10 Octombrie, 2025, 05:44:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sexul e mai placut odata cu trecerea varstei ?  (Citit de 35509 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Mai, 2008, 12:53:20 p.m.
Răspuns #15

charlie

... pana la o anumita varsta.  :laugh:
You believe but what you see
You receive but what you give

15 Mai, 2008, 01:45:00 p.m.
Răspuns #16

Emma

eu sunt perfect de acord cu amelie si cruella...nu cred ca varsta conteaza ci relatia pe care o ai...cum traiesti momentul..cum te simti langa persoana cu care traiesti acel moment... adica nu poti sa fii tanar si sa te simti ofilit, sau ce? ba da...cu siguranta exista cazuri si cunosc. Atunci cand nu exista iubire este doar o necesitate fizica..si cum dezvoltarea noastra se face in timp prin acumularea de experienta, asa invatam sa iubim, sentimentul se cristalizeaza si de aceea poate ca si arta de a face dragoste apare mai tarziu..aceasta depinde de momentul in care invatam sa iubim cu adevarat!
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

15 Mai, 2008, 03:17:26 p.m.
Răspuns #17

charlie

Nu cred ca ai inteles cu adevarat ce am vrut eu sa zic.

Cine o ajuta?  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

15 Mai, 2008, 06:24:59 p.m.
Răspuns #18

inda

Apoi cred ca un barbat ar trebui sa explice  :-[ :-[
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

15 Mai, 2008, 07:34:27 p.m.
Răspuns #19

Emma

:laugh: :laugh: :laugh: charlie..la mine te refereai ca nu am inteles ce ai spus tu? ba da am inteles...precizarea ta a fost mai mult in spirit de gluma (asa am luat-o eu)...eu incercam sa fiu serioasa si sa ma refer in general la subiectul propus...nu a fost o replica pentru tine,adica sa te contrazic prin ceea ce am spus eu...

acum dupa ce am vazut cum a fost inteles mesajul meu (si anume ca raspuns pentru tine) chiar e haios...nu sunt chiar atat de naiva  :laugh: (ca sa nu spun ca nu-s deloc..)
vai cata rusine...era sa provoc o mare panica printre voi care trebuia sa-i explicati emmei ceva atat de intim  :-[   bine ca ati scapat!! :laugh: :laugh: :laugh:
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

15 Mai, 2008, 08:01:46 p.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
sexul e placut...atata timp cat este cu persoana potrivita. Timpul? D'aia beau apa plata..sa pot face sex si la 80 de ani
Let's put a smile on that face!

15 Mai, 2008, 08:32:16 p.m.
Răspuns #21

inda

Deci numai pana atunci putem miza pe tine?  :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

17 Mai, 2008, 08:18:30 p.m.
Răspuns #22

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

15 Iulie, 2008, 09:52:03 p.m.
Răspuns #23

valentina

Da,pentru ca odata cu trecerea timpului mai capeti putina experienta.

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

26 Iulie, 2008, 01:28:13 p.m.
Răspuns #24

Sibelius

E mai chalanging...fiecare data poate fi ultima :-[

26 Iulie, 2008, 06:53:40 p.m.
Răspuns #25

George Ene

Părerea mea e că "tânărul prea se grăbeşte" (1, 2, 3 şi... gata!), în vreme ce "mai coptul (ca să nu-i zic "mai vârstnicul") o ia gospodăreşte" (cu tot tacâmul, ceea ce, hai s-o spunem pe-a dreaptă e... ideal, pentru  că  femeilor le place imens, şi nu s-ar mai opri, dat fiind faptul că femeile au orgasme multiple, nu unul singur, ori cel mult două, cum avem noi, bărbaţii. Revin: e vorba, ca să fiu şi mai explicit, de nevoia femeilor de preludiu, de acea "introducere în temă", urmată ce actul sexual bine condus...
   Sexul e o nebunie dulce, care n-are vârstă, iar dacă mai e susţinut şi cu dăruirea de sine, numită iubire, nu există altceva, care să-l egaleze, înseamnând optimumul relaţiei dintre cei doi: iubită şi iubit.
   Scriitorii, care au pretenţia să fie printre primii din Limba (Ţara) respectivă, o pot dovedi numai prin descrierea unui act sexual perfect, în care să nu omită absolut nimic, adică să ne lămurească că înţelege atât sufletul femeii (care este extrem de delicat), dar şi pe-al bărbatului (cel pe umerii căruia pică, cu adevărat, originea speciei umane - prin sperma lui, care să nu fie a unui beţiv, ori a unui bolnav). Că poţi bucura o femeie, printr-un act sexual perfect, e limpede, dar, atenţie, gândeşte-te cine eşti şi mai gândeşte-te c-o poţi nenoroci pe viaţă, dacă nu eşti perfect dpdv al sănătăţii..
   Că e bine, că e frumos, că e sublim - aşa e! Dar actul sexual cu femeia ta, înseamnă, în primul rând răspundere, şi abia după aceea tot fastul, tradus în acea clipă de fericire supremă.

