10 Octombrie, 2025, 05:04:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI draga mea surioara newhope alias LILI !!!  (Citit de 20060 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Iunie, 2007, 10:16:10 a.m.
Citit de 20060 ori

Lady Allia

cand ingerii au cazut din Cer unul a cazut pentru mine...
iti multumesc pentru ca existi si esti cea mai minunata surioara pe care viata si Dumnezeu ar fi putut sa mi-o daruiasca!!!

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 03:37:06 p.m. de Lady Allia »

11 Iunie, 2007, 10:17:26 a.m.
Răspuns #1

pokemon

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

11 Iunie, 2007, 10:40:02 a.m.
Răspuns #2

Lorelei

Sa fie multi, frumosi si fara regrete! Sa-ti fie pasul usor si sigur si fruntea senina. In rest... fericirea se scrie in fiecare zi.  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Iunie, 2007, 11:13:35 a.m.
Răspuns #3

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

11 Iunie, 2007, 01:10:24 p.m.
Răspuns #4

serenity82

La multi ani si de la mine.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* multi pupici ca stii ca sunt pupaciaosa :D ;D ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

11 Iunie, 2007, 01:13:25 p.m.
Răspuns #5

DaNy

Daca oferi cuiva iubire, asigura-te ca primesti inapoi ceea ce oferi.. caci viata e nedreapta iar oamenilor le este usor sa fie ca viata!

11 Iunie, 2007, 01:58:33 p.m.
Răspuns #6

Eve

Sa ai un an cu sanatate si cu liniste in suflet!
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

11 Iunie, 2007, 06:00:11 p.m.
Răspuns #7

Zantiala

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

11 Iunie, 2007, 08:25:52 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

11 Iunie, 2007, 09:01:25 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
la cât mai mulţi ani fericiţi!!!  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

11 Iunie, 2007, 10:46:33 p.m.
Răspuns #10

Rebecka

Dumnezeu ne-a pus in suflete speranta, ne-a pus iubirea, dar nu ne-a dat si cui sa o daruim, insa ne-a dat puterea sa o cautam, iar tu , esti exemplul perfect de speranta si putere...de dragoste nici nu mai spun, te iubesc mult de tot, si imi lipsesti ingrozitor, am intrat pe forum azi, intamplator doar sa va citesc, si am vazut ca e ziua ta....puteam eu sa nu iti spun cel mai sincer si mai racoros la vremea care e afara, LA MULTI ANI PRIETENA SCUMPA!!!
Din inima, iti doresc doar fericire, si multa, multa iubire....bucura-te de viata, de copii tai si de prietenii tai!!!
Te pup, lasa in urma durerea si suferinta....anul asta vreau sa te bucuri, vreau sa radiezi, vreau sa fii fericita...
« Ultima Modificare: 11 Iunie, 2007, 10:50:39 p.m. de Rebecka »
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

11 Iunie, 2007, 11:48:31 p.m.
Răspuns #11

amelie

Eu nu pot decat ca astazi, de ziua ta,sa-ti spun sa nu uiti sa-ti pui o dorinta ce cu siguranta se va indeplini si mai pot sa-ti urez "La multi ani!" si fie ca lumina bucuriei sa iti lumineze vesnic calea vietii!
Cu aceste urari si altele in care iti doresc sa ai parte de impliniri si iubire vin eu, iar tie iti ramane doar sa zambesti caci a ta e ziua pana la urma..
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

12 Iunie, 2007, 07:25:22 a.m.
Răspuns #12

sunshine

va multumesc din suflet pentru urari :-*, nici nu stiti ce bucurie mi-ati facut! MULTUMESC
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Iunie, 2007, 07:58:47 a.m.
Răspuns #13

andrada

De astazi trandafirul vietii tale are cu o petala mai mult. Fie ca fiecare picur de roua sa-l hraneasca cu multa fericire si iubire....bucuria,fericirea si sanatatea sa te urmeze oriunde te-ai duce ....in ciuda faptului ca ai imbatranit cu un an,traieste-ti viata,in asa fel incat sa nu iti para rau de nici un pas facut,de nici un zambet daruit cuiva si lasa in urma tot ce te supara pentru a putea fi fericita.

LA MULTI ANI!!!

.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

13 Iunie, 2007, 05:31:43 p.m.
Răspuns #14

valentina

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume