10 Octombrie, 2025, 05:57:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Naşterea, o minune ?  (Citit de 8888 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Iunie, 2007, 12:49:07 a.m.
Răspuns #15

Semiramis

Global Moderator
naşterea în sine, ca act, nu este tocmai cea mai plăcută manifestare. manopera este stresantă pentru cei care asistă, iar mama este năucită de chinurile facerii (mă refer la naşterea vaginală).
darea de viaţă în schimb, poate fi considerată o minune, proprie numai femeilor. de ce? că aşa e firea lucrurilor. aşa gândesc unii.
eu una cred că e cel mai vechi şi mai natural lucru care se petrece pe lumea asta.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Iunie, 2007, 09:39:51 a.m.
Răspuns #16

sunshine

nasterea este o minune, altfel ar putea da viata orice faptura ( ma refer si la barbati :P) .nimeni nu poate explica sentimentele unei mame in momentele unice din viata ei pentru ca, indiferent de numarul copiilor adusi pe lume, fiecare nastere e unica, fiecare este o minune in felul ei. ca sa nu mai vorbesc de lunile in care simti inca o inima batand si, mai ales momentul cand ii privesti ochii si te cuprinde imensa mandrie ca numai tu ai putut infaptui (cu ajutor, bineinteles ;D ::)) asa o minune si toate chinurile nasterii sunt uitate in clipa in care ii auzi primul scancet .
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 Iunie, 2007, 08:46:46 p.m.
Răspuns #17

desdemona

nu vreau sa fiu considerata feminista,dar mi-am amintit de spusele lui preda care erau cam asa "prin nasterea copiilor,femeile sunt superioare barbatilor"

sac misoginilor :laugh:  :laugh: :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Iunie, 2007, 07:06:30 a.m.
Răspuns #18

Cruella

"prin nasterea copiilor,femeile sunt superioare barbatilor"
ba dimportiva - nu suntem deloc mai presus. mai presus tot ei sunt, ca au copii si fara sa se chinuie. si sa nu-mi zica cineva ca pruncii sunt mai atasati de mama, eu sint fata lu tata, deci stiu ce vorbesc  ;D
My imaginary friend says you are crazy!

30 Iunie, 2007, 09:10:19 p.m.
Răspuns #19

valentina

E o minune intr-adevar nasterea.Nu ,nu minunea aceea ca a Mariei,asta e altfel.Copiii sunt insa-si minunea,sunt darul nostru.Tu ,daca nu ma insel esti minunea mamei tale.De ce n-o intrebi pe dumneaei?E bucuria de a darui cuiva, ceva, si acest dar e ceva ce nu toti il pot avea oricum,la comanda.Sti, nici durerile,travaliul nu mai are insemnatate,dupa ce nasti.Uiti toate prin cate ai trecut,atunci cand il privesti sau il ai in brate.Copilul este o minune.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume