10 Octombrie, 2025, 05:45:51 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Respectul soferilor, fata de caini ?!  (Citit de 7152 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Iulie, 2007, 02:57:28 p.m.
Răspuns #15

Just

Hello!
 Eu cred ca pur si simplu un sofer se gandeste "ma! cainele asta n-are mine .Alearga pe contrasens fara sa-si dea seama de pericol",dar cand vine vorba de un om il injura pentru ca are minte ,dar degeaba.
 Am si eu un caine ,care de prost ce este cand scapa din curtea lu' ai mei pleaca direct pe sosea si alearga besmetic ,de nebun pe-ale drumuri.Soferii il ocolesc ,probabil din mila sau stiu eu ce motiv au.Nu-l injura pentru ca bietu' caine degeaba-i spui ca nu intelege.Poate ca il injura pe stapan ca-l lasa pe afara. :)
 Ceea ce ma pune pe ganduri este faptul ca animalele sunt ingrijite mai bine ca oamenii.Am vazut la televizor o emisiune "Politia veterinara" -sau asa ceva.Ce se intampla oamenii astia din Anglia (cred) salveaza animalele si le ofera ingrijiri medicale etc.etc. La un moment dat au ajuns sa faca cezariana unei catele ,operatii complicate ,ce sa spun ,orice ca sa poata salva animalul.Nu am nimic impotriva ,iubesc animalele numai ca ma uit in spitale si bietii oameni daca nu au bani sa dea sunt lasati sa moara ,mai rau ca niste animale.Asta mie nu-mi pare normal.
« Ultima Modificare: 08 Iulie, 2007, 03:02:21 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."