10 Octombrie, 2025, 05:09:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CUM SA MAI AI INCREDERE?  (Citit de 6199 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Mai, 2007, 09:31:56 p.m.
Citit de 6199 ori

vali_dr

... >:(iti termini o relatie de un an jumatate,suferi dupa trei luni reusesti cu greu sa te regenerezi si cauti sa gasesti o alta persoana care sa fie langa tine...o gasesti te reindragostesti si dupa aia afli lucruri ciudate despre ea , traiesti doua zile in incertitudine...apoi te hotarasti sa-i spui despre ce e vorba...ea iti spune ca nu e adevarat...o.k...o crezi!...si dupa aia vezi anumite lucruri care iti confirma banuielile...si eu care am atata dragoste de oferit...pai si tu ,brutus?...in cine sa mai am incredere?...cum poti sta langa persoane fara sa ai incredere in ele?...nush daca m-a inyeles cineva , dar am spus pe scurt decat o poveste lunga si plictisitoare,o poveste obisnuita...hmmmm!

18 Mai, 2007, 09:42:38 p.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

cred ca fiecare dintre noi traim mai devreme sau mai tarziu o "poveste lunga si plictisitoare",dar e departe de a fi " plictisitoare" pentru ca e parte din viata noastra pana la urma.e foarte greu sa avem incredere in oameni,mai ales daca am avut ghinionul sa intalnim persoane care ne-au mintit,ne-au tradat,ori ne-au inselat asteptarile.....dar trebuie sa riscam!fericirea nu se poate dobandi fara riscuri! stiu ca sfatul meu e banal,un stereotip chiar....dar e sfatul unei persoane care si-a pierdut increderea in oameni!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Mai, 2007, 04:15:15 p.m.
Răspuns #2

vali_dr

poate ca asa trebuie sa fii...chiar fosta iubita mi-a reprosat faptul ca am prea multa incredere in oameni,dar imi este foarte greu...sa ii privesc cu o anumita distanta...nu stiu...nu sunt eu...stii.. ceea ce vroiam sa spun ieri e ca o deceptie dupa alta deceptie te fac sa te schimbi...sa devii un alt om...poate chiar omul care nu ti-ai dori sa fii...dar mereu simti nevoia sa iubesti...si cum poti iubi o persoana in care nu ai totala incredere?...adevarul e ca doar iubirea ma face sa simt ca traiesc...se spune ca iubirea nu iti da fericirea,ci doar iluzia ei fatala...

24 Mai, 2007, 11:35:15 a.m.
Răspuns #3

Lorelei

mi-a placut ultima fraza. mult.  :) dar doamne, cat de tare ne place sa ne iluzionam...

Eu cred ca fostele relatii trebuie sa le lasam in urma, atat cat putem, dar important este macar sa VREM sa le lasam in urma. Si da, nici eu nu cred ca poti avea o relatie faina cu o persoana in care nu poti avea incredere. E doar forma aia de iluzie de care vorbeai.
Cu ocazia asta iti spun si eu bun venit si sper sa ne citim curand.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Mai, 2007, 01:48:46 p.m.
Răspuns #4

Zantiala

Din pacate, asa e... De cele mai multe ori dragostea este un proces de autoamagire... bine a surprins Camil Petrescu esenta problemei.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

24 Mai, 2007, 06:01:42 p.m.
Răspuns #5

vali_dr

:o...se spune ca atunci cand apare dragostea viata devine reala...uiti de toate si parca totul iti merge bine...acum am aflat ca deziluziile te intaresc...si pana la urma lipsa de incredere pe care am avut-o in ea s-a dovedit adevarata...afland anumite lucruri despre ea care m-au facut sa fiu circumspect mi-am zis sa aleg o alta varianta...sa traiesc clipa si sa ma fac ca nu stiu nimic...dar sa-mi pastrez distanta cuvenita...si asa am facut...m-am simtit bine putin si dupa scurt timp s-a intamplat inevitabilul...a vrut sa se razbune pe parintii ei prin mine...si atunci am inteles ca viata e mai frumoasa sa o traiesc singur si sa fiu singurul in care sa mai am incredere...insa mai am ceva ascuns in mine care isi doreste ca ea sa fie langa mine...e o chestie care ma mai macina...oare tot dragoste o fi?...nu mai stiu nimic de ea de 2 zile...dar cred ca daca o vad iar mi se face golul ala nenorocit...in final...bine v-am gasit si povestiti-mi si depre voi...pentru ca la sfaturi sunt bun...dar pentru altii nu pentru mine!un weekend cat mai placut si plin de dragoste!

24 Mai, 2007, 09:33:56 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

Golul apare inevitabil. Nu prea ai ce sa faci, doar sa astepti sa treaca. Insa e bine sa ai grija de tine si sa-ti fii prieten, daca e o relatie care nu merita... nu cred ca are sens sa tragi de ea. E pierdere de timp, de energie, si in final tu vei fi cel ranit, cel care sufera. Si atunci golul va fi mult, mult mai mare, fiindca vei evalua tot ce e in urma ca pe o mare iluzie etc. Dar na, nici noi nu suntem in postura sa dam sfaturi, stim prea putin.

Intre timp... poate te citim si prin alte parti.  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Mai, 2007, 10:09:09 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
dacă 10 oameni te dezamăgesc, nu înseamnă că şi al 11-lea va face acelaşi lucru. în dragoste e la fel.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

11 Iunie, 2007, 11:01:14 p.m.
Răspuns #8

Rebecka

Da , semiramis, si asta e adevarat, insa daca dupa cei 10 care te-au dezamagit, si tu mai ai incredere si in al 11-lea, si te dezamageste si el la randul sau, Dumnezeule, asta te va distruge, cu siguranta, o asemenea lovitura....caput :'(
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

12 Iunie, 2007, 10:20:14 a.m.
Răspuns #9

Lady Allia

Persoanele care te-au părăsit şi te-au făcut să suferi...înseamnă că nu te-au meritat şi mai bine că nu au rămas lângă tine. Ştiu că acuma asta este dureros şi sună un pic dur, dar aşa este! Nu au fost nici persoanele potrivite, nici alegerile cele mai bune...! Cine te va vedea cu adevărat, cine va înţelege culorile sufletului tău şi va şti să te înţeleagă...va rămâne!
 Dacă te-ai împiedicat de multe ori în viaţă...nu înseamnă să te opreşti din mers şi din căutare, chiar dacă uneori pare greu şi fără sens! TOTUL are sens!

12 Iunie, 2007, 11:06:58 a.m.
Răspuns #10

Zantiala

Dupa fiecare dezamagire ne refacem....
INTOTDEAUNA NE REFACEM
Speranta de a intalni pe cineva care sa merite, ne intareste , ne da putere, si ne umple de viata.

Asa de usor se vindeca aceste suferinte cand intalnim sufletul pereche.... tot ce a fost inainte parca nu mai are valoare... e ca si cum am incepe o noua viata !

Deci capul sus....  :-*
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

12 Iunie, 2007, 08:25:08 p.m.
Răspuns #11

pokemon

zantiala ce mult ma bucur sa te vad spunand asta! :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Iunie, 2007, 10:21:55 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
Inseamna ca si tu ti-ai revenit. Bine ai revenit printre noi! Speram sa auzim mai multe detalii  :D
Let's put a smile on that face!