10 Octombrie, 2025, 05:10:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Manifest  (Citit de 88511 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Octombrie, 2007, 09:49:34 p.m.
Răspuns #60

Escu

Global Moderator
Dom'le ma bucur ca iti place, dar eu sunt un "umil critic". Daca nu va place, va rog nu cititi. Si in fond, prea mult  bine pe forumul asta, trebuie sa aibe si "raul" un reprezentant.  >:D
Hai sa ne pupam ca babetele in troleu "ti pup ma sheri" si astept comentariile voastre pe adresa...de mai sus "REPLY"
Let's put a smile on that face!

18 Octombrie, 2007, 09:55:30 p.m.
Răspuns #61

Semiramis

Global Moderator
atunci când vexarea-mi metafizică transcende ecranul monitorului, o singură întrebare îmi vine în minte: oare-mi trăiesc viaţa conform imperativului categoric?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Octombrie, 2007, 09:59:50 p.m.
Răspuns #62

Lorelei

analiza la minut a celor postate de "criticul in devenire":

“Poate ai treaba si te retinem, sti tu...kinder...mizerie..zgomote? Hai nu mai scrie aici ca disturbi linistea care o aveam aici” – ochiul critic da sentinte functional-structuraliste. tonul este apodictic, precum curgerea timpului: inexorabila!

„inca astept legea prin care o sa fim obligati sa platim aerul pe care il respiram” – ludicul de o ironie fina se instaleaza insidios. asteptam recidive care sa starneasca emulatie.

„Astept varianta cu gif-uri, e mai animata, papa mai multa banda...nu conteaza...doar e trafic nelimitat!” – argoul arata aprecieri axiologice nebanuite. cetate inexpugnabila domeniul asta al IT-ului.

„Si ca sa nu ma iau de voi "muritorii" (efectul de Rudy a sunat in mine), zic "PAS" si Craciun Fericit.” – abia acum intrevad si sensibilitatea deloc edulcorata, dublata de un altruism sui-generis.

Si ca sa devenim meta-auto-pseudo-reflexivi: „Ma inclin”

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Octombrie, 2007, 10:04:29 p.m.
Răspuns #63

Escu

Global Moderator
a avut cuvantul Dr Lorelei, actor, regizor, si Profesor in stintele cugetarii. Plimba ursu ca-mi sperii cititorii. Hai, inapoi la Dex-ul tau.
Multumim pentru cuvinte (aici tu faci o mica reverenta si zambesti frumos)

BACKGROUND : APLAUZE APLAUZE APLAUZE

18 Octombrie, 2007, 10:08:56 p.m.
Răspuns #64

Lorelei

"a avut cuvantul Dr Lorelei, actor, regizor, si Profesor in stintele cugetarii. Plimba ursu ca-mi sperii cititorii. Hai, inapoi la Dex-ul tau.
Multumim pentru cuvinte (aici tu faci o mica reverenta si zambesti frumos)"

Dexul meu ma ajuta sa nu fac totusi 3 greseli in 2 fraze.
De asemenea ma invata cuvinte pe care sa le folosesc, dar sa evit persoanele care le incarneaza: grobian, badaran, necioplit.

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Octombrie, 2007, 10:09:49 p.m.
Răspuns #65

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Octombrie, 2007, 10:13:35 p.m.
Răspuns #66

Escu

Global Moderator
imi cer scuze daca te-am jignit, nu asta a fost intentia, ci doar o gluma. imi cer scuze daca am mai jignit pe cineva.

23 Octombrie, 2007, 12:17:30 a.m.
Răspuns #67

Escu

Global Moderator
Incerc sa-mi adun gandurile. Ma enerveaza la culme oamenii care nu gandesc. Sau care gandesc numai pentru ei. Mda, unde e familia aia mare? Cum ziceam intr-un topic, fiecare pentru el. Asa e, legea junglei care te mentine in viata. Refuz sa mai gandesc pentru altii, nu de alta dar se pare ca sunt singurul. Raman acelasi ironic, acelasi om care v-a spune mereu verde in fata.
Cuvintele mele in acest topic au luat sfarsit.

14 Septembrie, 2008, 08:37:55 a.m.
Răspuns #68

Escu

Global Moderator
Dupa aproape un an de tacere, vocea revolutionarului se aude in capul meu din nou. A stat adormit mult prea mult timp. Am sa turui in continuare micile chestiie care mi-au deranjat pupila ..
Am constatat cu trecerea timului ca din ce in ce mai multe domnite isi fac conturi...scriu poezii...isi pun poze...bla - bla-uri multe si nimic esential. Poate ca nimic esential pentru pupila mea critica..
Trec si la domni imediat...dupa atatea transformari acum e liniste. Oare si-a gasit linistea sau a ramas in umbra si ne critica in continuare in mintea lui? Dar cui ii mai pasa ce face...oare pe unde umbla...
Povesti noi, dulci sau amare le-am citit pe toate. Exagerari cu Dumnezei pe care nimeni nu le baga in seama...normal, nu suntem pe site-ul unei biserici... Ma leg iar de doamne, caci domnilor...fara ele...am face ceva nasol (cine stie bancu...stie)...si constat ca poezia..nu prea se leaga, nici macar in capul lor. Acum inteleg de ce imi zicea capra sa ma las de poezie...poate fac un pustiu de bine si o ascult...ma mai gandesc.

