10 Octombrie, 2025, 08:25:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: FITI REALISTI!  (Citit de 20568 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Iunie, 2007, 10:47:22 p.m.
Răspuns #30

Escu

Global Moderator
di ce se cearta fetili ? din cauza acestui baiat ne-am simtit bine in acest week-end.macar recunoasteti.  :D va pup  :-*
Let's put a smile on that face!

24 Iunie, 2007, 10:49:21 p.m.
Răspuns #31

Lady Allia

Cuvintele...ar trebui să fie pur şi simplu nişte flori, nişte zâmbete pe care ni le dăruim unii altora. Ar trebui să fie o muzică. Uneori melodiile ce le auzim nu plac! Nu tuturor le place Beethoven. Unii preferă Mozart pentu că muzica lui naşte fluturi. Cuvintele...spunea Neale Donald Walsch, "...sunt, pur şi simplu, sunete rostite care înlocuiesc sentimentele, gândurile şi experienţa. Ele sunt simboluri, semne, embleme. Ele nu sunt Adevăr. Ele nu sunt realitatea.".
Probabil nu întotdeauna vom reuşi să spunem exact ce spunem...vom încerca, dar asta nu înseamnă că nu vom greşi. Niciodată nu vom putea să arătăm exact culoarea sufletului nostru...pentru că nu ştim şi nu vom ştii vreodată să alegem cuvântul cel mai potrivit!

Pe forum de la o vreme...se caută multe defecte, se caută acul în carul cu fân, se caută artificii ce nasc animozităţi, dicuţii lungi şi inutile...pare că mereu, mereu cineva vrea să demonstreze că "el şi numai el" este cel mai bun, că "el şi numai el" are dreptate... Nu e aşa! Toţi avem într-un fel sau altul! Totul este realtiv...inclusiv adevărul! Adevărul meu e unul..., dar nu e absolut şi de aceea trebuie să învăţăm să lăsăm de la noi, să acceptăm, să primim, dar înainte de toate trebuie să învăţăm să dăruim! E literă de lege că cel ce seamănă sfadă...va culege tunete şi fulgere, dar nu este exclus ca şi cel care întâmpină cu sare şi cu pâine să ia bobârnace...

Ce vreau să spun?
LoveTime...e departe de perfecţiune!
Noi...suntem departe de a fi perfecţi!
Topicurile noastre unele sunt puerile, imperfecte, dar sunt ... pline de suflet! Fiecare dintre ele!
Cine a căutat o lume perfectă...aici nu o va găsi şi nu o va găsi nicăieri!
Nu mai încercaţi să mulaţi LoveTime-ul după sufletul vostru...e greşit şi absurd!!! Mulaţi-vă voi...fiecare în parte (şi eu de asemenea) după acest forum şi atunci...doar atunci va fi bine!
Nu mai încercaţi să schimbaţi forumul...ci pe voi! Modul în care priviţi unii useri, modul în care aboradaţi anumite subiecte, modul în care aşteptaţi! Veţi vedea că dacă veţi ştii să citiţi cu adevărat...veţi găsi şi frumos unde până atunci era doar "naşpa"!
Mereu suntem suspicioşi unii cu alţii, mereu vedem ceva acolo unde nu este şi vedem ce nu este unde este..., mereu ne tachinăm, mereu...facem gafe şi apoi stăm în pumni şi aşteptăm să treacă furtuna.

Poate Adrian avea dreptate în felul lui...era adevărul lui. Nu unul absolut ci un adevăr...pentru el bun, pentru unii dintre noi...greşit!
Poate a greşit încercând să dea buzna aşa în lumea noastră...certându-ne şi criticând, dar şi noi poate am greşit încercând să anticipăm şi să tragem concluzii pripite.
Nimeni nu a ridicat steagul alb de...pace! Nimeni!
Poate suntem prea obosiţi sau poate...pur şi simplu ne place să ne ciondrănim toată ziua.

Oricum...ar trebui să fim mai ponderaţi în a arunca cuvinte gratuite...şi cei mai vechi şi cei noi! Când totuşi cineva o face ar trebui să învăţăm să răspundem altfel ca şi el, iar dacă insistă să lovească ar trebui să îl avertizăm că aici nu se face aşa.

