10 Octombrie, 2025, 05:17:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Concurs Lovetime - Poza cea mai faina.  (Citit de 57516 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Iunie, 2007, 09:29:52 a.m.
Citit de 57516 ori

viulian

Administrator
La ideea lui Escu si sustinuta de mai multe persoane :) am deschis galeria foto si am adaugat o sectiune pentru "Concurs Lovetime".

Pozele pot avea maxim 250Kb dimensiune, si rugamintea ar fi sa aiba dimensiunea pe orizontala de 500px (pentru a nu strica formatul paginii pentru cei care nu au rezolutii mari la monitor).
Pentru a redimensiona o poza pe latime (dar ca sa se pastreze proportiile) se poate folosi programul Resize din sectiunea de Downloads.

Regulile la concurs propun sa fie:

a) timp de o luna incepand de azi, 29 Iunie 2007, toate pozele care vor intra in sectiunea de Concurs Lovetime vor participa.
b) Portalul ofera deja posibilitatea de a vota o poza, deci... oamenii vor vota cele mai interesante fotografii.
c) La final, poza cu rating-ul cel mai mare (sau cu cele mai multe voturi) va fi selectionata si posesorul va primi un premiu pe care nu l-am hotarat insa :). Probabil un gadget legat de calculator, ceva.
d) Pozele trebuie sa fie ALE VOASTRE - daca sunt luate de pe net sunt descalificate si sterse.

Succes :)

29 Iunie, 2007, 09:48:04 a.m.
Răspuns #1

Lorelei

Cate poze avem dreptul sa inscriem in concurs? Cred ca ar trebui sa existe o limita, altfel ne trezim cu sute de poze...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Iunie, 2007, 10:11:16 a.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Lamuriri suplimentare:

a) Maxim 3 poze sa fie uploadate de fiecare. Portalul nu poate pune insa limita, asa ca pozele suplimentare vor fi sterse manual :)
b) Pozele trebuie sa fie autentice, facute cu camera - si fara posteditari suplimentare.

29 Iunie, 2007, 10:36:22 a.m.
Răspuns #3

serenity82

Putem pune orice poza (peisaje, animale sau cu noi)?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

29 Iunie, 2007, 03:05:52 p.m.
Răspuns #4

no_matter

A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

29 Iunie, 2007, 03:16:13 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Putem pune orice poza (peisaje, animale sau cu noi)?

Da, se poate pune :) dar sa fie inedita, nu banala. Nu e galerie personala (o sa bibilesc si la aceea), e concurs  :-[

Update: Am ridicat limita la 5 poze.
Se va folosi Image Gallery de pe portal, si nu direct pe forum.
« Ultima Modificare: 29 Iunie, 2007, 03:18:54 p.m. de viulian »

29 Iunie, 2007, 04:13:11 p.m.
Răspuns #6

serenity82

Eu nu stiu sa pun poze dar ti le trimit tie si ma ajuti pls. mercic frumos ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

29 Iunie, 2007, 09:33:00 p.m.
Răspuns #7

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

30 Iunie, 2007, 05:05:41 p.m.
Răspuns #8

burn_2_hell

nici eu nu stiu cum sa pun pozele..deja le am in minte ;D
  I'm in!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

30 Iunie, 2007, 09:16:01 p.m.
Răspuns #9

valentina

interesant,cred ca o sa ai mult de lucru cu pozele noastre.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

30 Iunie, 2007, 09:18:00 p.m.
Răspuns #10

serenity82

inca o intrebare: cine decide care e cea mai faina poza? trebuie sa exista o metoda de selectie  ???

30 Iunie, 2007, 09:25:24 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
inca o intrebare: cine decide care e cea mai faina poza? trebuie sa exista o metoda de selectie  ???

blondo, poti sa votezi poza, Du-te la portal, images, click pe categorie...si e acolo "RATE" un buton
Let's put a smile on that face!

30 Iunie, 2007, 09:26:48 p.m.
Răspuns #12

serenity82

blondule eu nu stiam asta ca nu sunt experta in calc sau ai uitat? fiecare cu meseria lui  ;). poate ca iulian avea alta idee mai stii?

30 Iunie, 2007, 09:27:44 p.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator
nu trebuie sa fii experta, ci doar sa ai simtul orientarii. hai nu fi uracioasa  :-*
Let's put a smile on that face!

30 Iunie, 2007, 09:29:08 p.m.
Răspuns #14

serenity82

ok ok uratule, pana acum toata lumea spune da dar inca nu a postat nimeni poze, de cand incepem? ;D