10 Octombrie, 2025, 12:31:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Manifest  (Citit de 88364 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Septembrie, 2008, 10:22:40 p.m.
Răspuns #90

Just

Si eu cred ca mai frumos ar arata mesajul in care apare linkul catre poza si nu poza in sine ,asta cand ne referim la majoritatea categoriilor de pe forum (excluse fiind Colt de jurnal si Blogurile).
E putin deranjant faptul ca trebuie sa tot dai in jos cu mouse-ul ca sa treci de poze si sa ajungi la ceea ce cautai initial sa citesti ,adica mesajul in sine pe care vrea sa-l transmita postul.

...Dar asta e doar o alta parere ,a mea personala.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

24 Septembrie, 2008, 07:50:08 a.m.
Răspuns #91

viulian

Administrator
Mda,  nici pe mine nu ma prea impresioneaza pozele... poate e varsta, poate s-a dus mirajul asa zisei puritati, poate un spleen generalizat din ultima perioada, insa pentru mine, poezia reprezinta o arta in text si nu ii aduce nici un beneficiu suplimentar alaturarea cu o poza.

Vad pozele prinse la poezie ca 'asociere libera' facuta de cel care posteaza - si care cumva incearca sa ascunda in spatele poeziei frumoase si mica lui/ei gaselnita (poza!). Ceea ce mi se pare un pic narcisic si las, si de asta ma deranjeaza.

PS: voi muta poeziile care nu sunt creeatie proprie intr-un board separat de critica :)

24 Septembrie, 2008, 07:45:16 p.m.
Răspuns #92

ARIDANA

Vizitator
M-am oprit...am inteles,si nu-i nici o suparare.
Imi pare rau pentru "durerile de cap " si ochi create.Poate,intr-adevar am vrut sa atrag atentia si,in elanul meu(pentru ca intr-adevar indragesc imaginile,imi place sa si desenez...)am intrecut masura.Sincer imi pare rau.E frumos cum v-ati unit toti pentru a-mi atrage atentia elegant si apoi,parca auzeam scrasnete de dinti...sau de roti,oprite la timp.....Sunteti "o mana de oameni" uniti pe forumul acesta si va straduiti sa faceti ceva bun si frumos si adevarat.
Credeti-ma ca,de data aceasta am inteles si voi dovedi ca... voi reusi sa-mi gasesc si eu locul aici,si fara ajutorul pozelor,indiferent cat ar insemna pentru mine prezenta lor in a transmite un mesaj.

Cu prietenie,din tot sufletul...Aridana.
...si nu sunt vorbe goae"ce din coada au sa sune"

27 Octombrie, 2008, 10:56:58 p.m.
Răspuns #93

Escu

Global Moderator
Nemultumitul din mine zbiara iarasi. E si normal, a tacut prea mult timp. Sau poate ca am lasat sa se mai stranga material...sa pot sa ma "manifest".
Mda..lumea face copy/paste de prin diverse surse...alte site-uri...documente personale...Stati, nu aruncati cu pietre. Copy/paste din arhiva lor persoanala. Pai daca pe alte site-uri n-au comentarii...poate aici...dar ma opresc ..stiti povestea cu aplaudacii. Bleah... I feel sick....nu trebuia sa beau azi.
Altii posteaza in disperare, pareri preconcepute, mici sicane..ca de..orgoliul a fost ranit. Mda...cineva pune prea mult suflet in diverse chestii...spuse de necunoscuti. Mda..cu siguranta lumea a luat-o razna. Sau m-am schimbat eu? Neah.. tot cinic raman.
Cu totii criticam, eu unul sunt maestru la asa ceva...(sper sa nu fiu inteles gresit, nu, nu vreau sa iau locului marelui..) dar o fac in mintea mea. Totul e in capul meu..ca daca as scrie...as face prapad. Dar prefer sa fiu cinic...caci totul din jurul nostru e fad. De ce? Raspunsul in alt episod...
Pana la urma..cu sau fara cenaclu..lumea a inceput sa scrie..si asta-i de bine.
Let's put a smile on that face!

27 Octombrie, 2008, 11:23:53 p.m.
Răspuns #94

lumycriss

Vizitator
Poate vei considera inoportună intervenţia mea, şi iar mă vei certa că nu te interesează părerea mea despre tine şi acţiunile tale, dar consider că prea te grăbeşti să judeci totul. Eu înţeleg, eşti şi te declari maestru în ale criticii, dar... pentru tine niciodată nimic nu pare să fie bine. Zici că faptul că lumea a început să scrie din nou e un lucru bun. Şi totuşi, te dezgustă "mediocritatea" subiectelor... No offence, dar atunci tu eşti cel care nu ar trebui să mai pună la suflet cuvinte rostite de necunoscuţi...

Cât despre forum... Mie mi se pare că ne îndreptăm înspre un orizont luminos. Poteca e încă îngustă, dar ne-om înghesui noi cumva şi-om face-o mai lată în curând ;)

Să auzim numai de bine!

Cu simpatie,
« Ultima Modificare: 27 Octombrie, 2008, 11:26:58 p.m. de Lumi Cris »

28 Octombrie, 2008, 01:24:42 a.m.
Răspuns #95

viulian

Administrator
nu trebuia sa beau azi.

nu trebuia sa beau [atat de putin*] azi.

*nota autorului.

29 Octombrie, 2008, 08:42:18 p.m.
Răspuns #96

Escu

Global Moderator
nu trebuia sa beau azi.

nu trebuia sa beau [atat de putin*] azi.

*nota autorului.

Da..n-am baut suficient ca sa iau lumea la misto mai mult. Ma ia lumea la misto, cred ca i-am permis prea multe. Dar schimb eu foaia..."Va arat io comedie"..suna un gand in mintea mea.... O sa revin cu noi amanunte..intr-un nou episod.

