10 Octombrie, 2025, 11:54:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: FITI REALISTI!  (Citit de 20574 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2007, 11:13:48 p.m.
Răspuns #15

no_matter

Saab, una fara siropisme (fara sens, gen opere ale nu stiu ce autori, metafore, etc).. Ii arat realitatea in ceea ce ma priveste. Uite, te invit sa dezvoltam in privat ca oamenii daca vrei, nu tb sa vada 20 d oameni ce neintelegeri avem noi. Eu iti deschid usa privatului meu sa te lamuresc, sa te ascult, sa trag concluzii, sa vad unde-am gresit, poate tu ai dreptate si atunci repar.. Dar.. Vi? Eu nu cred.
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

23 Iunie, 2007, 11:25:00 p.m.
Răspuns #16

saab

Stii de ce nu vin?
Pentru ca - asemeni unui personaj ce semneaza no_matter, mie NU-MI PLACE SA MA ASCUND!!!
Daca ai ceva de zis, o poti zice si aici.
La fel si eu.

23 Iunie, 2007, 11:33:00 p.m.
Răspuns #17

no_matter

Nu poti fi tu insati aici. Nu ai puterea. Daca iti voi cere o parere vei posta ceva favorabil pentru toti. Eu vreau ceva sincer chiar daca nu e favorabil pentru mine. Acolo am sentimentul de siguranta ca te vei concentra doar la discutie nu si la ceea ce vor crede altii; cum a facut Serenity82.

23 Iunie, 2007, 11:48:08 p.m.
Răspuns #18

saab

Eu sunt intodeauna eu. Asta tu nu ai de unde sa stii, precum nu poti da un verdict despre puterea mea.("Nu ai puterea") Ma pot concentra la discutie oriunde as fi. A folosi privatul pentru ca sa raspunzi sincer mi se pare o prostie, cel putin in situatia enuntata de tine: eu nu joc teatru, eu ascult, eu nu ma ascund, etc, etc.
Lasa-ma cu privatul. Privatul meu este dezafectat. Daca ai ceva de comunicat, ai puterea aceea de care tot vorbesti si exprima-te in mijloc de arie.

24 Iunie, 2007, 12:01:45 a.m.
Răspuns #19

no_matter

Saab, raman la varianta mea. "Nu ai puterea". Pot sa-ti afectez eu privatul daca nu te descurci. Hai ca m-am lamurit si cu tine. Cineva cu care pot comunica exista? Dar nu pe temele topicurilor. Veau o discutie care sa curga de la sine fara metafore prea multe si aberatii. Vreau sa vad ca pe forumul asta exista oameni relaxati nu care posteaza din rutina. Si da!, vreau sa vorbesc cu acei oameni orice. Nu daca ii intreb intr-un final de varsta locatie si alte cele (ca sa pot aprecia diferentele) sa ma ia cu "eu sunt din umbra" "eu nu dau nume" "eu nu-mi spun varsta".. Repet, sunt niste aere aiurea. Deci fara. Nu dau in cap nimanui, nu deranjez, sau ce-ar insemna acum sa o asaltez pe Serenity cu beepuri sau copilarii, pt ca mi-a compromis asteptarile. Nu sunt genul. Credeti-ma. Vreti sa vorbiti bine nu, iar bine. Exista cineva?

24 Iunie, 2007, 12:07:13 a.m.
Răspuns #20

Eve

spune mai exact ce vrei. ca parca e un pic de realitate acum.  :laugh:
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

24 Iunie, 2007, 12:10:56 a.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
e mult prea tarziu, mi-e lene si nu am nici un chef. in afara faptului ca aberezi si ca ai luat-o pe aratura, ce vrei sa se vb cu tine? te ascunzi dupa invitatii la cafele, dornic sa iti planga vro gagica de mila. baiete, revino-ti in simturi. ai aberat destul in zilele astea, e important sa sti si cand sa cedezi. esti indraznet, dar iti repet: te lupti cu morile de vant. nu vezi ca lumea te ignora...oare de ce ? nu toata lumea e ca tine. si da...ma distrez copios cu "jucaria mea, forumul". De fapt e al meu, si l-am pus pe viulian administrator, sa fie mai interesant.
In speranta ca ti-o veni mintea la cap, o seara buna in continuare.
Let's put a smile on that face!

24 Iunie, 2007, 12:26:00 a.m.
Răspuns #22

no_matter

Escule, bravo pentru forum, e super, dar decat sa postezi o prostie mai bine abtine-te ca nu-mi place sa-mi fac nervi pe spatiul virtual. Am si eu forum chat, 150 d useri online acum dar mie scarba de oameni ca cei ce populeaza pe-acolo si asa ca incerc sa ma acomodez cu voi. Stai linistit ca nu astept gagici. Ma dau o tura prin cartier si nu mai ajung sa dorm in noaptea asta. Dar partea frumoasa era ca visam sa gasesc oameni putin diferiti cand am intrat aici. Pe mine nu cate chaturi are unu sau al cuie forumul asta ma intereseaza. Pentru mine e acelasi spatiu virtual si aici pe toti îi egalez cu mine si invers. Poate sunt aberant dar numai pentru tine oare?

24 Iunie, 2007, 12:30:16 a.m.
Răspuns #23

no_matter

Gata nu mai postez aici ca devine HOT si nu am chef de popularitate. Stergeti careva si scuze pentru atmosfera creeata. Escu, putem continua in privat sau pe "Clubul de noapte", chiar vreau sa te conving sa privesti lucrurile din punctul meu de vedere si doar sa intelegi ce voiam sa spun. Cam atat.

