10 Octombrie, 2025, 06:11:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani cryrose!!!  (Citit de 10639 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Mai, 2007, 06:52:24 a.m.
Citit de 10639 ori

Evangeline

:-* :hug: La multi ani draga mea prietena :-* Iti doresc sa devii invingatoare si sa nu lasi necazurile sa te descurajeze. Lupta pentru ceea ce vrei sa devii, lupta in primul rand pentru tine. Eu iti doresc sa ai parte de bucurii si sa fii iubita asa cum meriti :-* :-* :-*
Ai grija de sufletul tau frumos :peck:

P.S. Acum de ziua ta am un chef de dans  :happydance: :bounce:  :cheers:
Never, never quit!

11 Mai, 2007, 06:57:29 a.m.
Răspuns #1

Lorelei

La multi ani, mai luminosi, mai senini si plini de dragoste!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Mai, 2007, 07:30:37 a.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
La multi ani iti spun si eu.Multa sanatate si fericire.
Let's put a smile on that face!

11 Mai, 2007, 07:33:41 a.m.
Răspuns #3

sunshine

LA MULTI ANI FATA CU SUFLET CALD !
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Mai, 2007, 08:57:06 a.m.
Răspuns #4

andrada

La multi ani ! suflet ranit ...as fi dorit sa nu treci prin toate aceste incercari ale vietii...uneori durerea ne modeleaza sufletul , il face mai stralucitor...nu fi trista azi , draga mea ...zambeste-i vietii cu zambetul tau frumos ! ...poate uneori fericirea intarzie..dar niciodata nu uita sa vina la cei care au sufletul plin de iubire..cei care asteapta sa o daruiasca cuiva...iti doresc azi de ziua ta ,ca clipele de tristete din trecut sa se transforme in ani de fericire !!!!!!!!! iti doresc ca tristetea sa nu-ti mai atinga sufletul niciodata !!!!!!!!!!

La multi ani !!!!!!!!!!!!!!

.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

11 Mai, 2007, 09:04:31 a.m.
Răspuns #5

alexia

La multi ani - ani frumosi cu sanatate, liniste si intelepciune!  :-*
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

11 Mai, 2007, 09:11:29 a.m.
Răspuns #6

cryrose

Va multumesc din suflet ptr urarile voastre......este 2noaptea.....si yo stau in fata calculatorului si plang desi.....ar trebui sa fiu fericita ptr ca e ziua mea si nu fac mereu 21ani.Dar nu pot sa fiu altfel...simt ca mor de durere....pentru ca persoana iubita mi'a distrus sufletul chiar de ziua mea,ptr ca pe fetita mea nu pot sa o mai vad si mor de dorul ei.....ptr ca mama m'a abandonat ptr noul ei sot,ptr ca prietenii mei sunt acasa,in Romania,ptr ca sunt SINGURA!!!Nu am pe nimeni langa mine cu care sa ma bucur,am ramas singura si nu stiu ce o sa ma fac.Vreau sa mor,ma simt atat de rau.....ajutati'ma va implor!!!!! :'( :'( :'(

11 Mai, 2007, 09:15:30 a.m.
Răspuns #7

andrada

Draga mea ! nu plange...cauta acolo in suflet si ne vei gasi pe noi...noi suntem azi cu tine si langa tine...nu mai fi trista ...te sarut
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

11 Mai, 2007, 09:58:21 a.m.
Răspuns #8

Lady Allia

La Mulţi Ani draga mea!...La Mulţi Ani şi să te ajute bunul D-zeu să le treci pe toate pentru că eşti o învingătoare şi pentru că atât tu cât şi fiica ta meritaţi să fiţi împreună şi meritatţi să fiţi fericite!
 La Mulţi Ani şi...să aduni cât mai multe împliniri, bucurii şi fericire, iar ziua când totul va fi doar un vis urât care a trecut...să ne zâmbeşti larg şi frumos ! Şi oricine încearcă să te facă să vezi altceva...nu uita niciodată că eşti...minunată!  :-* :-* :-*

11 Mai, 2007, 11:37:45 a.m.
Răspuns #9

pokemon

la multi ani draga mea!
ai grija de tine si de ceea ce faci....  :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.