10 Octombrie, 2025, 08:19:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sexul e mai placut odata cu trecerea varstei ?  (Citit de 35566 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Iulie, 2008, 01:37:04 p.m.
Răspuns #30

lumycriss

Vizitator
"Dragostea e precum cozonacul. Amesteci ingredientele cu grija, framanti aluatul cu multa truda si daruire, iar apoi astepti emotionat si rabdator sa creasca.(..)
Numai ca acum, pentru voi, dragostea e ca un aluat de clatite: doua oua acolo, aruncate intr-un castron, putin lapte si faina cat cuprinde, numai atat cat sa curga ca o smantana potrivit de groasa; o parlesti pe-o parte si pe alta, ungi cu ceva dulceata, si gata! O mananci. Dragostea e pentru voi asa, ca o clatita parlita pe-o parte si pe alta. Mi se pare ca voi spuneti la asta... sex."  ::)(Doina Ionet - Intr-o singura noapte)

25 Noiembrie, 2008, 05:24:27 p.m.
Răspuns #31

Escu

Global Moderator
am recitit tot topicul...sa vad daca am dat raspunsul pe care il am in cap cand e vorba de "trecerea varstei". E o zicala veche din popor: Morcovul tanar si gaina batrana fac ciorba buna  :laugh:  :laugh:  :laugh:
Let's put a smile on that face!

25 Noiembrie, 2008, 05:34:54 p.m.
Răspuns #32

sunshine

am recitit tot topicul...sa vad daca am dat raspunsul pe care il am in cap cand e vorba de "trecerea varstei". E o zicala veche din popor: Morcovul tanar si gaina batrana fac ciorba buna  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Subscriu :-[ Numai ca gainile au un avantaj , vis-a-vis de varsta :P( glumesc mai copii, nu ascultati o mamaie senila ::))
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Noiembrie, 2008, 05:37:51 p.m.
Răspuns #33

Escu

Global Moderator

Subscriu :-[ Numai ca gainile au un avantaj , vis-a-vis de varsta :P( glumesc mai copii, nu ascultati o mamaie senila ::))

Si crezi ca morcovii nu ?  :laugh:  :laugh:
Let's put a smile on that face!

25 Noiembrie, 2008, 05:49:42 p.m.
Răspuns #34

sunshine

:offtopic: gaina imbatraneste dar morcovul nu intinereste :happydance:
« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2008, 05:50:56 p.m. de Sweeney Todd »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Noiembrie, 2008, 06:07:17 p.m.
Răspuns #35

lumycriss

Vizitator
:offtopic: gaina imbatraneste dar morcovul nu intinereste :happydance:

Eu cred ca e din contra  :P