10 Octombrie, 2025, 08:23:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ma primiti si pe mineeeeeeeeeeeee?  (Citit de 4458 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Iunie, 2007, 12:49:19 a.m.
Citit de 4458 ori

inda

sunt noua pe aici....si poate-as avea nevoie de ...o mana de ajutor... de fapt m-am obisnuit sa bantui neluata in seama... si nu ma derajeaza asta... dar parca tot mai bine e atunci cand stii ca este cineva, caruia sa-i pese de tine...sau nici macar sa nu-i pese...dar sa ai cel putin falsul sentiment de apartenenta la ceva........
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

01 Iunie, 2007, 01:03:57 a.m.
Răspuns #1

Eve

Sau poate ai nevoie doar de un bun venit si un zambet? Ce zici? Oricum eu iti spun sedere placuta, zambesc si m-as bucura sa gasesti ceea ce iti doresti aici.
Si da: te primim si pe tineeeeee
O felie de tort? Azi e si ziua ta.La multi ani, copila! :)
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

01 Iunie, 2007, 01:54:35 a.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

bine ai venit! daca ceea ce cauti e o mana de ajutor,aici nu ai sa gasesti...una,ci mai multe...foarte multe!si sa speram ca sentimentul de apartenenta la acest locsor nu va fi fals! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Iunie, 2007, 07:59:45 a.m.
Răspuns #3

pokemon

bine ai venit!
asteptam sa iti citim povestea  :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Iunie, 2007, 08:37:38 a.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Te primim copilă dragă şi te primim cu drag şi căldură!
 Nimeni, niciodată nu e singur draga mea....Ne avem întotdeauna pe noi înşine, doar că uneori în drumul nostru trist parcă nu mai contăm.  :-*
 Bine ai venit însă în lumea iubirii şi sperăm să rămâi cât mai mult, să ne cunoaştem, să povestim, să râdem..., să nu mai fim singuri  :) :-* :).

01 Iunie, 2007, 10:58:10 a.m.
Răspuns #5

Lorelei

Bun venit! Sa-ti fie sederea frumoasa si plina de satisfactii.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Iunie, 2007, 11:31:09 a.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

01 Iunie, 2007, 11:38:23 a.m.
Răspuns #7

charlie

avem o noua "victima" ?  :D

PS: welcome
You believe but what you see
You receive but what you give

11 Iunie, 2007, 07:32:44 a.m.
Răspuns #8

andrada

Bine-ai venit ! ai sa te convingi ca aici nici nu apuci sa strigi "ajutor " si deja zeci de maini intinse iti ofera ajutorul ... 
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....