24 Iunie, 2007, 12:47:15 a.m.
Răspuns #24

saab

hai ca m-am lamurit si eu... si culmea, n-am avut nevoie de privat. unde mai pui ca nu vreau sa depasesti cele n pagini de privat pe care deja le ai...

ai scris o gramada de mesaje in ultima vreme... dar, stai linistit... se pot rezuma la cateva cuvintele...

te enervezi cam repede.
Nu ai puterea.,,
Nu ai puterea de a rosti cuvintele acelea cuvinte.
Nu ai puterea de a-i intelege pe ceilalti si de a le accepta opiniile (vezi "chiar vreau sa te conving sa privesti lucrurile din punctul meu de vedere ")
Nu ai puterea de a discuta cu cineva, liber de orice incorsetare a lui "asl, pls"

Nu ai...

Nu ai

24 Iunie, 2007, 12:49:28 a.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator
hai ca m-am lamurit si eu... si culmea, n-am avut nevoie de privat. unde mai pui ca nu vreau sa depasesti cele n pagini de privat pe care deja le ai...

ai scris o gramada de mesaje in ultima vreme... dar, stai linistit... se pot rezuma la cateva cuvintele...

te enervezi cam repede.
Nu ai puterea.,,
Nu ai puterea de a rosti cuvintele acelea cuvinte.
Nu ai puterea de a-i intelege pe ceilalti si de a le accepta opiniile (vezi "chiar vreau sa te conving sa privesti lucrurile din punctul meu de vedere ")
Nu ai puterea de a discuta cu cineva, liber de orice incorsetare a lui "asl, pls"

Nu ai...

Nu ai

subscriu si eu...nu merita osteneala pentru un reply.sincer.
Let's put a smile on that face!

24 Iunie, 2007, 08:44:22 p.m.
Răspuns #26

pokemon

ca sa fiu realista,mie una mi se pare ca te bagi cam mult in seama....si cam aiurea...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

24 Iunie, 2007, 09:43:40 p.m.
Răspuns #27

Eve

Ce urat suna! Inteleg ca baietul a vrut din prima zi sa faca gaura in cer si sa sparga gheata dintre lumea noastra si el intr-un mod cam stangaci si brusc. Ca s-a purtat copilareste aruncand in stanga si in dreapta cu ce stie si pe e forumuri se invarte. Dar de jignit nu v-a jignit (sau nu cred). Pana la urma a facut si el valuri cum s-a priceput. Pe site sunt o groaza de persoane care au posturi garla si toate insipide. N-a venit nimeni sa inventarieze cata inutilitate e in ele.
Adrian a tinut capul de afis cu topicurile lui 2 seri. Ca am zambit, ca l-am crezut, ca nu... treaba noatra. Si totusi: daca nu a spus nimic, daca nu era demn de bagat in seama, de ce v-ati obosit sa-i raspundeti?
Si apropo stiti ce cred eu... ca e cam timid. Stiti cum se apara un timid... :laugh:
Si mai cred ceva... dar asta e secretul meu (nu-l stie decat Escu si... jumatate de site :laugh: )
"plici-pleoci pe sotron:

24 Iunie, 2007, 10:04:10 p.m.
Răspuns #28

saab

Cand faci gauri - le faci cu grija - chiar si pe cele din cer. Gheata este foarte alunecoasa. Lumile se confunda intr-un punct. Pana si incongruentele converg catre congruent. A pune vorbele lui in gura altuia - sub pretextul comunicarii (care comunicare?!?) - nu impaca stanga cu dreapta. M-a jignit prin insasi abordare.
Saab, raman la varianta mea. "Nu ai puterea". Chiar neinutil fiind spus in multe cuvinte - puterea mi-o stiu chiar eu. Nu Statuia Libertatii, nu Farul din Alexandria, nu Adrian din Brasov. Simplul fapt ca inca sunt in viata ma face sa-l contrazic. Timiditatea este relativa si nu raspunde de cuvintele aruncate la intamplare.

24 Iunie, 2007, 10:32:18 p.m.
Răspuns #29

Eve

Nu te contrazic si nu i-am pus o aura. Nu pot si nu o are. Mesajul era scris sub topicul domnisoarei pokemon care a trantit o vorba cu tenta de concluzie la sfarsitul unei topic pe care poate l-a citit sau nu (inclin sa cred ca nu) cap-coada.

Ceea ce pot sa spun vis-a-vis de ce ai scris este ca timiditatea se apara cum poate. Si din cate stiu eu timizilor le pare natural sa isi doreasca a-i schimba pe altii, in special cand au simtit ca au fost tratati incorect. Ca singura persoana pe care o pot schimba sunt ei si ca toate frustrarile si resentimentele sunt inutile... 
Cea de a doua impresie a mea referitoare la baiatul asta consider ca nu este de facut publica. Daca doresti am sa ti-o comunic personal. Nu e vorba de taria de a o spune public ci de modul cum poate fi perceput un om plecand de la o vorba aruncata de mine. Este sa zicem... un mic secret
Iti multumesc pentru raspuns si imi pare rau ca mesajul de usoara dojeana pe care l-am scris te-a atins pe tine
"plici-pleoci pe sotron: