laugh: Ce sa zic, in modestia-mi caracteristica trebuie sa-ti dau dreptate in tot ce zici  :happydance: doamne ce om minunat sunt  :laugh: :laugh: :laugh:

Pe scurt si lasand gluma la o parte: multumesc  :hug: