11 Octombrie, 2025, 10:52:20 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iuliane,you've made a stupid mistake!  (Citit de 8765 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Mai, 2007, 10:04:45 a.m.
Răspuns #15

viulian

Administrator
saab: dupa ce ca ti-l ofer pe Rudy pe tava, ma rasplatesti cu frustrare mmmm ?

Lady: nu stiu ce sa numar mai intai, numarul de iconite, de sublinieri, sau de linii in tot textul  :laugh:

30 Mai, 2007, 10:11:55 a.m.
Răspuns #16

saab

saab: dupa ce ca ti-l ofer pe Rudy pe tava, ma rasplatesti cu frustrare mmmm ?

iulian, citez din prietenul lui rudy (aka Escu) : "din casa nu se spune"  :D
in plus, mi l-ai oferit numai o saptamana.... pai asa fuse vorba?

30 Mai, 2007, 10:18:20 a.m.
Răspuns #17

viulian

Administrator
Ca orice comerciant - am hotarat sa-mi respect clientul oferind un "Try before you buy..."

Si daca ii va place si lui asa mult, peste o saptamana va fi rautacios ducandu-ti dorul, si o sa ti se ofere singur pentru si mai multa vreme!

Pisica e la tine acuma  :D

30 Mai, 2007, 10:21:12 a.m.
Răspuns #18

saab

asta nu e dovada de bun comerciant. daca o sa "mi se ofere singur" inseamna ca deja tu vei pierde sumele de bani care ti s-ar fi cuvenit daca nu mi s-ar fi oferit singur.

arunc pisica moarta in curtea adminului  :D

30 Mai, 2007, 11:14:06 a.m.
Răspuns #19

viulian

Administrator
Ba nuuuu!

Ca daca ti se ofera singur - e musai ca face pe nebunu si implicit ma costa timp si rabdare sa linistesc iar situatiunea si sa-l banez, intorcand-ul astfel la maternitatea ta continatoare saaau la feminitatea ta devoratoare saaaau.... neee nu ma mai pot gandi, ca sunt la servici acuma si mai am 100 de taskuri de facut.

Pisica disappears in a cloud of dust and magically reincarnates on your side  :D

30 Mai, 2007, 11:54:40 a.m.
Răspuns #20

saab

sincer, n-am inteles o iota din ce ai scris. pe ce limba e?  :D
intoarcere la "maternitatea mea continatoare "?!? asta e un fel de intoarcere la origini???  :laugh: :laugh:
saaaauuuu... doesn't matter

pisica a ramas cu coada prinsa in usa site-ului, incercand sa se intoarca la stapanul sau, adminul 

30 Mai, 2007, 12:15:55 p.m.
Răspuns #21

viulian

Administrator
Ahaaam.

"intoarcerea la maternitatea continatoare" este un fel de a spune sosirea lui in urma reprosului "te-am asteptat atata vreme cu patul pregatit".

Pisica a inceput sa fuga dupa un soarece care fuge ca bezmeticu.

30 Mai, 2007, 01:00:21 p.m.
Răspuns #22

saab

asta cu  "te-am asteptat atata vreme cu patul pregatit" era o constatare si nu un repros. (cine are dreptul de a reprosa ceva geniilor?!?)

anesteziez pisica asta nebuna care alearga soarecele si imi deranjaza decorul pregatit special pentru "try before you buy...", o fac pachet si o expediez pe adresa lovetime.ro.

30 Mai, 2007, 01:19:33 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia

"Lady: nu stiu ce sa numar mai intai, numarul de iconite, de sublinieri, sau de linii in tot textul ."
Scuze Iulian!
 Am sărit şi eu ca şi musca-n zer sperând că printre iconiţe şi linii se poate înţelege şi mesajul, dar nu a fost aşa! Personal eu am spus ce am avut de spus la acest topic şi mă retrag de aici la ale mele!

30 Mai, 2007, 04:47:42 p.m.
Răspuns #24

viulian

Administrator
Lady: E ok ma, relax, doar ca m-a surprins jovialitatea :)

Saab: Soricelul a disparut, am auzit ca s-a impiedicat de o cursa intinsa de cineva si n-a mai ajuns... I'll be missing it :D

Rudy: Oare ce crezi de discutiile astea la topicu tau ?!?!

30 Mai, 2007, 06:46:42 p.m.
Răspuns #25

saab

Iulian 1: soricelul e neimportant. pisica era subiectul central al "disputei" noastre. Sau... nu pisica... iar ma incurc... banarea lui rudy.. da, asta era subiectul...

Iulian 2: as intui eu ce spune rudy dar daca transcriu aici primesc si eu ban pentru o saptamana  :D

30 Mai, 2007, 07:23:06 p.m.
Răspuns #26

Lady Allia

"Lady: E ok ma, relax, doar ca m-a surprins jovialitatea  :)" - jovialitate zici?  :laugh: Da ce vroiai? Să mă apuc la azvârlit pisici de la unul la altul? Nuuu! Stau pe tuşă! Nu vreau să fiu caşcaval pentru şoricel!  :angel: ;) ;D Glumesc!
 Dar, dacă tot veni vorba...cam asta faceţi! Îi daţi caşcaval de mestecat mai târziu  :)! Va fi interesant!

P.S.: Iuliane nu am mai subliniat  :P, dar de iconiţe nu pot scăpa...sunt dependentă!