Ca sa nu fiu..asa cum ma considerati...am sa aduc aminte de postul cu oaia, postul cu MENGELE, postul cu greseli, cel cu neputinte...si constat ca inca mai exista calitate pe lovetime. Bravo...astea mi-au atras atentia in ultima vreme...we got some good stuff...

14 Septembrie, 2008, 09:26:09 a.m.
Răspuns #69

ARIDANA

Vizitator
Ai dreptate,am exagerat Sweeney,daca citeam inainte aici..nu mai puneam intrebarea cu pozele din topicul Sugestii.
Si,ai dreptate,uneori nici eu nu ma-nteleg.Nu era site de exprimare a gandurilor,chiar critice,unii catre ceilalti...comunicare.Acum,te intreb eu,tot spui ca pupila ta critica sufera...nu ar fi bine sa-ti spui deschis parerea?
Poate una doamna ,ca mine chiar isi doreste sa invete ceva...mie chiar imi pasa.Faptul ca nu se "leaga"poezia
este pe motiv ca ea reprezinta clipa in care e scrisa,si,unii ca mine o traiesc diferit exprimand din ea cat pot si inteleg.

14 Septembrie, 2008, 10:38:14 a.m.
Răspuns #70

Escu

Global Moderator
Ai dreptate,am exagerat Sweeney,daca citeam inainte aici..nu mai puneam intrebarea cu pozele din topicul Sugestii.
Si,ai dreptate,uneori nici eu nu ma-nteleg.Nu era site de exprimare a gandurilor,chiar critice,unii catre ceilalti...comunicare.Acum,te intreb eu,tot spui ca pupila ta critica sufera...nu ar fi bine sa-ti spui deschis parerea?
Poate una doamna ,ca mine chiar isi doreste sa invete ceva...mie chiar imi pasa.Faptul ca nu se "leaga"poezia
este pe motiv ca ea reprezinta clipa in care e scrisa,si,unii ca mine o traiesc diferit exprimand din ea cat pot si inteleg.

eu vorbesc la modul general, nu ma leg de nimeni. fiecare e liber sa-si exprime parerea asa cum vrea si cum doreste. nu trebuie sa-mi dai nici un fel de explicatii.
Ceea ce scriu aici, in topicul meu, sunt ganduri despre ceea ce vad aici, despre ceea ce citesc. nu trebuie ca cineva sa ia masuri in urma a ceea ce scriu eu aici. nu se invarte site-ul dupa cum vreau eu, are el traiectoria lui.

14 Septembrie, 2008, 10:52:32 a.m.
Răspuns #71

viulian

Administrator
Ma, chestiile cu exagerat cu Dumnezeul ma deranjeaza si pe mine. Sunt inhibitoare asa.. adica oricat si-ar declara iubirea fata de Dumnezeu, majoritatea de fapt calca si pe langa. Adica mi-ar place sa fie un site echilibrat, si nu unul fanatic.

14 Septembrie, 2008, 11:03:56 a.m.
Răspuns #72

inda

Sincer, pe mine nu ma deranjeaza pentru ca nici macar nu le citesc, adica daca vad inceputul sau titlul despre asa ceva, trec mai departe. Ca si in dezbaterile care au loc aici despre dragoste si "urmarile ei", unde limita de intimitate se impune de la sine, consider ca si in dragostea fata de Dumnezeu trebuie sa existe una pe care sa o tii pentru tine, asa, din decenta. Prin urmare, nu citesc !

Acuma, daca tot zicem despre chestiile care ne deranjeaza, apoi pe mine ma deranjeaza sclipiciul !

sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

14 Septembrie, 2008, 01:55:12 p.m.
Răspuns #73

viulian

Administrator
Sclipiciul ? Cui ?

14 Septembrie, 2008, 02:17:14 p.m.
Răspuns #74

inda

Nici nu mai stiu al cui era si nici nu este relevant, cert este ca-mi da asa o senzatie de balci, de chinezarii ieftine si superficiale.
Poate eu mi-am format o imagine trunchiata despre forumul asta, dar mereu am stiut ca are o anumita tinuta, eleganta, decenta, gingasie, au mai fost dezbateri pe tema asta si daca bine imi amintesc ideea generala a fost ca lucrurile despre care stii ca nu ii intereseaza pe marea majoritate sau dupa ce faci mai multe incercari vezi ca n-au avut nici un impact, le pui pe blogul tau unde poti face tot ce-ti doreste sufletelul.
Nu din acest motiv ai luat decizia sa nu pui aici reclame si alte alea care sa faca giumbuslucuri si sa cante cantecele?  :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul