10 Octombrie, 2025, 12:32:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: vreau un sfat!  (Citit de 10473 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Mai, 2007, 09:52:24 a.m.
Răspuns #15

Lady Allia

Iubita, îţi mulţumesc pentru încredere, dar din tot ce am spus, tu să iei doar ceea ce se potriveşte stării voastre de fapt. Cerne cuvintele mele şi trăieşte din experienţa ta proprie. Eu am spus ce am gândit că ar fi bine în primul rând pentru tine, dar sunt convinsă că numai şi numai tu ştii cel mai bine. Sunt eu bine intenţionată, dar nu sunt omniscientă şi nu eu mă aflu în miezul problemei ci tu, iar de aceea tu singură trebuie să ştii ce simţi şi să iei deciziile tale proprii!
 Pupici şi...să fie bine!  :-*

25 Mai, 2007, 10:01:53 a.m.
Răspuns #16

blondy

cel mai bine pt mine e sa incep sa ma maturizez si sa vad altfel lucrurile...nu ajung nicaieri daca sunt geloasa aiurea ...poate ajung undeva: la despartire...m-am gandit mult si am mai si citit mai multe cazuri pe forum si cred ca merita sa am incredere in el...sper sa reusesc sa ma schimb! va pupacesc!

26 Mai, 2007, 12:59:20 p.m.
Răspuns #17

blondy

o saptamana nu o sa mai intru pe forum,in sfarsit plec si eu in concediu! plec la munte cu prietenul si sper sa ma distrez,chiar am nevoie de o vacanta! va pupacesc si aveti grija de voi!

07 Septembrie, 2007, 09:11:40 a.m.
Răspuns #18

ciocolata69

Lasa iubirea sa-ti inunde sufletul.Deschide-ti sufletul si primeste-l pe Dumnezeu.Atunci toata indoiala si neincrederea ta se vor transforma in iubire.Si eu trec prin aceeasi situatie,la mine,din pacate, au fost motive.Cu toate acestea spun "Doamne, durerea si suferinta nu sunt venite de la tine.Ia tu povara aceasta de pe umerii mei..."
Exista un film pe care ar fi tare bine sa-l vezi. Se numeste "The Secret", daca poti cauta-l.Este un film care poate schimba vieti.
Si mi-as permite sa-ti mai dau un sfat pe care l-am aplicat pe mine : iubeste-te pe tine;cei din jur nu te pot iubi inainte de a te iubi pe tine insati.
Curaj... suntem alaturi de tine si vei trece cu siguranta peste asta.