10 Octombrie, 2025, 08:30:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Propun Upload  (Citit de 3714 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2007, 10:47:01 a.m.
Citit de 3714 ori

no_matter

Din nefericire mie mi-e putin greu sa va vad profilele si mai ales pozele de pe forum.

Va propun, tuturor celor ce sunteti de pe PC si vreti sa va faceti cunoscuti, sa alegeti cate o poza, doua, noua.. nu conteaza, dar sa le micsorati sau sa le decupati daca depasesc 300kb, apoi sa le dati numele username-ului vostru insotit de un numar daca aveti mai multe poze, si apoi sa le depuneti pe

<URL REMOVED BY VIULIAN>

la sectiunea "Imagini"..

Aceasta pagina de upload am facut-o pentru a-mi usura conditiile in care pot descarca ceea ce voi aveti sa-mi oferiti. O puteti folosi si voi. Nu va fi publicata mai departe de acest forum.

Cei care aveti deja poze aici, puneti-mi-le si mie pe adresa de mai sus. Am sa pun si eu una pentru voi.

Multumesc.
« Ultima Modificare: 23 Iunie, 2007, 11:45:46 a.m. de viulian »
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

23 Iunie, 2007, 10:54:30 a.m.
Răspuns #1

amelie

ok...s-a facut am pus doua poze.la prima am uitat sa-mi scriu numele asa ca...o poti sterge. O zi buna! :)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

23 Iunie, 2007, 11:01:21 a.m.
Răspuns #2

Miss M.

Da' de ce ? ...  ::)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Iunie, 2007, 11:16:16 a.m.
Răspuns #3

inda

Din nefericire mie mi-e putin greu sa va vad profilele si mai ales pozele de pe forum.

Va propun, tuturor celor ce sunteti de pe PC si vreti sa va faceti cunoscuti, sa alegeti cate o poza, doua, noua.. nu conteaza, dar sa le micsorati sau sa le decupati daca depasesc 300kb, apoi sa le dati numele username-ului vostru insotit de un numar daca aveti mai multe poze, si apoi sa le depuneti pe

Dar de ce crezi tu, fratele meu, ca ar trebui sa intoarcem lumea cu susu-n in jos pentru tine? ::)
Da-mi un motiv plauzibil si pe cuvant ca o fac!
Daca nu, mai bine schimba-ti modalitatea de acces!
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

23 Iunie, 2007, 11:41:07 a.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
no offence...get a PC.
Let's put a smile on that face!

23 Iunie, 2007, 11:44:47 a.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Nu ai voie sa folosesti numele Lovetime la tine pe site si sa soliciti utilizatorilor sa isi trimita pozele - nici macar nu vad acolo un regulament, pentru ca oamenii sa stie la ce sa se astepte.

Topic closed.

23 Iunie, 2007, 12:11:07 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Am verificat site-ul tau unde soliciti membrilor lovetime sa iti trimita poze.

Folosind sintagma "Utilizatori Lovetime" precum si varianta in engleza, "Lovetime Members" consider ca postul tau este menit sa induca in eroare utilizatorii Lovetime prin faptul ca sugereaza fara indoiala ideea de galerie foto a membrilor Lovetime.
Link-ul "Home" de pe site-ul tau puncteaza chiar catre Lovetime.Ro.

Imaginea acestui forum are astfel de suferit din cauza acestei confuzii.
Iar cum de acolo lipseste orice avertisemnt catre utilizatori ca site-ul tau nu este afiliat cu Lovetime.Ro, sunt indreptatit sa consider link-ul tau abuziv.

Ca urmare am scos URL-ul precum si "web page"-ul din profilul tau si solicit sa nu te mai folosesti de numele Lovetime.Ro pentru a-ti face trafic sau reclama.

Multumesc.
« Ultima Modificare: 23 Iunie, 2007, 12:14:54 p.m. de viulian »