Rudy,
da, eu ti-am trimis mesajele la cos, si nu pentru ca il priveau pe Escu, nu se bucura Escu de tratament special, ci pentru ca sunt atac la persoana, nejustificat, fara sa te fi atacat sau sa te fi privit macar in vreun fel postul lui.
Acum ce-oi fi avand tu de impartit cu Escu asta te priveste, dar pe Lovetime, asa site de "amibe" cum o fi el, nu toleram atacurile nejustificate. Sincer, cred ca fiecare il poate aprecia pe Escu sau pe oricine altcineva fara comentariile tale, asta daca vei fi avut vreo secunda argumentul ca faci vreo revelatie sau deschizi ochii cuiva. Si oricum intotdeauna aprecierile sunt subiective.
Cel putin in ceea ce ma priveste, vom vedea ce zice si Iulian, cred ca Lovetime va supravietui bine merci si fara maria sa Rudy Valentino.
Te apreciez ca poet, am spus-o nu o data, dar cred ca iti arogi mult prea multe drepturi pe-aici si mult prea multe merite.
Daca ai chef sa pleci sau sa ramai e povestea ta. Nimeni nu pune aici probleme de alegere: EU sau Cutarica! Sau ma rog, le poate pune, dar oricum nu cred ca vor fi luate vreodata in serios.
Stiu ca mesajul nu-mi era adresat, dar cum eu ti-am sters posturile probabil ca era normal sa raspund.