Adrian...lumea LoveTime...este minunată să ştii! Poate ai aşteptat prea mult de prima dată, poate ai vrut şi ai cerut prea mult de prima dată... oamenii care au suferit...să ştii că de obicei suflă şi în iaurt. Nu te aştepta să ţi se deschidă uşa privatului de la prima ciocănitură, dar nici nu pleca pentru că nu ţi s-a deschis. Mai aşteaptă! Învaţă să ne cunoşti aşa cum suntem nu aşa cum ai fi vrut să fim! Şi după aceea...vei vedea că aici într-adevăr sunt şi prieteni! Nu toţi sunt prieteni, dar asta nu înseamnă că există duşmani!
Nu suntem perfecţi. Suntem de multe ori suspicioşi, lovim, jignim şi noi...ne certăm, necăutăm paie în cap unul altuia..., ne lamentăm prin topicuri..., dar să ştii că ştim şi când să ne lăsăm pe noi de o parte şi să ascultăm! Ştim să şi întindem mâna nu doar să o lovim pe cea întinsă!
Suntem doar...oameni! Dincolo de orice cuvânt este un om! Nu e perfect...este doar om! Învaţă şi tu să accepţi omul şi va ştii şi el să te accepte pe tine!
Nu deodată...în timp!

24 Iunie, 2007, 10:56:08 p.m.
Răspuns #32

Eve

Escu eu am recunoscut. Am zambit. Ba nu... am si ras.
Iar cand am realizat (stii tu)... pentru prima data am ras si de mine. Trebuia sa-mi dau seama din start ca ceva nu-i ok dar am fost prea serioasa. Ai vazut ce-am scris: sunt un om serios :laugh:
Bine ca nu m-a tinut mult

Allia ai dreptate. Dar si tu esti prea serioasa. Ne-ai tinut o lectie luuuunga :-* Nu te supara pe mine, nici nu stii ce boacana am facut eu si... imi e jena acum :P
« Ultima Modificare: 24 Iunie, 2007, 10:58:19 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

24 Iunie, 2007, 11:06:36 p.m.
Răspuns #33

Lady Allia

Nu stiu ce bocana ai facut..., dar dupa cateva lectii primite poate ca imi trece prin minte si incerc si eu sa ma abtin  ::). Spiridusii de obicei fac boacane  ;)! Dar...le stiu si descoase  :P, mai ales cand is "copii" mari!

24 Iunie, 2007, 11:16:05 p.m.
Răspuns #34

Eve

Ai tu impresie buna despre ei :D
"plici-pleoci pe sotron:

24 Iunie, 2007, 11:22:31 p.m.
Răspuns #35

Lady Allia

:)...da, am, dar merita cateodata o bataitza... uuuu!!!  :P :laugh:

Aaaa si da! Eu deja am sechele la fiecare nou venit...spiridus sef ce esti  :P :P :P!

25 Iunie, 2007, 08:36:16 a.m.
Răspuns #36

pokemon

am citit tot topicul....
si asta a fost concluzia mea...si raman inca la aceeasi parere...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Iunie, 2007, 01:52:52 p.m.
Răspuns #37

no_matter

Saab, eu nu am vrut sa jignesc pe cineva.. Eu nu am cautat popularitate, eu nu am venit aici sa fac ordine desi ca om simplu asta tinzi sa crezi. Insa eu am vrut sa scot in evidenta ceva ce voi oamenii, nu veti intelege.. "dar tu nu esti tot om? Sau esti mai cu coarne fata de noi?" .. asta veti tinde sa intrebati acum ne mai dand importanta la restul topicului.. Iar eu va raspund.. Sunt un om (fizic) dar traiesc intr-o alta lume (dpdv al viziunii despre ceea ce voi numiti .. o legatura).. Nu stiu ce sa zic dar acum v-am patruns pe majoritatea.. Eu nu ma simt jignit si nici agresat desi voi dati cu FLIT in intimitatea voastra sau in anturajul vostru.. Am vazut ca nu am loc printre voi daca nu stiu o poezie.. si,.. poate cuvintele simple prin care ma exprim unor oameni simplii.. nu ajuta.. 
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

25 Iunie, 2007, 01:56:57 p.m.
Răspuns #38

no_matter

Si apropo:

nu mai folositi cuvinte a caror insemnatate nu o cunoasteti.. Valabil doar pentru cei ce se simt ofensati.

