11 Octombrie, 2025, 12:35:33 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: despre muzica  (Citit de 13039 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Decembrie, 2003, 01:39:55 p.m.
Citit de 13039 ori

androgin

Vizitator
muzica este una dintre acele creatii ale omului prin care se autodepaseste. e ciudat cum o simpla combinatie de sunete iti poate trezi sentimente despre a caror existenta nici nu stiai macar...

04 Decembrie, 2003, 04:51:17 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Nu numai ca iti trezeste sentimente, dar in aceeasi masura te poate si relaxa. Muzica, cred eu, este ceea mai buna solutie pentru relaxare.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

27 Februarie, 2004, 11:50:19 p.m.
Răspuns #2

chenoa

Vizitator
:D muzica.............cea care ne tine in viata....zic ca ne tine in viata cu toate ca mai clar ne tine veseli....insa viata fara fericire, veselie nu poate fi numita viata asa ca tragand linie ajungem clar la concluzia miiia ........ muzica ne tine in viata.

eu sunt nedumerita de o anume problema........de ce oamenii sunt atat de inchisi la provocari..........sau la nou...de ce nu vor sa incerce....sa acorde o sansa? am multi prieteni....poate o sa spuneti ca prea multi nu se poate....ok...atunci am multe cunostinte si nici unul nu e interesat de nou....nu dau sanse...nu vor sa vada...in cazul meu sa asculte nimic nou....daca vreti poate sa-mi redati speranta in existenta oamenilor deschisi intrati la www.davidbisbal.com unde veti putea asculta si niste muzica....acolo e site-ul idolului meu daca pot spun asa...as fi tare curioasa care e parerea voastra si mai ales daca a fost careva ineresat sa intre acolo.[size=18][/size]

03 Aprilie, 2004, 05:55:44 p.m.
Răspuns #3

Iosif

David Bisbal e unul dintre preferatii mei, la fel ca si Coehlo, cred ca ceea ce fac ei merita ascultat respectiv citit si recomand tuturor sa o faca.

Referitor la muzica si la relaxarea ce o poate produce recomand sa incercati pe muzica lui David Bisbal, Richard Clayderman sau orice alt cantaret care va place urmatoarele:

Baia de sunete (exercitiu meloterapeutic)
        Alege un disc sau o caseta cu muzica ta preferata de relaxare . Aseaza-te intr-o pozitie confortabila si da drumul la muzica . Respira adanc de cateva ori si elimina intreaga tensiune . Lasa muzica sa curga prin tine si peste tine spaland tot zgomotul inutil si sunetele stridente care te-au hartuit toata ziua . Lasa muzica sa te despovareze de orice poluare sonica . Plonjeaza in muzica . Observa in ce fel intra in rezonanta cu diferite zone ale corpului . Imagineaza-ti diferite celule din corpul tau cum danseaza si se misca in ritmul hranitoarelor vibratii ale sunetelor . Lasa muzica sa te energizeze si sa te relaxeze . Mai respira de cateva ori , lent , adanc , la incheierea muzicii si da drumul intregii tensiuni acumulate .
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

08 Iunie, 2004, 06:28:32 p.m.
Răspuns #4

Juravle

Vizitator
muzica exprima cea ce nu poate fi zis dar nici ignorat ... ( am uitat cine a zis asta )

25 August, 2004, 11:38:10 p.m.
Răspuns #5

khalia

Extazul muzical este o revenire la identitate, la orginar, la radacinile primare ale existentei.In el ramane numai ritmul pur al existentei, curentul imanent si organic al vietii.De aici incep toate revelatiile.In muzica .......si in iubire sunt numai senzatii unice:cu toata fiinta iti dai seama ca ele nu se vor mai putea reintoarce si regreti din tot sufletul viata de fiecare zi la care vei reveni dupa ele.     
     Ce voluptate admirabila este aceea care se naste la gandul ca ai putea muri in asemenea clipe, ca prin acest fapt nu ai pierdut clipa

11 Septembrie, 2004, 11:04:19 p.m.
Răspuns #6

ioana_16

pe mine muzica ma face sa triesc daca ne aducem aminte un pic de trecut zeci de poeti au inaltat prin muzica lor o gramada de imnuri si tot felul de melodi de dragoste in special.daca le-am asculta sunt sigura ca ne-ar da niste fiori in stomac iar despre muzica din zilele noastre este si ea o muzica buna dar pacat ca sa foloseste play-back-ul!daca ar canta life ar fi super nu??????voi ce parere aveti?mi-e imi plac foarte mult bluzurile manelele mai bine zis muzica care te face sa te ridici de pe scaun care te face sa lasi deoparte toate necazurile.va pup ioana

02 Noiembrie, 2004, 12:30:02 p.m.
Răspuns #7

arcticwinds

muzica pentru mine este e ... stare de meditatzie ... in ea ma regasesc pe mine si imi ragasesc cand trebuie inspiratzia... calmul si fericirea ... dar tot ea imi scoate din adancul sufletului sentimente mult  ascunse ... muzica este in final o legatura intr-e suflet si fizic... si uneori cum zise juravle zice ceea ce nu poate fi zis in cuvinte .... o
hell si paved whit samariteans

02 Noiembrie, 2004, 12:42:46 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Super de acrod cu khalia si arcticwinds.