29 Octombrie, 2008, 08:56:25 p.m.
Răspuns #97

Miss M.

Nu mai beti daca va face rau !  :D  Sper sa iti revii pana la urmatorul episod .

" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

29 Octombrie, 2008, 09:00:33 p.m.
Răspuns #98

Escu

Global Moderator
Nu mai beti daca va face rau !  :D  Sper sa iti revii pana la urmatorul episod .

Problema e ca nu vreau sa imi revin :D. Vor altii sa ma resusciteze..dar n-au sanse  :D  :D

14 Noiembrie, 2008, 03:50:39 p.m.
Răspuns #99

Escu

Global Moderator
Bla bla bla bla bla bla.....prea multe maimutzareli in visul meu. Normal, prea multe maimutze as putea spune. Oare de ce am pomenit de maimutze? Habar nu am. In fine...

Constat (iarasi) ca lumea nu mai scrie. Ei..nu-i nimic nou in lucrul asta. Sper doar sa nu mai deschideti vr-un topic in care sa spuneti ca iar nu se scrie. Avem deja unu.

Oare maimutzele iubesc? Sunt prea galagioase...si fura!

La cenaclu nu mai scrie nici dracu. Si cand ma gandesc ca era sa-l punem pe Iulian la munca titanica. In fine nu mai zic nimic...Ideea e ca maimutele alea...sunt zgomotoase rau.

PS: oare maimutele mananca peste?

29 Noiembrie, 2008, 10:35:37 p.m.
Răspuns #100

ARIDANA

Vizitator
Peste cu ...aroma de banane Sweeney..zic si eu si trec la coltul de rusine. :D ...sau la..cosul de gunoi-alias trash,read only.

Cum sa se mai scrie pentru un "Cenaclu Lovetime",cand acestuia i-a luat locul "Fight-time"?
Daca Lumi Cris s-a implicat mai mult decat ceilalti,poate cu pretul timpului sau liber si cu daruirea corespunzatoare varstei,a fost "avertizata" elegant dar ferm de catre Iulian.
Apropos,am incercat,la un moment dat,pentru a scuti forumul de postarile mele "mai putin intelese" si de imaginile cu sclipici sau fara,sa cer ajutorul administratorului-Viulian-pentru ca nu puteam deschide acel blog,urmand pasii indicati .Intr-un final,tot cerand ajutorul si pentru ca,la fel de elegant am fost "amanata",am ajuns la concluzia ca:nu oricine poate avea blog pe Lovetime.

Acum,cum se poate avea incredere?
Daca pentru a "supravietui" pe Lovetime,unii,mai intreprinzatori trebuie sa "dea examen" iar altii,primiti cu bratele deschise,se dovedesc a fi plagiatori-si sunt indepartati abia dupa ce-si fac mendrele.
Cine spune odata pentru totdeauna care sunt "conditiile de acceptare si activare" pe acest forum?

29 Noiembrie, 2008, 10:55:30 p.m.
Răspuns #101

Escu

Global Moderator
Despre postul tau de la gunoi afla ca acel videoclip nu mai era pe YouTube. Pe langa asta, nu te-ai obosit sa pui numele si titlul melodiei. In fine...se pare ca nu citeste nimeni ceea ce se scrie la sugestii.

Despre cenaclu nu are sens sa mai discutam, s-a vazut ce s-a dorit..si pana la urma..cei care trebuiau sa posteze la el...nu au mai postat deloc. Deci...sa inteleg ca e vina celor care nu au vrut cenaclu...In fine, trecem si peste asta.

Despre plagiatori nu are sens sa vorbim. S-a mai discutat si se stie parerea mea. Intre noi fie vorba...ii cam dau dreptate lu Rudy la faza cu plagiatu. Pe aia "mari" de ce nu ii plagiaza nimeni?

PS: Maimutzele cu siguranta nu mananca peste!
« Ultima Modificare: 30 Noiembrie, 2008, 12:28:32 a.m. de Sweeney Todd »

29 Noiembrie, 2008, 11:26:34 p.m.
Răspuns #102

viulian

Administrator
Apropos,am incercat,la un moment dat,pentru a scuti forumul de postarile mele "mai putin intelese" si de imaginile cu sclipici sau fara,sa cer ajutorul administratorului-Viulian-pentru ca nu puteam deschide acel blog,urmand pasii indicati .Intr-un final,tot cerand ajutorul si pentru ca,la fel de elegant am fost "amanata",am ajuns la concluzia ca:nu oricine poate avea blog pe Lovetime.

Uhhh ma urasc pentru asta. Ai dreptate, am verificat mesajele pe care le-am schimbat atunci, si ramasese ca urmeaza 'a doua zi' sa verific de ce nu ai putut sa-ti creezi blogul. Si am uitat  :sorry:

Rezolvam imediat.

30 Noiembrie, 2008, 12:27:11 a.m.
Răspuns #103

viulian

Administrator
Am remediat. Sper!

Problema a fost la partea de 'back-end', conturile nou create nefiind adaugate automat si in lista celor care au voie sa-si faca blog. Am reimportat lista (Sper sa nu fi creeat alte probleme pentru utilizatorii existenti, asa ca va rog sa verificati daca totul e ok).

30 Noiembrie, 2008, 12:46:00 a.m.
Răspuns #104

ARIDANA

Vizitator
Multumesc Iulian!
Acum am blogul si voi reveni,in alta zi poate...
Acum e destul de tarziu pentru incercari.
Seara buna si tie Sweeney!

PS:Ai incercat tu sa-i dai peste unei maimute si n-a mancat?Sunt,totusi omnivore,ar trebui sa manance de toate,doar daca nu-i pe gustul ei...poate. :-*