10 Octombrie, 2025, 01:05:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oare de ce te trezesti cand ai un cosmar ?  (Citit de 3291 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Iunie, 2007, 07:27:05 a.m.
Citit de 3291 ori

viulian

Administrator
Se mai intampla cateodata sa am cate vis super nasol, si sa ma trezesc bucurandu-ma ca realitatea e alta.
Sincer, habar n-am cum de functioneaza acest resort, modalitatea asta de 'Reset'... dar totusi ce bine :D

03 Iunie, 2007, 10:03:11 a.m.
Răspuns #1

inda

Ferice de cei carora le functioneaza resortul !
Al meu are un surubel defect  :stars:
Adorm...(senina?!)....visez....cosmar....inconstientul incepe sa vada ca nu-mi place si-ncepe sa strige: trezeste-te fato!...ma trezesc...ce bine...sunt inca speriata... incerc sa aprind lumina... intrerupatorul nu se gaseste niciodata pe peretele pe care trebuia sa fie...il caut bajbaind... cu siguranta trebuia sa fie acolo...doar daca nu s-a evaporat intre timp...ceea ce totusi nu putea sa faca...asta inseamna ca...visez?...si deodata, in loc de intrerupator apare intreg scenariul vechiului cosmar....
Sa ma trezeasca si pe mine cinevaaaaaaaaaaaaa...........
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

03 Iunie, 2007, 12:08:40 p.m.
Răspuns #2

saab

Se mai intampla cateodata sa am cate vis super nasol, si sa ma trezesc bucurandu-ma ca realitatea e alta.
Sincer, habar n-am cum de functioneaza acest resort, modalitatea asta de 'Reset'... dar totusi ce bine :D

ti-as recomanda sa citesti "interpretarea viselor"-Freud (daca nu ai citit-o pana acum)

03 Iunie, 2007, 05:24:51 p.m.
Răspuns #3

pokemon

cred ca trezirea asta e un fel de auto aparare a minti.....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.