PS. Le recomand bărbaţilor că facă zilnic sex cu soţiile lor (ori cu prietenele, dacă-i acceptă, fireşte), pentru că numai în felul acesta pot fi siguri că după 45-50 de ani nu vor face prostatită. Sexul bărbatului e în mare pericol de pe urma ridicării fiinţei umane la poziţia bipedă (pentru că, pe când mergea în 4 labe nu era cunoscută această boală infernală, numită prostatită - prostata fiind o glandă care asigură mediul lichid în care se mişcă spermatozoizii. Or, după operaţia de înlăturare a prostatei, tot organismul bărbatului se dă peste cap, iar respectivul n-o mai duce mult - cel mult 6-9 ani, că pleacă... "dincolo", datorită disfuncţiilor induse de extirparea prostatei.
  Ca să fiu şi mai clar, de soţie depinde sănătatea şi potenţa sexuală a bărbatului său.
« Ultima Modificare: 26 Iulie, 2008, 07:06:07 p.m. de GeoSteph »
E cantu dinoscitur avis

26 Iulie, 2008, 11:38:38 p.m.
Răspuns #26

Sibelius

Domnu' Geo eu sunt mai fraged pe forumul acesta...da' tare v-as mai contrazice pe ici pe colo, prin punctele esentiale(mai putin pe partea medicala unde sunt total incepator :-[, si nu o sa ajung avansat niciodata)...Daca tot am folosit termenul de legenda urbana la prezentarea mea, il mai folosec odata :angel:, multe asertiuni ar putea intra in aceasta categorie.

27 Iulie, 2008, 12:00:48 a.m.
Răspuns #27

George Ene

Dragă Jean Sibelius (compozitorul finlandez, desigur), vorba e că aici discutăm ca-ntre prieteni, că dacă n-am discuta aşa (ca-ntre prieteni), chiar că n-ar avea rost să discutăm. În afară de asta, dacă asta-i tema, ăsta-i postul meu. Tu, dacă ai cu totul altă părere decât mine, zi-o, să citim toţi, s-o judecăm toţi. Chestia aia cu "prietenul prietenului meu mi-e prieten mie", e un principiu de drept roman, ca şi principiul "duşmanul duşmanului meu mi-e prieten mie", care e tot un principiu de drept roman (Solon). Or, ca s-o dai pe aluzii fără acoperire, adică fără să pui punctul pe i, rău faci, şi eu nu te rog altceva decât fă ce trebuie, adică zi ce-ai de zis, să vedem şi noi ce şi cum vezi tu problema. Putem învăţa şi de la tine, de ce nu?!
E cantu dinoscitur avis

27 Iulie, 2008, 12:38:51 a.m.
Răspuns #28

Sibelius

Promit sa revin dimineata cu explicatii :P Nu de alta dar acum mi-e o lene terribila cum ar zice comentatorii Turului Frantei si s-ar putea sa scriu prostii :-[

28 Iulie, 2008, 11:43:34 p.m.
Răspuns #29

Sibelius

In primul rand imi cer scuze de intarzierea de 48 de ore :-[....si in al doilea rand imi cer scuze anticipat pentru demolarea "adevarurilor irefutabile" enuntate anterior de distinsul domn Geo...
Incep prin a spune ca, dupa umila mea parere, nu orice tanar este de genul 1, 2, 3(ca in bancul cu iepurasul), asa cum nu cred ca unul care a fost 1, 2, 3 la 25 de ani peste 10-15 ani devine(datorita varstei) un as in ale sexului.
Si in timp ce marmotica invelea ciocolata in staniol se gandea la orgasmele multiple pe care i le ofera unei pustoaice(sa-i spunem Monica), bunicutul Irinel...Vorbim cu atata incredere despre orgasmul multiplu incat se va putea crede ca este ceva asemanator unei figuri din patinajul artistic, un Lutz simplu, absenta lui putand crea adevarate complexe(Nu-i asa ca toate femeile au orgasm?...de fiecare data?...chiar cvintuplu?)...Poate ca si datorita varstei si neinsusirii principiilor Kama-Sutrei eu recunosc...inca nu am avut doua orgasme in timpul aceluiasi raport sexual :-[
In acelasi timp mi se pare tragic daca doar batranii au auzit de preludiu, iar "actul sexual bine condus" seamana cu "clavecinul bine temperat". Mi se pare la fel de tragic ca "actul sexual" ca expresie sa fie repetat pana la saturatie pentru a demonstra cat de sanatos, fara conservanti, exact, precis si matematic este a face dragoste, pardon a face sex...iubirea e ceva optional, un bonus...da' sexul conteaza. Ma tot gandesc la "arbeit macht frei"(munca elibereaza) care era scris la intrarea in lagare...poate era mai bine sa scrie sex:D.
Pe langa sex...cred ca si creierul barbatului este in pericol din cauza pozitiei bipede..al unora pur si simplu nu primeste oxigen.
Pax Vobiscum!