11 Octombrie, 2025, 10:58:27 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: V-ati intrebat vreodata de ce simbolul IUBIRII este inima...  (Citit de 4986 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Mai, 2007, 11:52:25 p.m.
Citit de 4986 ori

viulian

Administrator
... dar care nu arata ca o inima normala ?

Descrierea o veti gasi in acest articol: http://www.damninteresting.com/?p=851

Citat
It is thought by many historians that this ancient icon of unfettered lovemaking is the origin of today's ubiquitous "I love you" heart symbol.
« Ultima Modificare: 27 Iulie, 2007, 10:48:17 a.m. de viulian »

23 Mai, 2007, 12:20:08 a.m.
Răspuns #1

Lady Allia

Nu m-am intrebat, dar cred ca pot sa raspund: inima reprezinta viata, iar eu iubesc viata din toata inima mea..., cu toata inima mea! Viata reprezinta toate sentimentele...deci si iubirea - care este cel mai profund si mai frumos sentiment!
 Cand viata mea se va scurge din mine cu ultima bataie...iubirea din ea va tipa ultima oara!
 Poate..., sper..., ca desi nu va mai bate...nu va inceta sa poarte in ea iubirea!

Insa...tu te-ai intrebat de ce creierul reprezinta inteligenta?  :) :D :)  :P

23 Mai, 2007, 12:28:31 a.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Daca ai citi, ai sa-ti dai seama ca fluviul de daruire atat de patimasa in sclavia iubirii care poseda pana in ultimul moment... eeee... chiar offtopic  :laugh:

Este vorba de o planta excelenta ca anticonceptional (acum mii de ani - a disparut intre timp din cauza abuzului egoist al oamenilor) dar care isi facea treaba ireprosabil. Fructul acelei plante avea simbolul inimii (al iubirii) din prezent.

Deci iata, un simbol care pentru tine se pare ca te energizeaza teribil, pe altii ii indemna la pacate fara regrete  :P e, e si asta o forma de iubire pentru care merita sa te trezesti zilnic si sa razi la soare, nu  :wub:

23 Mai, 2007, 07:44:30 a.m.
Răspuns #3

Lady Allia

"e si asta o forma de iubire pentru care merita sa te trezesti zilnic si sa razi la soare, nu  :wub:" - Daaaa este..., dar nu simti cand iti intra cateodata soarele in ochii si atunci tre' sa pui ochelarii de soare?  :-[ 8) :P Mamica ei de planta...! :laugh:

Oricum...nu m-as fi gandit niciodata ca simbolul iubirii sa fie o planta folosita drept anticonceptional...  ???, dar..., mare e gradina Domnului se spune! E...pentru mine tot mai bun simbolul ce l-am conceput eu  :D!

23 Mai, 2007, 08:06:55 a.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator
:)

Da.. am recitit articolul mai cu atentie - de fapt este vorba de samanta plantei care avea forma inimii..
Hehehe... nu m-as fi gandit ever.