05 Noiembrie, 2025, 10:39:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani, pokemon!  (Citit de 22245 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Iunie, 2007, 07:37:36 a.m.
Citit de 22245 ori

Lorelei

Sa fie multi, frumosi, plini de iubire si de impliniri. Si asta in mod special cu bafta!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

14 Iunie, 2007, 07:50:10 a.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
CE BEM??? la multi ani mokemoanko!!! sti tu...alea alea....cele mai bune la tine sa se adune!
Let's put a smile on that face!

14 Iunie, 2007, 07:50:39 a.m.
Răspuns #2

pokemon

multumesc draga mea! :-*
pentru voi :
ahh...escule mersi  :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Iunie, 2007, 08:29:53 a.m.
Răspuns #3

andrada

LA MULTI ANI !!!!!!!!  azi e o zi in care viata renaste, un moment in care iti doresc sa fii fericita... sa te bucuri inca o data ca te-ai nascut si sa ai doar clipe minunate alaturi de cei dragi tie si sufletului tau ...

.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

14 Iunie, 2007, 08:35:40 a.m.
Răspuns #4

pokemon

iti multumesc suflet frumos! :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Iunie, 2007, 09:58:30 a.m.
Răspuns #5

Eve

La multi ani, tanara Domnita! Sa fii sanatoasa, sa traiesti frumos, sa-ti zambeasca viata!
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

14 Iunie, 2007, 12:16:40 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

La multi ani Pika pika! iti doresc ca anii ce se vor adauga varstei tale sa nu-ti stearga superbul zambet de pe buze! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 Iunie, 2007, 05:04:53 p.m.
Răspuns #7

katya1886

La multi ani!  :)
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

14 Iunie, 2007, 05:29:15 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator

14 Iunie, 2007, 06:01:52 p.m.
Răspuns #9

sunshine

LA MULTI ANI COPILITA!!! MULTA FERICIRE, SUCCES LA BAC SI MULTE REUSITE IN VIATA :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Iunie, 2007, 06:30:59 p.m.
Răspuns #10

amelie

Ai reusit sa mai prinzi inca un trandafir in buchetul tau. Fie ca Cel de Sus sa vegheze mereu asupra ta, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.
La multi Ani!

doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

14 Iunie, 2007, 08:09:10 p.m.
Răspuns #11

pokemon

va multumesc dragii mei.va multumesc tuturor si fiecaruia in parte!
fie ca viata sa va aduca in dar numai fericire si implinirea tuturor viselor!
 :-* :-* :-*

14 Iunie, 2007, 09:26:05 p.m.
Răspuns #12

Paul

Din preaplina clepsidra, a mai picurat un an in viata ta. Sa'ti fie plin de bucurie, fericire si'mpliniri. La m multi anisori.
Iubesc, deci exist.

14 Iunie, 2007, 09:28:51 p.m.
Răspuns #13

pokemon

bine ai revenit!
 :-*

asa e...a mai picurat un an...am mai crescut,cred ca m am si maturizat,m am schimbat mult in anul ce s a incheiat...
si totusi...nu imi pare rau,desi,imi amintesc ca acum vreo 8-9 ani nu imi puteam inchipui viata mai departe de 18 ani...
si uite ca totusi se paote....

multumesc pentru urare!

14 Iunie, 2007, 11:20:43 p.m.
Răspuns #14

alexia

:peck: La multi ani si tot ce iti doresti! Sa petreci si sa fii fericita in fiecare zi!  :peck:
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."