Si un P.S.:

asa rai cum sunteti, ..sunteti adorabili.. din simplu fapt ca va straduiti sa cautati prin carti.. .. un gand bun pentru cei de langa..

25 Iunie, 2007, 02:44:43 p.m.
Răspuns #39

Eve

Tinere vad ca deja ti-au crescut cornite. Este cazul ca fiecare sa fie mai atent ce cuvinte foloseste. N-am nimic personal cu tine, dar cred ca ai lacune in ce priveste comunicarea.
Nu este important sa scrii poezie dar este important sa ai 7 ani... In fine, nu-ti tin eu lectii, n-am aceasta calitate.
Eu cred ca noi oamenii intelegem atat cat este omeneste posibil, daca vrei sa stai aici incearca sa intelegi si tu sau... cauta un loc pentru cei ca tine.
Indiferent daca suna dur sau nu raspunsul meu... ai cerut sa fim realisti. Ai un colt de realitate ;)
"plici-pleoci pe sotron:

25 Iunie, 2007, 02:58:19 p.m.
Răspuns #40

no_matter

Escu, am sa tin cont de sfat luminatia voastra. :D

25 Iunie, 2007, 06:01:39 p.m.
Răspuns #41

Escu

Global Moderator
Escu, am sa tin cont de sfat luminatia voastra. :D

daca esti cuminte te las sa imi faci si statuie. glumesc..nu ma baga in seama
Let's put a smile on that face!

25 Iunie, 2007, 06:09:11 p.m.
Răspuns #42

no_matter

Escu, de ce dom'ne sa nu te iau in serios? Chiar ma pricep la statui. Dar sa-mi spui care brat sa lipseasca. =))

18 Septembrie, 2007, 11:16:36 p.m.
Răspuns #43

Rebecka

hooooooooooo, oameni buni , gata acum ne calmam, inspiram,expiram...nu va certati asta e parerea omului , o respectam, eu una tre sa recunosc am luat lectii de teatru :D si nu ma pricep la poezii dar l-am lasat cu draga inima pe mister rudy sa ma corecteze pana cand in sfarsit a zis de una wowm sunt impresionat 8)
Eu cu draga inima intru pe orv cu tine no_,atter si o sa te conving ca nu sunt chiar asa cum crezi ca am luat lectii de teatru, ca am fost intr-o trupa de teatru, ca am jucat teatru, etc....gata eu una sunt realista, si nu ii judec pe cei care sunt sensibili sau care joaca teatru dupa cum spui tu, astia sunt oamenii si ne sunt dragi ptr ceea ce sunt nu ptr ceeea ce ne-am dori noi sa fie!
te pup, deci vrei id-ul meu de messengher sa iti explic eu acum realitatea mea de care chiar ai putea sa fii uimit? :-*
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

22 Septembrie, 2007, 02:07:53 p.m.
Răspuns #44

digitty

in primul rand...am citit tot topicul (cap-coada)...zau! :)

in al doilea rand...
no_matter este cam exagerat... nu intelege ca exista atat simpatii cat si antipatii... sunt oameni care  se limiteaza la a-si spune parerea pe forum, fara a folosi prv'ul... Fiecare face complimente cui are chef, si nu e obligatoriu sa fii placut de toti.

Eu, care postez aici destul de rar, nu ma simt deloc exclusa... si totusi...chiar postez rar. Nu ma chinui sa ma fac placuta, imi spun sincer parerea. Unii sunt de acord cu mine, altii nu. Unii ma considera ok, altii dimpotriva...

Din punctul meu de vedere, no_matter are probleme de adaptare... Vrea sa multumeasca pe toata lumea. "vreau sa-mi fac prieteni", "stiu sa ascult.." etc sunt abureli.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.