10 Octombrie, 2025, 05:18:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Manifest  (Citit de 88542 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 August, 2007, 04:15:17 p.m.
Răspuns #30

charlie

bai charlie...nu ti-a ajuns concediul care l-ai luat pe banii nostrii...ai celor care platim impozite...

Si eu ce platesc daca nu impozite? A da, eu platesc cazarea din banii destinati altor "institutii".  :laugh:
You believe but what you see
You receive but what you give

07 Septembrie, 2007, 09:57:42 a.m.
Răspuns #31

no_matter

Lady: cine pomenii scumpo de razboi? :D sau de vreo tabara? Ah, urasc razboaiele inca de pe vremea cand ma razboiam cu soramea? Mereu castiga ea ca deh, e fata. :)))))

charlie: aşa deci! Ma tot intrebam eu unde sunt banii mei cand vedeam pancardele-alea cu "Aici sunt banii dumneavoastra", pt ca nu-i vedeam nicaieri... Ma intreb: oare asa scrie si pe tichetele alea cu care platesti din bani publici? Lol, poate or fi la tine banii mei :D :D :D
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

07 Septembrie, 2007, 10:04:22 a.m.
Răspuns #32

Escu

Global Moderator
Elvis has left za bilding. I wish.
Let's put a smile on that face!

07 Septembrie, 2007, 10:27:21 a.m.
Răspuns #33

charlie

charlie: aşa deci! Ma tot intrebam eu unde sunt banii mei cand vedeam pancardele-alea cu "Aici sunt banii dumneavoastra", pt ca nu-i vedeam nicaieri... Ma intreb: oare asa scrie si pe tichetele alea cu care platesti din bani publici? Lol, poate or fi la tine banii mei :D :D :D

Eu zic sa mai citesti o data ce am scris eu acolo.

07 Septembrie, 2007, 11:08:25 a.m.
Răspuns #34

no_matter

charlie: ai spus ca te cazezi pe banii pe care trebuie sa-i dai anumitor institutii? Adica sa inteleg atunci ca in loc sa-ti platesti gazul mergi la plaja? :D

07 Septembrie, 2007, 11:17:02 a.m.
Răspuns #35

charlie

charlie: ai spus ca te cazezi pe banii pe care trebuie sa-i dai anumitor institutii? Adica sa inteleg atunci ca in loc sa-ti platesti gazul mergi la plaja? :D

Nu ma. Imi dau demisia si pe banii care trebuia sa ii dau statului (impozite, taxe si alte tampenii), imi platesc cazarea.  :laugh:

08 Septembrie, 2007, 05:35:41 p.m.
Răspuns #36

no_matter

:laugh: .. Inteligenta miscare! :)))

08 Septembrie, 2007, 05:37:09 p.m.
Răspuns #37

no_matter

charlie, dar sa nu uiti intai sa-ti iei "CO" :laugh:

14 Septembrie, 2007, 09:50:28 a.m.
Răspuns #38

Escu

Global Moderator
Agitatie mare zielel astea. Fetze noi dornice de afirmare...mai stiu eu pe cineva acum ceva timp. Cu o durere de spate de vro 2 zile apuc sa gandesc: verze dom'le...verze...noroc cu caprele noastre autohtone.
Mi se plimba cursoru pe tot ecranul, nimic interesant, bla-bla-uri doar doar o mai scrie cineva. Ce pot sa cer...absolut nimic. Daca nu-s nemultumit...nu sunt eu...imi zicea cineva drag mie odata. Hai ca ma intorc sa imi beau ceaiul.

PS: comitetul de primire...nu avea treaba? la ce ne streseaza?

14 Septembrie, 2007, 10:12:58 a.m.
Răspuns #39

charlie

Comitetul de primire nu s-a trezit inca.

Doarme.

A jucat carti aseara pana noaptea tarziu.  :D

14 Septembrie, 2007, 10:17:24 a.m.
Răspuns #40

Escu

Global Moderator
Comitetul de primire nu s-a trezit inca.

Doarme.

A jucat carti aseara pana noaptea tarziu.  :D

bai..sa doarma..ca are treaba.

14 Septembrie, 2007, 10:18:27 a.m.
Răspuns #41

charlie

bai..sa doarma..ca are treaba.

Da' tu de ce nu dormi? Ai insomnii?  :D

14 Septembrie, 2007, 10:21:38 a.m.
Răspuns #42

Escu

Global Moderator
pai sunt vampir...sa dorm ziua si sa umblu noaptea ? si asa... merg toata ziua pe tavan.

11 Octombrie, 2007, 09:02:43 p.m.
Răspuns #43

Escu

Global Moderator
Again...and again...and again..

Ajung in fata calculatorului, dupa o zi aglomerata fugaresc maus-ul pana da click "show unread posts....". Nu ma mai mira nimic, la ce zi am avut, mircuistele au uitat sa se prezinte, nu-i bai..nici pe noi nu ne intereseaza cum le cheama. Sapam mai departe si dam de pesti. Da..ce as vrea sa fiu peste...pardon porc.(prietenii stiu chestia cu juma de ora). Citim mai departe, doar e "enterteinment", cum unele persoane trecute de a doua tinerete se iau de astia mici..bleah..nimic nou. mereu astia "mai in varsta" se iau de aia "mai mici". ca si cum as merge cu 69 vreo 5 statii.
Fancad sprint prin topicuri descopar ca: "iubirea nu inseaman s faci lucruri prostesti cum ar fi s t sinucizi", trag aer in piept si zic in mintea mea de om obosit "n-am dreapta maus sa zic "SLAP" (a.k.a prietenii stiu cum e cu mircu)".
Renunt la ganduri ca si asa v-am speriat destul...astept ceaiul sa barfim. numai bine.
« Ultima Modificare: 11 Octombrie, 2007, 09:56:00 p.m. de Escu »

15 Octombrie, 2007, 07:13:33 p.m.
Răspuns #44

sanchi

Interesant, uite totusi pe cineva care citeste tot ce se scrie. :) Am putea gasi aici sinteza fiecarei zile (sau saptamani), cu recomandari pentru lectura si cu mesaje ce-ar trebui evitate. Sunt convins c-ai stii tu sa le incadrezi. Ar fi un topic fierbinte, ca un ceai pe gustul tau. Ce zici?
 =D>
din auzite...