As vrea sa pot sa dau timpul inapoi, sa ma reintorc acum vreo trei ani... cand indraznesc sa cred ca am dat cu piciorul sansei vietii mele. E interesant, unii dintre noi avem asa de putine sanse... si nu ne ramane decat sa ne agatam de ele cu dintii si ghiarele disperarii. Dar pe de alta parte, cele mai multe dintre aceste sanse, oportunitati, apar in momentul in care noi nu suntem pregatiti sa le acceptam, in care noi nu putem sa realizam cu adevarat anvergura si valoarea lor unica.
E greu sa realizezi la o varsta mai frageda ce inseamna sa primesti cu adevarat o dragoste, indiferent de orice considerente... e greu sa realizezi niste lucruri ce tin de insasi firea maturitatii. Insa anii trec, si nu raman decat regretele, si lacrimile. Ramane gandul ca niste decizii, niste greseli, un cumul de factori care combina intr-un chip nefericit hazardul si eroarea umana au nenorocit o viata, poate doua, poate un destin. De o vreme incoace nu e zi in care sa nu reflectez indelung la tot ceea ce s-a intamplat, si cu atat mai mult, sa nu ma gandesc ce turnura ar fi putut lua soarta mea daca as fi stiut sa iau decizia corecta la momentul potrivit.
Dureros de barbatesc, imi asum greseala si imi asum indirect si durerea. Privesc inapoi nostalgic inspre trecutul bogat in zambete dar si in lacrimi, , temator catre prezentul pustiu, si cu groaza catre viitorul ce ma pandeste tenebros. Nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca daca luam o alta decizie, la ora actuala puteam sa fiu un barbat implinit.... fericit...