Pentru mine muzica nu este decat de doua feluri... cea care ma face sa [ma] simt, si cea care ma lasa rece.

Am ascultat mai toate stilurile posibile de muzica, si in timp, asta am descoperit..
Ritmurile, versurile, autorii, anul, totul difera - ce ramane constant este starea de bine/relaxare/exaltare (pe scurt - tu vibrand) ce o ai cand asculti o melodie faina.

02 Noiembrie, 2004, 08:23:45 p.m.
Răspuns #9

DIANA

Vizitator
 ;) :) Sa nu uitam de aspectul erotic al muzicii! Daca il uitam sau il ignoram...mare greseala facem! :) Pica tot "sistemul" dansului, discotecilor, etc.  :)
« Ultima Modificare: 03 Noiembrie, 2004, 07:15:59 p.m. de DIANA »

02 Noiembrie, 2004, 09:44:43 p.m.
Răspuns #10

arcticwinds

faza cu picatu sistemului dansului nu tzine ... ce vezi u sexy sa zic in breake dance ... sau in balet na la asta te-ai gandit ... exista totusi si partea asta ... caci mai mare placerea sa te duci in discoteca cu bajetzi sa vezi o domnisjoara cum isi misca fesele ( iertatzi expresia ) intr-o fusta mini ... daca stau bine si ma gandesc ... bine ai zis ... ignora ce am zis ... peace out!!!
hell si paved whit samariteans

02 Noiembrie, 2004, 09:50:59 p.m.
Răspuns #11

Lorelei

Ca si poezia, muzica e o problema de gust, de educatie, de perceptie (de moment), de interiorizare. Diana, ai vorbit de rolul erotic al muzicii. Eu rolul asta il vad in intimitate, in cuplu. Ceea ce spui tu, dans, discoteci - eu il percep ca rol de socializare. Asa cum si discutiile pe tema muzicii au rol de socializare. Ganditi-va numai cand faceti cunostiinta cu o persoana - unul dintre primele subiecte de conversatie e muzica ("Ce muzica asculti?" / iti place? / etc.) Asta nu inseamna ca reduc muzica la social, Doamne fereste!. Pentru mine muzica tine mai degraba de nevoia de singuratate. Asa cum uneori am nevoie de cei de langa mine, alteori am nevoia de a fi singura. Si cand sunt singura, deseori ascult muzica.
Si poate ar trebui sa adaug (au zis-o si altii) rolul masochist ( ;D  :-[ ) al muzicii. Eu asociez multe teme muzicale cu amintiri placute si pierdute. Si ma incapatanez in a le asculta iara si iara... Prost obicei!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Noiembrie, 2004, 10:01:20 p.m.
Răspuns #12

DIANA

Vizitator
Ceea ce spui tu, dans, discoteci - eu il percep ca rol de socializare.
:)  Iarta-ma, Lorelei, ca nu ma pot abtine sa nu zambesc! Imi aduc aminte de dansul care a avut drept premiu capul lui Ioan Botezatorul. Ala numai dans cu rol de socializare nu poate fi considerat! Si ca sa fac legatura cu subiectul nostru, imi inchipui ca fata Irodiadei nu a dansat fara muzica!  ;)

02 Noiembrie, 2004, 10:23:39 p.m.
Răspuns #13

Lorelei

Nu, Diana, tu sa ma ierti. Am gasit in mesajul tau un puct de plecare, nicidecum n-am intetionat sa deschid o polemica. Atata timp cat tu ai alturat dans si discoteca nu m-am dus cu gandul la Salomeea al carei dans tine, desigur, de latura erotica (atat a dansului in sine, cat si a muzicii).
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Noiembrie, 2004, 02:01:25 p.m.
Răspuns #14

friend

Vizitator
 ;D Prieteni, urmarindu-va ultimele replici date, m-am binedispus brusc! Si cred ca nu va supara reactia mea. Priviti-o cu ingaduinta, daca e cazul, dar si voi mi-ati parut veseli in momentul in care ati scris aici. :D

Totul incepe cu "sa nu uitam de aspectul erotic al muzicii! Daca il uitam sau il ignoram...mare greseala facem!  Pica tot sistemul dansului, discotecilor, etc."

Stiti ce ma amuza, in primul rand? Expresia "sistemul dansului".  :) Exista un asemenea sistem? Probabil, daca spuneti voi. Dar daca nu pica expresia, atunci iata ca e gata sa pice sistemul!!! ;D De ce? Fiindca e legat strict de aspectul erotic al muzicii!

:) Va iubesc, nu va suparati pe mine, dar eu nu cred in absolutul acestei afirmatii, care se ascunde in acest "tot" al sistemului dansului. Si daca fiica Irodiadei a fost data ca exemplu, imi este la indemana sa dau si eu exemplul surorii lui Aaron, Maria, care impreuna cu fetele au inceput sa joace pe cantecul lui Moise, adresat Domnului pentru biruinta obtinuta. Si imparatul David a jucat, la un moment-dat, si chiar si altii, inaintea Domnului. :D Pica sistemul?