10 Octombrie, 2025, 09:27:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Frustrare de blocatar solitar...  (Citit de 3616 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Mai, 2007, 07:40:57 p.m.
Citit de 3616 ori

viulian

Administrator
... daca e un lucru care ma frustreaza cel mai rau la bloc.. este cand Duminica dupa masa, cobor si eu sa-mi iau tigarile si cola burlacului.. si pe hol, in lift, sau jos la parter, miroase a cele mai nebanuite delicatese culinare posibile.

Cred ca imi lipseste ceva  :-\

27 Mai, 2007, 07:46:33 p.m.
Răspuns #1

Eve

O masca de gaze?  :laugh:

Propun ca cei care adauga retete pe site sa le trimita spre degustare catre sefu' Iulian ;)
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

27 Mai, 2007, 07:48:47 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
 :laugh: multumesc pentru delicatetea cu care m-ai salvat de o acuzatie directa din partea forumistelor.

Dar chiar am sentimentul ca totusi ceva nu e la locul lui  ::) on well..

Da. Si rubrica de la bucatarie chiar ma enerveaza in momentele astea  :angel:

27 Mai, 2007, 07:50:42 p.m.
Răspuns #3

Just

Cred ca problema ta poate fi rezolvata.Din toate una :-\:

1.Iti cumperi o carte de bucate si cand ti-e pofta de ceva bun te pui si faci.Barbatii sunt cei mai buni bucatari.Iti spun din proprie experienta.
 2.O aduci pe mama in vizita duminica de dimi pana seara
 3.Iti angajezi un bucatar de duminica  :) sau mai indicat o bucatareasa care face mancaruri apetisante si este la randul ei apetisanta  :).
 4.Te aprovizionezi cu Cola burlacului si tigari de vineri  :-\.

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

27 Mai, 2007, 08:33:50 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
mai de graba te insori, te "puiezi", si o sa ai casa plina...si de mancare...si de copii  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:
Let's put a smile on that face!

28 Mai, 2007, 09:52:52 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
n-ai ce face, aşa e la grămadă... 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Mai, 2007, 09:54:59 a.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Azi de dimineata ajung la servici, vad dincolo de usa de la intrare in bloc cum coboara un vecin care zarindu-ma la randu-i se opreste, asteptand sa vada ce fac.

Eu imi bag picioarele, tastez codul magic si astept declickul. Nu se intampla nimic. Tensiunea creste. Formez iar codul, oare liniile sunt cele de jos sau cele de sus.. care rand de cifre trebuia oare tastat ?! Uitasem.. Vecinu se uita satisfacator la mine.
Cedez pana la urma, si ii zic prin geam ca am uitat codul si sa deschida el usa pe interior. Se enerveaza si ma intreaba unde ma duc. Zic sec: "am treaba la cineva". Se enerveaza si mai rau ca aoleu ca acuma daca stie toata lumea codu...... vezi doamne il cotropeau cine stie ce navalitori! parca ghena din scara nu de nesimtirea lor pute, ci vezi tu.. a navalitorilor.
Ma enervez si-i zic "ma, eu aici muncesc.". Se uita socat la mine, si ma intreaba: "Daaa? Unde!!?". Ii raspund ridicand din umeri ca nu-i zic.
Cica... "Te duci sa zugravesti la cineva?"
I-am zis un la revedere sec si am trantit usa. El era afara acum si eu inauntru. A dat sa redeschida usa sa ma mai intrebe ceva probabil, l-am privit cu o moaca rece asa, cu incetinitorul cumva, ca in Matrix si... a renuntat. Si-a dat seama probabil ca urma sa devin un muncitor tembel si agasat, daca e sa continue.

Dar chiar asa... zugrav ?

E clar ca imi lipseste ceva  :-\ sau poate... altceva.