10 Octombrie, 2025, 06:32:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: no_matter  (Citit de 14049 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2007, 12:55:59 p.m.
Răspuns #15

viulian

Administrator
Daca tot ce aveai de zis era sa-ti faci o baza de date de utilizatori si cu pozele lor... aici nu e locul :) - Incearca pe un site de matrimoniale.

[Si din cate imi amintesc, ai zis ca solicitai poze pentru ca nu iti mergea sa le vezi pe telefonul mobil, si nu ca aveai intentia sa faci o galerie pe care eu o sa o pun pe index. Sunt deja in discutii cu cei de la hosting pentru un spatiu mare, si voi deschide cat de curand si o galerie aici, pe forum. Totul e pregatit, mai astept cateva confirmari].

Eu te invit sa postezi la orice subiect vrei, dar sa iti exprimi si tu punctul de vedere despre subiect, deocamdata posturile tale par mai mult a socializare asa, raspunzi doar ca sa te adresezi cuiva si sa intri in vorba.

Esti bine venit, doar ca na, trebuie sa veghez ca acest loc sa fie frumos totusi :) deci nu mi-o lua in nume de rau. Asa fac cu toti cei care vrand sau nevrand incalca regulile de aici..

23 Iunie, 2007, 01:14:16 p.m.
Răspuns #16

no_matter

Viulian, de data asta ai inteles foarte gresit. Pozele oricum se adunau pentru ca doar de acolo aveam acces la ele si intentionam sa am grija de ele in caz ca ai fi vrut sa le ai adunate pentru un album foto. Eu nu am limita pe server si nu era o problema daca le lasam acolo. Am vrut doar sa ajut, nestiind de intentiile tale.

Un "multumesc" era tot ce asteptam.

Cat despre posturi, la ce mai sunt bune cand eu, dupa cum spui, postez pentru socializare si sti bine ca toti au trecut la inceput prin asta, iar pe tine de deranjeaza vad.

Cu tot respectul imi cer scuze.

Gata. No more other posts. This topic can be deleted or locked!
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

23 Iunie, 2007, 01:30:50 p.m.
Răspuns #17

Escu

Global Moderator
super tare frate. toate aceste discutii nu isi aveau rostul, daca aveai un PC. Inteleg ca vrei sa socializezi, nu e nimic rau in asta, dar sfatul meu e sa nu te astepti la nimic de pe forumul asta. daca cineva o sa iti spuna o vb buna, o va face fara sa astepte ceva in schimb. Acum te-ai suparat, si nu iti vad motivul. Pune-te in locul administratorului, si ai sa vezi ca are dreptate.
Parerea mea.
Let's put a smile on that face!

23 Iunie, 2007, 04:13:35 p.m.
Răspuns #18

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

23 Iunie, 2007, 07:22:03 p.m.
Răspuns #19

serenity82

Subscriu si eu la ce a zis Escu  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

17 Iulie, 2007, 11:38:23 p.m.
Răspuns #20

no_matter

Ramas bun "Love Time"...
Va las aici intr-un coltisor, gandurile pe care nu am mai apucat sa vi le transmit.. Am sa va citesc din cand in cand..

...Unique II-The Way I Need To Go..

---{{--{@

17 Iulie, 2007, 11:41:27 p.m.
Răspuns #21

no_matter

Aveam parca un id de mess. O sa-l reactivez poate intamplator ne vom gasi pe-acolo

pentru gandurile voastre ce sigur vor ajunge la mine

YM: angel_rous

30 Ianuarie, 2008, 08:44:45 p.m.
Răspuns #22

no_matter

M-am intors.. de data asta, putin mai optimist decat alte dat.. as scrie.. as scrie mult pentru ca am multe de povestit,.. dar.. talentul meu cred ca s-a depus pe fund.. astept pe cineva care sa tulbure "borcanul" :)

30 Ianuarie, 2008, 11:22:18 p.m.
Răspuns #23

Copilutz@

uite si colegul meu...adi... :-[ :-[ un mare respect pentru un om de milioane!
Un Suflet Mic Pierdut Intr-o Lume Mare!

05 Februarie, 2008, 07:59:22 a.m.
Răspuns #24

alexia

Bine ai venit, adica revenit!  :) Nu te mai gandi la talent, la deranj sau mai stiu eu ce. Ai spus ca ai multe de povestit, deci: povesteste!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."