Nu stiu despre altii, dar intotdeauna am stiut ca fiecare lucru are timpul sau si niciodata nu m-am grabit, n-am simtit ca ma preseaza. Singura problema unde timpul refuza sa faca pact cu mine, e in cazul trecutului. Sunt amintiri care imi produc o nostalgie usor dureroasa prin faptul ca au fost incredibile. Ma consoleaza tocmai gandul ca imi va darui alte momente in schimbul celor pierdute. Traiesc clipa, dar nu cu acea frenezie ca ar fi ultima. Fiecare etapa a vietii e minunata, si sper sa stiu sa ma bucur de fiecare cu adevarat, asta de dragul copilului care odata stia foarte bine cum avea sa-i decurga viata, si care nu se temea de niciuna din problemele(fie si marunte) care astazi, ma impiedica uneori sa vad realitatea simpla si frumoasa ce ma inconjoara. Egiptenii spuneau ca trebuie sa-ti traiesti viata ca si cand nu ai muri niciodata, asa ca... eu nu ma mai grabesc nicaieri si n-am sa ma tem de amprenta pe care si-o va lasa asupra chipului meu si voi cauta sa ma bucur pentru ceea ce am capatat spiritual.